ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Протестът излезе и извън града! Блокираха и магистралата край Пловдив
Автор: Васил Динев 16:02 / 11.11.2018Коментари (54)29473
След като направиха обиколка из булеварди и улици на Пловдив някои от протестиращите излязоха и извън пределите на града. Шофьори, протестиращи срещу високите цени на горивата и срещу ниските заплати, излязоха и на АМ "Тракия" в посока София, научи Plovdiv24.bg. Много камиони и автомобили блокираха участъка. 

Други участъци на магистралата също са блокирани от протестиращи. Един такъв е този край Стара Загора.

Някои от протестиращите дори се канят да се насочат към Община Пловдив. Такива призиви се срещат в социалните мрежи.


Още по темата: общо новини по темата: 725
11.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
20.02.2024 »
20.02.2024 »
18.02.2024 »
предишна страница [ 1/121 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.11.2018 г.
0
 
 
Като чета коментарите. Съгласен съм с един факт протест срещу горивата с автомобилно шествие е леко нелепо. Вчера имах спор с един познат , че не протеста трябва да е с кола. Защо никой не се сети примерно протест пред бензиностанции със спрели коли и черни знамена ( в такъв протест бих се включил) - като видят двеста спрели коли пред всички вериги протеста би бил по-ефективен , защото всеки ще го срам да ходи да зарежда и ако се направи така всеки петък и понеделник сутрин - когато наплива е най-голям ще видите как ще падне прихода, а то какво - къде заредихте колите си преди да отидете на протеста. ( заради това бензиностанции спечелиха повече от протеста , и няма да се учудя ако са подкрепяли). Лично от както имам кола аз зареждам по 20 лв. максимум 30 лв. много рядко ми се случва да напълня колата до горе. Иначе протестираме срещу цените горивата , като употребяваме същите тези горива. Това е като правиш гладна стачка , ядейки кебапчета и кюфтета. Това за мен лично беше протест всеки да покаже каква кола кара. Може да се замислят, днес в Понеделник сутрин ще бутнат цената с 1 - 2 стотинки и сряда ще я вдигнат с 10 стотинки. Ами оборота ще им се увеличи с тез протести. Трябва да се направи протест - е да се спрат всички коли на едно място за два часа , както са в движение - да се блокира всичко (без движение) , да се спрат всички влакове и да видите как Рейсовете , влаковете , тировете също се включат в протеста - ето тогава би имало ефект - сегашното беше тръгнал Кольо да се жени...
0
 
 
Дори в Македония е по-скъпо горивото, стига се излагайте!
0
 
 
от форумите: " За комунягите винаги е важала формулата: КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ ЗА България - ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА БИСИЕПИЕТУ. За сегашните "спонтанни" протести си имат сериозна причина другарите, а тя е, че нещо много зачестиха арестите на червени олигарси. Сега когато цялата им върхушка е под угрозата за тотално разследван и пандела във връзка с лапането им покрай приватизацията и опоскването на държавата ни, какви ли не режисирани "протести", "бдения", циркове и постановки за отвличане на общественото внимание ще разиграват с надеждата да се измъкнат от Темида ! А наивници за масовките и платени клакьори - винаги ще се намерят."
Aнонимен
на 12.11.2018 г.
0
 
 
Платените червени орди няма да съборят най успешният кабинет до момента.Дерзай Нинова,заминаваш в талаша.
0
 
 
Протеста е по-скоро принципен с цените на горивата.Как може да ми сравняват, че имаме едни от най-евтините цени на горива в Европа, като сме на последно място по заплати в Европа.Като сравняват цените в Европа(някои хора) с нашите да сравнят и заплатите с тези в Европа и тогава да говорят.Второ, днес са цените на горивата а утре ще са други неща и аз питам: Трябва ли цял живот да се съобразяваме с шайка крадци ??? Трето, да съгласен съм, че колата не трябва да се използва винаги (както правят много хора), но си е необходимост за неща и места, където не може без кола.Налага се да имаш кола по един или друг начин.Ако живееш в града примерно и работата ти е наблизо, може и да не ползваш кола, но ако решиш да мръднеш извън града или да си свършиш нещо , за което ти трябва кола се налага.Така че многознайковците да не говорят как протеста няма смисъл или че нямали нужда хората от коли.Друг е въпроса, че трябва да се вземат мерки срещу замърсяването от коли по един или друг начин.
Aнонимен
на 11.11.2018 г.
+2
 
 
50тина коли ядосаха и развалиха почивката на пловдивчани с неадекватното си поведение! Протестирали заради скъпия бензин (който е най-евтин в ЕУ) с колите си...бензинът трябвало да бъде по-евтин щото така! Хубаво го каза един човек на магистралата отчаят от чакането, заради блокираната магистрала - Простотията не ходи по гората...бройте ги и при Стара загора и около Пловдив бяха не повече от 60 човека на платното...даже не можеха да преградят платната като хората....На тия всичките трябваше да им сложат по една 200-ка глоба за неправилно паркиране и другия път пак да протестират с колата...
0
 
 
Управлението на автомобил не е конституционно право. Когато продуктът ти е скъп не го използваш. Не всеки може да се позволи кола и затова има обществен транспорт. Лично аз съм ЗА по-високи цени, особено на дизела и данъци старите автомобили. Детето ми няма нужда да диша изпаренията на таралясници, защото видиш ли, бат Гошо искал да отиде до Кауфланд с каляската си набор 96-та, дизел турбо инжекцион и да си купи спанак с татул.
0
 
 
всичко е заради болните амбиции на курнела и рундю да докопат властта :) ..... стой та гледай тогава какво крадене става :) ...... гледали сме го този филм :)
+2
 
 
Протестите за горивата са само повод! Радостно е, че народа взе да се събужда! Дано занапред протестите да са още по-мощни и всеобхватни!? Това затриване на България трябва да се спре моментално, както и трябва да се изрине до основи цялата политическа сган, която имаме в момента! България има нужда от нови хора в политиката и нов курс на управление, който да я доведе до просперитет! България притежава всичко, което е необходимо, за да бъде една нормална държава, в която да се живее нормално. Няма само управляващи, които да милеят за нея, а има само такива които я крадат и убиват! Стига толкова! Не се издържа вече!
0
 
 
Анонимник,караме коли от зор а не си правим разходки сутрин рано и вечер късно. Ако можех да си намеря работа в жека Тракия щях да ходя пеша или с колело. Сега работата ми е на 8 километра и не мога да вървя или да карам колело защото съм на 59. За колегите ми които са от близки и далечни села какво да кажем? Отделно с колата ми е доста по ефтино отколкото с автобусите два сутрин и 2 вечер. БРАВО МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА сега само във Вас ни е надеждата ние дъртаците ги изтървахме още на 10 11 89 а трябваше да ги ликвидираме на момента.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: