ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС посече Локо, Славия се отърва без наказани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:13 / 13.11.2018Коментари (22)9184
©
Дисциплинарната комисия към БФС посече отбора на Локомотив с жестоки наказания заради инцидентите от мача срещу Славия (1:1). Трима футболисти на черно-белите - Димитър Везалов, Симеон Райков и Анте Аралица "изгоряха" с общо 9 мача наказание. Само глобата на Везалов е 5000 лева.

В същото време странното е, че нито един футболист или човек от щаба на Славия не е получил наказание.

Ето какво гласи решението на ДК към БФС:

За блъскане на противников състезател, на основание чл.22, ал.2, б. З, колонка 5 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Анте Аралица – състезател на ПФК "Локомотив“ гр. Пловдив със спиране на състезателни права за 2 срещи и с глоба в размер на 1000 лева.

За удар в главата на друг състезател, на основание чл. 22, ал.2, б. Е, колонка 5 от ДП /2018/2019/ – ДК наказва Симеон Георгиев Райков - състезател на ПФК "Локомотив“ гр. Пловдив със спиране на състезателни права за 5 срещи и с глоба в размер на 1200 лева.

Наказва Димитър Везалов от ПФК “Локомотив“ Пловдив със спиране на състезателните права за 2 мача и глоба от 5000 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Просто се чудя защо Крушарски си дава парите.Това не е БФС а някаква организация от мафиоти .Как от Славия никой не е наказан като мелето стана до скамейката на гостите.Хем те бият ,хем те наказват.Това е някаква безумица и до къде ще стигне,до отказ от някой да спонсорира отборите извън София и перачите на народни пари .Как свинята толкова повлия на съдийската комисия.И нашите ще мълчат ли?
-3
 
 
Ако говорим на базата на факти за "пловдивския любимец" фактите са следните: на дербито което се игра в Бургас при равни условия и без ограничение на билетите се видя кой е пловдивския любимец. Ще кажеш Бургас е далече. Имаше едно дерби което се игра в София на националния пак при равни условия и без никакви ограничения и там се видя кой е по-обичания отбор. Това са фактите...
+3
 
 
Жалко за тези смешковци от Дисц.Комисия,БФС и всички техни подлоги!!!Пълни ме-ке-ре-та!!!Палячовци!!!Тези от "Славия"с техният президент,са агънца.За един конфликт трябват двама души.Единият е ясен.А другите къде са?.....
-3
 
 
Стига с това "пловдивски любимец", че се излагаш вече...
0
 
 
БФС са безмозъчни ,алчни подлоги на олигарсите ръководещи пародията наречена Българско първенство по футбол. Интересно ми е какво е записано в доклада на делегата и съдийте. "След приключване на мача , трима състезатели на Локомотив Пловдив си спретнаха меле "
0
 
 
Планът на Лудогорец проработи. Локомотив е обезкостен. Най-големият съперник на Лудогорец в българският футбол е обезглавен поръчково. Само, че Локомотив Пловдив е магия, Локомотив Пловдив е олицетворение на непобедим дух, воля и морал, за победа. Точно, Локомотив Пловдив е отборът през последните 10 години с най-много победи над ЦСКА, Левски и най-вече Лудогорец. Сега Локомотив ще излезе още по-силен и още-по мобилизиран за победа, подкрепян от своите фанатични фенове на своята крепост- стадион Локомотив. Лудогорец ще усетят за пореден път силата на ДУХЪТ И МОГЪЩЕСТВОТО на Пловдивският любимец.
0
 
 
Дебелия ви изплаши и не наказахте Гамаков,който стои зад всичко...А Везалов защо е наказан да не играе срещу Лудогорец ли??? МАФИЯТА БФС ДЕРИБЕЙСТВА...ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО СПИ???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: