ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Големи промени започват от днес за една зодия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:43 / 19.11.2018Коментари (0)81690
©
Хороскоп за днес, 19 ноември:

Овен

Днес ви очакват изненади в много сфери на живота. Старайте се правилно да оценявате ставащото и се придържайте към възгледите си. Не е нужно толкова да се концентрирате върху личните си проблеми. Намерете време да се захванете с любимото си занимание. Отчуждението в семейството изисква преосмисляне на поведението ви вкъщи.

Телец

Очакват ви големи промени, които започват от днес. Планетите са настроени благоприятно към вас, но тенденцията е в ход единствено, ако проявите целеустременост и увлечение. Склонността ви да се поддавате на съблазните и илюзиите си може да създаде у вас погрешна представа за нещата. Това може да предизвика загуби във финансов план и пречки в творческата дейност.

Близнаци

Денят е подходящ за планиране на неофициални срещи. Вие проявявате голямо разбиране и внимание към проблемите на други хора свързани с отношенията им с противоположния пол. В порив на великодушие вие сте готови да окажете помощ на околните. Денят е подходящ за семейни и интимни отношения. Следете за знаците на съдбата и ги тълкувайте правилно. Сънищата ви са пророчески.

Рак

Днес е по-добре да не проявявате излишни амбиции. Вашата сдържаност и такт са оценени по достойнство. Вечерта е възможно да вземете участие в приятно тържество по повод приятна новина или събитие. Внимавайте какво говорите. По-добре се вслушвайте в това, което говорят другите. Може да научите неща, които да бъдат полезни за вас. Не прекалявайте с алкохола и не яжте тежки храни.

Лъв

Този ден може да бъде благоприятен за реализиране на желанията ви. Вероятно сте изпълнени с чувство на удовлетвореност от живота и готови за приятни изживявания. Дава ви се възможност да погледнете по ново на предишния си опит и да направите правилните изводи. Но чувствителността ви е изострена и сте обзети от колебания.

Дева

Много е възможно точно днес при вас да се появят нови планове за бъдещето. Те са положителни, защото ви помагат да получите допълнителни парични постъпления. Благодарение на новите идеи или новите стратегии успявате да наложите мнението си сред заинтересованите. Но все пак не бива да разкривате замислите си за бъдещето. Недоброжелатели се опитват да ви пречат. Следете за знаците на съдбата. Днес вътрешната ви същност е отражение на околния свят.

Везни

Изкушението на плътта може да ви завладее. Днес сте податливи на лъжливи чувства и измами. Новите хора в живота ви могат да станат източник на множество неприятности. Възможни са парични загуби, особено следобед. Бъдете внимателни по улиците. Следете за знаците на съдбата. Днес напълно зависите от обстоятелствата.

Скорпион

Денят е добър за завършване на започнати домашни работи или други ангажименти. Днес ви очакват известни промени. Както показват звездите, вие имате възможност в скоро време да започнете работа с партньори, чиито успехи отдавна са ви възхищавали. Планетите са на ваша страна. Но трябва да сте на ясно, че нещата се реализират единствено, когато вие сте напълно готови за съвместната работа. В семейните ви отношения се възцарява разбиране.

Стрелец

Всяко едно предложение за общуване или пътуване ви идва добре дошло и вие го приемате с ентусиазъм. Възможни са множество обществени връзки и делови контакти. Вие се нуждаете от обществена изява и популярност в елитно общество. Днес сте участници във възходи и падения. Но въпреки това преодолявате препятствията пред себе си и може да се поздравите със завиден успех.

Козирог

Благодарение на новите ви идеи, се появяват нови съмишленици, с помощта на които успешно се справяте с всички набелязани цели. Срещите и общуването са благоприятни. Днес от вас се изисква тактичност и дисциплина. Организирайте се добре. Съумявате да поправите стари грешки или да се издигнете в обществото.

Водолей

Днес вие сте подвластни на околния свят. Дошло е време с нови сили да се заемете с някои планове. Възможно е пред вас да се появят нови възможности и идеи, които да ви донесат добри приходи. Не бива обаче да споделяте за това, защото думите ви могат да привлекат вниманието на недоброжелатели. Нови хора, влезли днес в живота ви, могат да станат причина за редица неприятности.

Риби

Препоръчва ви се да проявите бдителност и далновидност. Постарайте се да избягвате категоричните изказвания и ненужните разговори. Не се присмивайте на околните. Възможно е да обидите незаслужено някого. Отложете приемането на важните решения. Пазете се от странично влияние. Използвайте обаянието си в свой интерес. Това ви помага да привлечете на ваша страна съюзници.


Още по темата: общо новини по темата: 595
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: