ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Не си мислете, че като отворим "Гладстон", всичко ще стане "Пей, сърце"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 05.12.2018Коментари (37)17980
© Plovdiv24.bg
"Улиците в целия град са отворени и работят. Има само едно място в Пловдив със затруднен трафик към момента и това е подлезът на ул. "Гладстон", който е затворен. Това заяви кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

По думите му след откриващото събитие за Европейска столица на културата, към февруари съоръжението ще бъде отворено за движение. Въпреки това обаче трафикът няма да се подобри много.

"Не си мислете, че като се отвори "Гладстон" и всичко ще стане "Пей, сърце", а трафикът ще е супер. Не! Това няма да се случи. И ще дойде времето, в което ще ви го докажа. Напролет няма да има нито една затворена улица, а трафикът ще е подобен", коментира още Тотев.



Още по темата: общо новини по темата: 63
18.10.2023 »
26.04.2022 »
09.02.2021 »
18.10.2019 »
30.07.2019 »
18.04.2019 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Привет на всички кмета Тотев е неадекватен към проблемите на Пловдив хаотични ремонти в центъра ,необмислени и нелогични усвояват се пари без отчетно от администрацията начело с Тотев кварталите на Пловдив тънат в мизерия кал до уши и дупки навсякъде Пловдив не е само централна градска част ......... парадокса с умните светофари на Тотев отново показва неадекватността на администрацията ,трафика ще става все по зле Тотев е време да си ходи и да бъде разследван до девето коляно Успешен ден на всички.
-2
 
 
Махнете умните светофари и трафика вПловдив ще стане нормален.
0
 
 
Радвам се че кметът е взел да се изказва логично и да представя нещата такива каквито са, а не пропагандно, както всеки се мъчеше да пробута за печките. Да, пропагандата си свърши работата като раздели обществото на две, но поне сега като лъсна истинската причина (ТЕЦовете), политици и общественици дадоха Задна! Чак Нено Димов излезна да говори как ТЕЦовете не цапали :) , но истината е, че почти всички въглища в България се горят от ТЕЦовете, а не от домакинствата! Това, което каза за подобряването на чистотата е напълно вярно (противно на пропагандата) и че е комплексен въпрос. Дори когато гледах по БНТ репортажа за Пловдив, се смях от сърце :). Бяха снимали единствено къщи от крайни квартали (някой може да не са и в Пловдив даже), понеже реално ако излезете вечер на някоя висока сграда ще видите, че процентно, много малко хора се отопляват на твърдо гориво. Ако тръгнете да броите климатиците пък, няма да ви стигне вечерта :) Така че успех на кмета и дано да не се поддава на други спеколи.
-3
 
 
много папагали тука повтарят ... ма муууу той да ни направи хубав транспорт :) ..... някой да ги светне тия шарани защо сме единственият град в България без общински транспорт :)
+2
 
 
Г-н Тотев, моля да споделите с гражданите колко ще са НЕУСТОЙКИТЕ за забавянето на подлеза на Гладстон?!??? С каква сума строителят ще компенсира всички нас (и Вас включително) за причинените ни неудобства (за срама като европейска столица въобще не говорим)?!
+1
 
 
Нека кмета обясни за "умните светофари" и за стеснените ремонтирани улици /коматевско шосе, отец Паисий, булевард Марица - юг и още много такива .Каква е логиката при нарастващ и развиващ се икономически град да се стесняват улиците ? Герберски малоумници или нещо друго.
+1
 
 
Трафика е такъв какъвто е във всеки един голям град.Всяко семейство с по две коли искаме да няма задръствания.
-3
 
 
всъщност трафик има само в пиковите часове :) и не може да се каже че е по тежък от всеки нормален град :)
+7
 
 
Почивните дни и по празници или след 9 вечерта е Пей Сърце.Трафик няма! Извода...трафика не зависи от улиците ,а от колите по тях.Като допълним и малоумните,туткави и прости задкормилни устройства-ето ви проблема.Всеки селянин си докара кола,всеки гражданин си купи 2.И искате без нови улици да няма трафик.Ще има и по зле ще става.Изхода е да си ходите пеш и да не си ползвате колите за щяло и нещяло.На кмета препоръчвам постепенно да мисли в посока затваряне на централната част за лични мпс-та и увеличаване на градския транспорт,като автобуси и честота.Хем по чисто,хем без нерви за повечето от дебилите.Не умнни светофари,свръх умни да ви сложат пак всяка кифла,ще затваря месинджъра или фейса 3 секунди след,като светне зелено! А всички писали под мен(с изключение на Sony007)...идете си на село да ви е по спокойно.
+3
 
 
Банковите ти сметки нали са ПЕЙ СЪРЦЕ какво ти пука за хората в този град.Аз ли подписвам разрешителните за строеж в този град.Че чак и щял да ни го доказва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: