ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Спортни
Общество
Политика
"Шоуто на Слави" – един проект по-малко
Автор: Любомир Минчев 15:16 / 23.11.2018Коментари (4)43568
©
Ако човек прочете отзивите за гостуването на премиера Бойко Борисов  и главния прокурор Сотир Цацаров  в "Шоуто на Слави“, ще му стане ясно, че с политическият проект на Трифонов е свършено още преди да е анонсиран. Сега вече е сигурно, че нищо няма да бъде анонсирано, няма смисъл – излагацията трябва да спре дотук. Някои наблюдатели са още по-крайни с извода, че "Шоуто“ се е споминало в ефир.

Иначе поканата беше дръзка – петимата с най-високи позиции в държавата да седнат на диванчето и да усетят колко ги обичат хората. Със сигурност се знаеше, че няма да откаже само омбудсманът Мая Манолова, на която Трифонов дори предложи кола, за да се придвижва из страната. За първи път от избирането си за президент Румен Радев направи силен ход – отказа участие. Другите направиха още по-силен ход , който очевидно изненада "Шоуто“ – отидоха и го разгромиха.

Очакванията бяха за трибунал – елате да чуете присъдите си. "Шоуто“ трябваше да се легитимира като главен бунтар на държавата, а сценаристите, които късаха портрета на Плевнелиев в ефир, наричаха депутати и министри "мърши, боклуци“, трябваше да докажат, че са прави. Вместо да изразят позициите си, с които ни заливат всяка вечер, водещият сричаше въпросите на зрителите. Нали затова са ги поканили – да им кажат, че "Няма такава държава“.

Оказа се, че има такава държава и "Шоуто“ е част от нея. Бунтарите развяха бялото знаме и сега колкото и да се пъчат в ефир, едва ли ще им се вържат. Тази седмица те трябваше да заявят своя политически проект, тъй като поканата  към точно тези петимата е най-сериозната възможна легитимация, ако искаш да се бориш. А и на улицата има хора.  Случи се обратното - тази седмица всичко рухна. Един проект по-малко. Добра новина , тъй като проектът се оказа изключително посредствен, по-слаб дори от този на Бареков.

Сега "Шоуто“ трябва да спаси каквото е останало. Актьорската вечер, например. С политиката дотук – пълна катастрофа. Тази седмица то приличаше на онова репортерче от "Господари на ефира“, което се въргаляше като гламаво по земята, за да получи пет минути слава. Вместо това завлече надолу "Господарите“.  Интервютата завлякоха  "Шоуто“.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Точно казано!!! За съжаление никой не обръща внимание на умното и логичното! Братушките на това разчитат! Та инак руската кочина отдавна да е изчезнала!!! (Предполагам, никой не се съмнява,че славчо си е руски проект).
+2
 
 
Този проект е по зле и от Бареков. Онзи поне е някакъв журналист...този е един селски клакьор и самозванец. Може да пее чалга и си има своята публика,но някой си помисли,че от всеки подобен тъпанар става и политик! Е не става.Видя се.Този ако влезе в парламента ще е по тих и от муха.Колкото и онзи негов сценарист с кривата дзурла- милиционерското лайно...Големи са ербапи ,като имат трибуна ,а после са тихи маймуни!
+1
 
 
За съжаление, сте напълно прав, г-н Минчев! Казвам го като дългогодишен почитател на Слави Трифонов! Жалко, много жалко!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Аналитични новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: