ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вратарски гол, фрапантни пропуски и слаб съдия спряха Локо срещу Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 24.11.2018Коментари (11)11008
Посинкович изпусна най-чистото положение за Локо
Локомотив Пловдив загуби от Лудогорец с 0:1 в мач от 16-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Натанаел (57) бе точен за гостите, вкарвайки единственото попадение в двубоя.

По този начин черно-белите не успяха да се превърнат в единствения отбор у нас, побеждавал два пъти в един сезон абсолютния хегемон през последните 7 години в родния футбол. Възпитаниците на треньора Бруно Акрапович останаха с актив от 21 точки, колкото имат отборите на Черно море и Етър.

Още в първите минути съдийската бригада изнерви максимално публиката с две съмнителни отсъждания в полза на Лудогорец. Локо стигна до корнер след пробив на Абдулахи още при първата си атака, но страничният рефер странно отсъди засада.

В 18-ата минута капитанът Димитър Илиев бе блъснат с ръце в наказателното поле на гостите от Козмин Моци, но дузпа не беше отсъдена.

Малко след това удари на Ален Ожболт и Мустафа Абдулахи не затрудниха вратаря на гостите.

Лудогорец откри резултата в 57-ата минута при първия си точен удар към вратата. Натанаел проби отляво, навлезе в наказателното поле и с диагонален удар прати топката в мрежата. При ситуацията не се намеси добре и вратарят на Локомотив Мартин Луков, който можеше да реагира далеч по-адекватно.

"Смърфовете" пропуснаха златен шанс за изравняване в 70-ата минута след отлична атака. Димитър Илиев комбинира с току-що влезлия Бирсент Карагарен, а той с едно докосване изведе Посинкович сам срещу Ренан. Хърватинът копна технично топката, но тя се удари в гредата и след това Недялков я изчисти от малкия пеналт.

В 82-ата минута съдията Волен Чинков отново удари здраво рамо на Лудогорец, след като си затвори очите за явна дузпа в полза на домакините. Абдулахи напредна по левия фланг и центрира остро към наказателното поле. Сисиньо скочи на пътя на топката, която се удари в лакътя му и напусна терена. Чинков отсъди корнер въпреки протестите на черно-белите.

Четири минути преди края ужасяващ пропуск на Бирсент Карагарен лиши Локо поне от точка в този мач. Вилим Посинкович бе изведен по лявото крило и нахлу в наказателното поле. Последва пас към Карагарен, който беше на 6-7 метра фронтално срещу противниковата врата, но шутира в ръцете на Ренан.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Йосип Томашевич, Мустафа Абдулахи, Милош Петрович, Стивън Езе, Янко Ангелов, Игор Банович (78- Елитон Жуниор), Абделхаким Буна, Димитър Илиев, Ален Ожболт (69- Бирсент Карагарен), Вилим Посинкович.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Малшанс за момчетата но играха добре. Съдията ни закопава всеки мач но така е парите движат всичко
0
 
 
Метреса с оскубани вежди...що е то?
-1
 
 
Аз съм горд с моя Локомотив.....това искаме да гледаме....мачкахме ги и това се видя от космоса....но съдията беше готов да падне за дуспа ако се наложи.
+1
 
 
Загубата е тежка, защото ги надиграхме в по-голямата част от мача и дори ги накарахме да изпаднат в глуха защита! Някой да помни друг наш отбор да го е правил? Едва ли? Отново 2 100%-тови дузпи за нас и отново домусчиевите прислужници не ни ги дадоха! Пропуските ни бяха фрапантни, но в Разград и те загубиха така. Въпреки няколкото наказани надиграхме прехваления отбор на домуса. Представете си, какво щеше да е, ако бяха и те на терена? Дано продължим да играем така, особено в дербито!? САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.11.2018 г.
0
 
 
Кога кацат дубайските принцове?
0
 
 
Момчетата играха добре но срещу платен съдия не става а и пропуските бяха доста.
0
 
 
Съдията верно е слаб с оскубани вежди слуга на Разград!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.11.2018 г.
0
 
 
за малко да ги убийм тея! саде Локо, саде дубайските принцове!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: