ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Купихте ли си евтинко на Черния петък? Да не вярвате сега, че ще го получите?
Автор: Васил Динев 11:47 / 26.11.2018Коментари (15)26008
©
Черният петък в България се оказа типично български и нямащ нищо общо с реалността, оплакаха се в редакцията на Plovdiv24.bg част от потърпевшите. Много от онлайн магазините надуха цените преди "промоциите", за да изглеждат "отстъпките" впечатляващи, но реално продаваха с голяма надценка. Тази стара хитринка обаче се оказа нищо в сравнение с друг огромен проблем.

Много от магазините продадоха стоки, с които не разполагат. За това алармираха хора още през уикенда, но днес проблемът лавинообразно придоби огромни размери. Много от хората, закупили стока по време на Черния петък, биваха информирани, че няма да я получат поради липса на наличност. Остава въпросът защо стоките са продавани, след като ги магазините нямат налични?

Дори големите вериги като "Техномаркет" си позволиха да продават стоки, които нямат. Наш читател се оплака, че е поръчал електроуред в "Техномаркет", след което са го информирали, че го няма и е добре да го смени с друг.  След това се е оказало, че и другият е изчерпан, след което е заменен с трети, но доста по-скъп. "Трагикомедията бе пълна", бе лаконичният коментар на изтерзаният клиент.

В социалната мрежа друг потърпевш се оплака, че от 5 поръчки от онлайн магазини няма да му бъде доставена нито една. Днес и от петте магазина са го информирали, че заради изчерпани количества той няма да получи поръчките си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Освен това имаше вериги, които правят отстъпка 15-20 или повече процента на всичко в магазините - който е влизал и е гледал неща, може лесно да разбере, че не са сменяли ВСИЧКИ етикети...
0
 
 
Естествено, че има и измами, но има и реални намаления. Но номера не е да се събудиш в петък сутринта и да си кажеш - днес ще си купя телевизор! Всичко е въпрос на ПЛАНИРАНЕ... Трябват ти уреди за нов апартамент например - набелязваш си няколко неща и ги следиш от лятото още, на самия ден (уикенд) търсиш къде са най-евтини... Лесно е! Могат да се спестят и повече от 400 лева...
0
 
 
Аз затова си купих нов телевизор един месец преди това ;)
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 26.11.2018 г.
0
 
 
те по избори ни къпят и се вързваме, та тука ли няма..
+3
 
 
Докато има кой да се връзва, ще има и подобни измислени "черни петъци". Както е и с много други неща.
-4
 
 
Да,купих си и спестих близо 400лв.Като има все недоволни,да идат от днес и да купуват по-скъпото тогава.
на 26.11.2018 г.
+2
 
 
Не плачете а четете и слушайте-ЧЕРЕН ПЕТЪК-.Малко са дните в седмицата но ха сага по АМЕРИКАНСКИ но тук е България страна с всичко от хубаво по хубаво НО цари без законие.ВЕСЕЛА КОЛЕДА и НОВАТА 2019 годинна.
+4
 
 
Много странно все едно се пазарува веднъж в годината,ето какво се случва,типична българска картинка....
+8
 
 
Аз не мога да повярвам как целия град бе претъпкан от коли и хора. Магазин ли е, пълно беше. Независимо дали говорим за някой МОЛ или Алати или каквото и да било. Коли и хора навсякъде. Откъде се взе толкова народ? Колко да сме бедни е*аси? А промоциите бяха толкова промоции, колкото аз съм самолет. Стол, който преди месец бе 90лв на черния петък се продаваше с намаление на 100лв. Аман от некоректни търговци. Ето затова си внасям всичко от чужбина. Ако искат да фалиарт, ако искат, каквото искат да правят. Не помня кога последно си купих нещо от български магазин освен ако не е храна.
+14
 
 
Ако не си купите нещо на Черен Петък - нищо няма да ви се случи! Направете го преди или след въображаемите отстъпки и няма да имате проблеми нито с доставка, нито с наличност. На кого трябваше да се оплача, че миналия петък не успях да си намеря място на нито един паркинг около Метро 1. Че дори не можех спокойно да мина по булеварда. Само защото телетата решили, че повече няма да могат да си купят нищо в следващите дни. Но пък най-доброто тепърва предстои - пазаруването за Коледа и Нова Година. Пак ще се покупки като за Свършека на Света.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: