ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Брадърка крие аборт от Васил Петров, голямата й любов е Освалдо Риос
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 19.11.2018Коментари (1)10878
©
На близо 47 години Весела Нейнски има зад гърба си много разбити връзки, но само една истинска любов. Единственият мъж, когото оперната певица някога е обичала, е латино идолът Освалдо Риос. Той е човекът, който разбива не само сърцето, но и целия ѝ живот.

Весела среща Освалдо, когато е млада, красива и успешна. Тогава е само на 27 години. По онова време е стройна красавица с тегло 49 килограма, по която въздишат не един и двама мъже в България. Баща ѝ е композиторът проф. Георги Костов, министър на културата в правителството на Жан Виденов, а майка ѝ - виолистката Мара Нейнска. Всичко в младата Весела вещае прекрасно бъдеще. Тя има произход, достоен за завиждане, талант, красота, връзки, интелект, обноски, изявява се и като певица, и като журналист в най-голямата по онова време телевизия – националната. В Канал 1 прави репортажи за това, с което е откърмена – опера, балет, класическа музика, култура. Срещата с Освалдо Риос обаче я повежда към дъното.  

Весела се запознава с латино любовника, когато той е на върха на славата си. През 1998 г. Риос идва в България и около него веднага започват да пърхат най-актуалните красавици от онова време. Впечатление обаче му прави именно младата певица, която по онова време е дългокоса блондинка с букли, които могат очароват всеки. Тя се влюбва от пръв поглед в звездата от "Касандра". Весела прави интервю с Освалдо за телевизията, а той я кани да остане при него, докато е в България. Цяла седмица Нейнски не излиза от хотелската му стая. Избухналата любов й дава криле.

Оказва се обаче, че за звездата аферата с българката е била просто забавление. След като напуска България, се среща с нея няколко пъти, после я кани в дома си в Пуерто Рико. Известно време Весела живее там, запознава се с двамата му братя, говори се дори, че Освалдо ѝ поднесъл годежен пръстен, но до сватба така и не се стига. Ненадейно Весела се връща в България и до днес не е споделила точно какво се е случило между двамата, за да се разделят. Според познати на певицата, латино звездата никога не е приемал сериозно връзката с българката и, след като ѝ се наситил, обяснил, че вече няма място в дома му. Тя обаче така и не успява да преживее любовното разочарование. Напълнява, от стрес косата й започва да капе. 

Малко сред като къса с актьора, решава да смени името си. Вместо фамилията Костова, която наследява от баща си – бивш министър в правителството на Жан Виденов, започва да се представя с моминското име на майка си – Нейнски. По онова време шефка на новините в БНТ е Мира Нейнска, която все още е омъжена за Светлин Нейнски – втори братовчед на майката на Весела. По-късно двамата се развеждат и той се жени за бившия външен министър Надежда Михайлова, която взима фамилията му – Нейнски. В БНТ шушукат, че Весела е сменила името си, за да афишира своята връзка с един от най-влиятелните хора в България и по този начин да предизвиква уважение към себе си. 

По ирония на съдбата обаче различната фамилия не ѝ носи нищо хубаво нито в личния живот, нито в кариерата. През 2000 г. Весела губи работата си в сутрешния блок на БНТ. Освен нея, в екипа има още една журналистка с афинитет към отразяване на събития в областта на операта и балета. Шефовете решават да освободят от длъжност Нейнски, предпочитайки нейната конкурентка. Момичето е далеч скромно от Весела и като познания, и като талант, и като произход, дори като външен вид. Говори се, че са я предпочели именно защото не е изпъквала с нищо пред другите и затова не ги е дразнела, пише "Уикенд".  

Като певица Нейнски също не може да се похвали с особени постижения. Има много изяви, но никоя от тях не може да се похвали с особен успех. Влиза в първия сезон на "ВИП Брадър" с надежда, че това ще ѝ донесе популярност, но не издържа на напрежението и напуска по собствено желание на 8-ия ден. Сега отново е в шоуто, като малко след края му планира концерт на една от популярните софийски сцени. Дали това ще бъде пробивът, на който се надява? Предстои да разберем. Факт е, че в предаването тя категорично отказва да пее, а Албена Вулева дори предположи, че няма никакви гласови дадености и се притеснява истината да не лъсне пред зрителите. 

Междувременно Освалдо Риос не спира да поддържа контакт с Весела от разстояние, уж по приятелски. Тя обаче приема редките прояви на внимание от негова страна като знак, че все още не я е забравил и има шансове отново да се съберат. Точно това ѝ пречи да изгради стабилна връзка с друг мъж. Всеки път, когато се влюби, се появява Освалдо, за да ѝ припомни за себе си и да разбие шансовете ѝ да е щастлива с друг. До ден днешен певицата твърди, че той е бил най-галантният мъж в живота ѝ, истински джентълмен, който е я глезил като принцеса. Няма да забрави как й купува 1500 рози, с които застила пътя й на неин рожден ден. Тя застава на негова страна дори когато бивши партньорки го обвиняват, че ги малтретирал физически. "Не е възможно!", категорична е влюбената жена.  

Говори се, че през леглото ѝ са минали всякакви мъже. Сред малкото известни имена е на певеца Васил Петров. Връзката с него обаче от години е минало. Самата Весела е признавала, че дори е била бременна малко преди да навърши 40 години. Но губи бебето в края на третия месец от бременността. Тогава обвинява прочутата д-р Мазнейкова в немарливост. Вместо да я попита как е след шока, тя й задала въпроса: "Прощавай, детето, което абортира, от Васил Петров ли беше?"  Разбитото си сърце и самотата Весела запълва с учене. Към образованието си от Музикалната академия в София добавя дипломи по алтернативна медицина, психология, психотерапия, научава се да работи и с хипноза. Грижи се за болната си майка до смъртта ѝ, самата тя получава сериозно здравословни проблеми, които няма как да бъдат излекувани. Така и не среща мъж, с когото да създаде семейство. Оправя се трудно финансово, а за да спечели някой лев, отново се включва в "Бит Брадър". 

Говори се, че си направила профили в сайтове за запознанства с надежда, че ще ѝ помогнат да избяга от самотата. Там описвала себе си като "жена, готова на експерименти". Зодията ѝ Скорпион се счита за най-сексуалната и Весела вероятно наистина не е така скучна в леглото, колкото изглежда в разговорите с някои от съквартирантите в "Биг Брадър", оплаквайки се от безкрайните си болежки. Проблемът обаче е, че много рядко си позволява да изяви своята чувствена страна. Разбитото преди 20 години сърце и многото разочарования са я превърнали във вечно оплакваща се жена на средна възраст, която вече не вярва, че може да бъде щастлива.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да се радва ,че въобще е имала възможност за връзка с такива хора, луда жена.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: