ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Похотлив учител по физическо прави секс с 14-годишна ученичка и блудства с друго момиче, едната опита да се самоубие!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 21.11.2018Коментари (12)145578
© Русе медия
Учител от Русе бе изправен пред съда по обвинение в сексуални контакти и блудствени действия с две малолетни момичета, негови ученички. Делото се гледа при закрити врата заради възрастта на пострадалите.

43-годишният Ивайло Александров е арестуван през декември миналата година, когато родители подават сигнал до директора на ОУ "Иван Вазов“. Притеснени от поведението на дъщеря си, те са разбрали за смущаващите контакти на 13-годишната си дъщеря с преподавателя по физическо. В хода на разследването става ясно, че действията му са продължили повече от 4 години. Едното от пострадалите момичета е било обект на блудство още през 2013 г., съобщава "Русе медия".

С една от ученичките учителят е имал на няколко пъти сексуален контакт, а друга от жертвите му е направила опит за самоубийство. Александров бе докаран с белезници от следствения арест в съда, където със защитата му са ангажирани двама адвокати. Ако бъде признат за виновен, той може да получи наказание от 5 до 20 години затвор. Към момента от Министерството на образованието и Регионалното управление в Русе отказват всякакъв коментар, тъй като се касае за малолетни деца.

По същата причина и от прокуратурата, и от защитата бяха лаконични. "Вярно, че се касае за дело от висок обществен интерес, но се засяга нравствеността на гражданите, поради което ви моля и вие да ни разберете. Не можем да изнасяме пряко волята на съда информация за делото“, заяви прокурорът от Окръжна прокуратура Николай Николов.

Защитникът на подсъдимия, адвокат Ангел Стефанов, коментира, че квалификацията на престъплението е по-тежка, тъй като обвинението е за блудство с по отношение на две и повече малолетни лица. На този етап учителят не е решил дали ще се възползва от възможността за съкратено съдебно следствие, като признае фактите по делото, или ще има стандартен съдебен процес.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отивам при него, кастрирам го и след това го обесвам.
на 23.11.2018 г.
+1
 
 
Случая наистина интересен. Чудя се как тези родители не са отишли набили канчето на тоз педофил. По скоро начина да разбереш дали е било по взаимно съгласие - отиваш с дете и почваш да налагаш пича и гледаш реакциите на детето и по-това ще се определи какво точно се случило. За съжаление такъв подход на ученички да изкрънката по-висока оценка е станал доста популярен и вече трудно може да различиш , кое е доброволно и кое не . То затова малко мъже се заместват с жени ... Но ако даскала се възпозлвал е доста извратено и трябва да бъде съден по-сериозно. 5 - 10 години са му малко . Циганите няма да ги коментирам - там само с големи дози спрей против хлебарки може да се реши проблема. И мангалите (е сред гнилите ябълки се намират няколко черни овце , но на 1000 същества там има 0,001 човек) са тъпи,мръсни и гнусни същества далече от подобие на човек и трябва да бъдат затрити. Лошото е че много хора почнаха да взимат пример от тях и това много лошо ... Но стига с това отклонение - случая даскала и проблема на родителите , които не са реагирали своевременно - 4 години е много дълъг период.
+1
 
 
А мангалите, дето се плодят от 12 годишни? Кога ще ги прибират и тях?
+3
 
 
За е**не по взаимно съгласие от 5 до 20 години затвор. За изнасилване условно за убииство 6,7 години. Да ви се ра на правосъдието.
+2
 
 
НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЪДИТЕ ЧОВЕКА, НЕКА СЪДЪ СЕ ПРОИЗНЕСЕ, СИГУРЕН СЪМ ЧЕ НЯМ Д ГО ОСЪДЯТ, ЗАЩОТО Е НЕВИНЕН!!!!
-2
 
 
Е,сега като го вкарат дебила в панделата там рязаните пушки ще му продухат ауспуха, като излезе някой ден,ако му е харесало пак да пипа деца,айде много късмет рџЌЂ и най вече рџ’• любов за него
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: