ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кои са най-големите печалби от залози?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:41 / 19.11.2018Коментари (0)6588
©
Печелили ли сте от залози?! А коя е най-високата ви печалба?! Това са често срещани въпроси, когато стане дума за хазарт. Е, не винаги заемаме страната на печелившия, обикновено казината и букмейкърите ни надиграват, но и сред нас има късметлии, които са се отчели със сериозни суми от компаниите за онлайн залагания. Вижте кои са най-големите щастливци в историята на спортните залози. 

Равенството на Мали

По-запалените фенове на футбола вероятно помнят откриващият мач на Купата на африканските нации през 2010-та година. Тогавашният домакин на състезанието Ангола се изправи срещу Мали. Всичко за домакините протичаше по план, като си осигуриха преднина от цели четири попадения. Така резултатът се запази до 79-та минута, но какво се случи по-нататък?!

Едва ли се досещате. Мали взе нещата в свои ръце и направи частичен обрат, достигайки до изравнителното 4:4. Любител на залозите е успял да се възползва от това малко очаквано развитие на ситуацията, като е заложил 5 евро за хикс в редовното време. Това става факт и късметлията прибира 5000 паунда само за няколко минути. Колко приятно, нали?! 

Бащинското чувство

Какво по-хубаво от това да вярваш във възможностите на сина си и да си убеден, че той ще бъде следващото лице на спорта. Гари Макилрой има добро предчувствие за развитието на своя син и именно това го мотивира за създаването на интересен залог. Бащата поставя 200 паунда в британска букмейкърска къща, че неговият син ще спечели British Open в следващите 10 години. Това става факт и от компанията изплащат 100,000 паунда на щастливия баща.

Е, повечето родни компании не предоставят подобни възможности, но вероятно с умисъл, вижте какво може да се постигне с вяра и залог от 200 паунда. Все пак разгледайте дългосрочните залози на Efbet, може да откриете алтернативни варианти, които да ви донесат желаните печалби в дългосрочен план.  

Вярата в любимия отбор

Казват, че пристрастното залагане носи негативи. Вижте, обаче, какво е постигнал един бейзболен фен, който се е доверил на скромния си любим отбор. Младежът, чието име е неизвестно, решил да постави 250 долара, че Сейнт Луис ще се класират за световните финали, а малко по-късно заложил още 150 долара, че ще ги спечелят. Явно предчувствието му се е увеличило.

То навярно не го е предало. Макар Сейнт Луис да не изглеждат особено впечатляващо при поставянето на залога, след известно време придобили заплашителен вид и влезли в уникална серия. Спечелили надпреварата, а щастливият привърженик прибрал крупната сума от 375,000 долара. 

Предчувствие за голямо бъдеще

Ник Нюлайф усилено твърдял, че Роджър Федерер ще е голямото име на тениса в следващите две десетилетия. Той така и не успял да прогнозира титлата на швейцареца през 2003 година, но след това решил да заложи на неизмеримо висок коефициент, че Маестрото ще грабне 6 отличия от надпреварата до 2019-та година. Шестият трофей дошъл през 2012 година, но Ник така и не доживял печелившия си залог. Той напуснал този свят три години по-рано, но завещал залога си за благотворителна цел.

Ако и вие имате афинитет към тениса, може да се насочите към Efbet, където се предлагат ежедневни тенис залози. Част от срещите са придружени и от пряко предаване.  

Талантът на Хамилтън

Привърженик на залозите от Питърбро, Англия забелязва очевадния талант на Луис Хамилтън. Ричърд Хопкинс спечелва общо 165,000 паунда, след като поставя залог, че британецът ще спечели Гран при на Формула 1 и ще грабне златото в световния шампионат. Реално залозите на Хопкинс са били разделени на три части. Той поставя 200 лири, че Хамилтън ще спечели Гран при до 23 години, което бива оценено от букмейкърите с коефициент 200, 100 лири залага, че до 25 годишна възраст Луис ще спечели световните серии, получило ставка от 500 и крайния залог комбинира двете събития за получаване на още по-висок коефициент. Всичко това става реалност и щастливият Хопкинс се сдобива с впечатляваща печалба, която го вкарва в световните рекорди.  

Майсторът на правите колонки

Англичанинът Мик Гибс е най-големият майстор на правите колонки. През живота си той е спечелил няколко впечатляващи суми, а сега ще ви разкажем за две от тях. Първата голяма печалба идва през 1999 г., когато Гибс прибира 157,000 £ за акумулатор, съставен от 9 футболни срещи. Всички те протичат без особени проблеми и го отвеждат до фрапиращата печалба.

Следващият голям удар идва 2 години по-късно. Гибс, видимо амбициран от първия си успех, се доверява на права колонка, съставена от 15 футболни сблъсъка. Той поставя залог от едва 30 пенса на акумулатор, получил коефициент 1,666,666 от световните букмейкъри. Първите 14 мача се оказват печеливши, но финалният не се развива по план. Гибс бил заложил на Байерн Мюнхен, че ще спечели двубоят си с Валенсия от Шампионска лига. Стига се, обаче, до изпълнение на наказателни удари и едва последната дузпа бива изпусната от играча на испанския тим – Маурисио Пелегрино. Това хвърля в екстаз Мик Гибс, който прибира към банковата си сметка 500,000 паунда.

Ако и вие сте любители на футболните прогнози, може да си създадете ефбет регистрация, където да поставяте различни залози на футболни срещи. Допуска се игра както на сингъл, така и в прави колонки, а предложените ставки са сред най-високите в интернет пространството.  

И конните надбягвания носят успех

През 1996 година се провежда едно от големите състезания в Англия, на хиподрума в Аскот. Големият фаворит бил ясен. Мнозина смятали, че Франки Детори ще грабне първото място, но един запален негов привърженик решил да му се довери изцяло. Дарън Йейтс не се посвенил да комбинира всичките седем състезания в един фиш, а залогът бил победа за Детори във всяка надпревара. 

Дърводелецът поставил своите залози и решил да прекара уикенда, играейки футбол със своите приятели. Той загубил срещата и решил, че това не е неговият ден. Да, ама не. Прибирайки се в дома си, установил, че Франки Детори направил немислимото, като спечелил всяко едно от проведените състезания. Но не Детори бил големият печеливш от така развилата се ситуация. Дарън Йейтс прибрал сумата от половин милион паунда, която коренно променила живота му.

Разбира се, вие също може да упражнявате своите познания в конните залози, като се доверите на Efbet. Букмейкърът предлага различни възможности и многобройни пазари за провеждащите се ежеминутно, виртуални надбягвания.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Тежка катастрофа в столицата: Момче и момиче са загинали!
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: