ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС посече Локо, Славия се отърва без наказани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:13 / 13.11.2018Коментари (22)9133
©
Дисциплинарната комисия към БФС посече отбора на Локомотив с жестоки наказания заради инцидентите от мача срещу Славия (1:1). Трима футболисти на черно-белите - Димитър Везалов, Симеон Райков и Анте Аралица "изгоряха" с общо 9 мача наказание. Само глобата на Везалов е 5000 лева.

В същото време странното е, че нито един футболист или човек от щаба на Славия не е получил наказание.

Ето какво гласи решението на ДК към БФС:

За блъскане на противников състезател, на основание чл.22, ал.2, б. З, колонка 5 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Анте Аралица – състезател на ПФК "Локомотив“ гр. Пловдив със спиране на състезателни права за 2 срещи и с глоба в размер на 1000 лева.

За удар в главата на друг състезател, на основание чл. 22, ал.2, б. Е, колонка 5 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Симеон Георгиев Райков - състезател на ПФК "Локомотив“ гр. Пловдив със спиране на състезателни права за 5 срещи и с глоба в размер на 1200 лева.

Наказва Димитър Везалов от ПФК “Локомотив“ Пловдив със спиране на състезателните права за 2 мача и глоба от 5000 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Просто се чудя защо Крушарски си дава парите.Това не е БФС а някаква организация от мафиоти .Как от Славия никой не е наказан като мелето стана до скамейката на гостите.Хем те бият ,хем те наказват.Това е някаква безумица и до къде ще стигне,до отказ от някой да спонсорира отборите извън София и перачите на народни пари .Как свинята толкова повлия на съдийската комисия.И нашите ще мълчат ли?
-3
 
 
Ако говорим на базата на факти за "пловдивския любимец" фактите са следните: на дербито което се игра в Бургас при равни условия и без ограничение на билетите се видя кой е пловдивския любимец. Ще кажеш Бургас е далече. Имаше едно дерби което се игра в София на националния пак при равни условия и без никакви ограничения и там се видя кой е по-обичания отбор. Това са фактите...
+3
 
 
Жалко за тези смешковци от Дисц.Комисия,БФС и всички техни подлоги!!!Пълни ме-ке-ре-та!!!Палячовци!!!Тези от "Славия"с техният президент,са агънца.За един конфликт трябват двама души.Единият е ясен.А другите къде са?.....
-3
 
 
Стига с това "пловдивски любимец", че се излагаш вече...
0
 
 
БФС са безмозъчни ,алчни подлоги на олигарсите ръководещи пародията наречена Българско първенство по футбол. Интересно ми е какво е записано в доклада на делегата и съдийте. "След приключване на мача , трима състезатели на Локомотив Пловдив си спретнаха меле "
0
 
 
Планът на Лудогорец проработи. Локомотив е обезкостен. Най-големият съперник на Лудогорец в българският футбол е обезглавен поръчково. Само, че Локомотив Пловдив е магия, Локомотив Пловдив е олицетворение на непобедим дух, воля и морал, за победа. Точно, Локомотив Пловдив е отборът през последните 10 години с най-много победи над ЦСКА, Левски и най-вече Лудогорец. Сега Локомотив ще излезе още по-силен и още-по мобилизиран за победа, подкрепян от своите фанатични фенове на своята крепост- стадион Локомотив. Лудогорец ще усетят за пореден път силата на ДУХЪТ И МОГЪЩЕСТВОТО на Пловдивският любимец.
0
 
 
Дебелия ви изплаши и не наказахте Гамаков,който стои зад всичко...А Везалов защо е наказан да не играе срещу Лудогорец ли??? МАФИЯТА БФС ДЕРИБЕЙСТВА...ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО СПИ???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Мартин Петков: В Локо има всички условия за успех - добър треньор, страхотна публика, отлични футболисти
Фенклубът на Локо: Код черно-бяло! Да напълним Бесика с шалчета и знамена!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: