ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Пътища Пловдив" за тежкия инцидент с пешеходка: Съжаляваме, извиняваме се!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:46 / 12.12.2018Коментари (9)21379
©
Позиция на "Европейски пътища" АД ("Пътища Пловдив") във връзка с инцидента на ул. "Стойчо Мошанов" в града под тепетата, при който жена падна в необезопасена шахта:

Във връзка с неприятния инцидент, причинен от отворената шахта на ул. "Стойчо Мошанов", бихме искали да изкажем своето огромно извинение на пострадалата гражданка. 

Процесът на работа при подобен тип обекти предвижда обезопасяване, докато текат ремонтните дейности. На 11 декември 2018 г., след като строителните работници са приключили работа, върху шахтата е било поставено обезопасително съоръжение и сигнални ленти. Очевидно, в момента на инцидента, съоръжението не е било на мястото, на което е било поставено, по неизвестни за нас причини. Можем само да предполагаме, че е било откраднато.

Ще анализираме начините на обезопасяване при изпълнение на обекти в градска среда. Явно това, което е направено, не е било достатъчно, за да се предотврати подобен инцидент, така че за в бъдеще ще предприемем допълнителни мерки в посока обезопасяване на строителните и ремонтни участъци. Въпреки всичко, апелираме хората при преминаване през този участък да бъдат с повишено внимание, тъй като това е строителен обект.

Като компания с дългогодишен професионален опит при изпълнението на всяка една поръчка в града се стремим да изпълняваме работата си качествено и в срок. Още веднъж изразяваме своето огромно съжаление към пострадалата жена и имаме пълната готовност да помогнем, с каквото е необходимо.

Изказваме своите извинения и на всички жители на Пловдив за причинените временни неудобства във връзка с текущите ремонтни дейности, които се извършват на различни места.


Още по темата: общо новини по темата: 2
12.12.2018 »
11.12.2018 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.12.2018 г.
0
 
 
Ха ха ха умирам от смях от прочетеното. Само мога да кажа,че потрошената жена е голяма късметлийка! Да и не съм луд,такава си е! Там няма улично осветление от над 1 месец и има шахти насред улиците дълбоки по 2 метра които са обезопасени с един бордюр пред тях да не говорим че се пълнят с камъни и запушват канализацията. За вода заговорих ама по добре да спра защото ще стане страшно абе Кербала гомна да яде! Жената ако не ги осъди си заслужава травмите!
+1
 
 
Наистина твърде много улици от упоменатия квартал се реновират,но организацията не е на необходимото ниво.Фирмата има много съвременни и нови машини но не разполага с достатъчно и квалифицирани кадри за довършителните работи.И на ул.Г.Мамарчев от 10 дни е изключено уличното осветление,а ежедневно възникват В и К аварии ,кабелни оператори копаят и поставят кабели и правят шахти които не са обезопасени и ако не се осигури осветление не са изключени злополуки с фатален край.Нужен е ефективен контрол от възложителя.Извиненията не връщат човешкия живот.
+6
 
 
Нищо не е обезопасено по тази улица. Дупките в асфалта за шахти са покрити с европалети и толкоз. Пък де не говорим, че новите плочки покрай дългия блок ги нареждат поне 3 месеца - от лятото насам.
+10
 
 
Съд, иск, пет-шест цифри...съд, иск, пет-шест цифри...съд, иск, пет-шест цифри....За няколко десетилетия всички симптоми на нехайство изчезват напълно и чудодейно. Изпробвано е в целия развит свят.
+6
 
 
За съжаление това може да се случи само в България, ние нямаме навици да обезопасяваме, или ако се прави се слага някаква лента, и само след 30 мин. лентата е издухана от вятъра. Нищо не струва на фирмите да обезопасят като хората. В Европа слагат лампи, знаци.. А ние тук някакви лентички...
+11
 
 
Написаното в извинително писмо е абсолютно безочие от страна на фирмата изпълнител. Като живущ в района на "кочината" сътворена от тях заявявам на 100 % че всички шахти на ул. Стойчо Мушанов - ул.Георги Мамарчев - Княз Черказки са без поставени обезопасителни ленти или прочие. И най голямата наглост е че някой Ти е откраднал лентичката г-н или г-жо пресаташе на фирмата. Този ремонт е абсолютна пародия на вършене на работа.
+13
 
 
Обществена тайна е че това са пълни глупости... по документи може да ги слагате но реално ако сложат даже лента ще е жив късмет!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: