ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Убиецът на Юлияна: Тя ме нападна с нож и ме рани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:22 / 10.01.2019Коментари (1)5107
©
Постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража“ постанови състав на старозагорския окръжен съд спрямо обвинения в убийство 65– годишен инженер Митко Симеонов. В залата възрастният мъж, който на 7 януари уби с нож 25-годишната си съпруга Юлияна, заяви, че е действал в условията на самоотбрана.

"Не съм съгласен с прокурорската квалификация, първо тя ме нападна с нож и ме рани в ребрата!!!“, едва чуто промълви докараният окован с белезници на китките на ръцете и краката мъж. Той настоя да бъде пуснат под домашен арест в жилището на дъщеря си от предходен брак Даниела, за да се грижел за 8-месечната Християна от брака му с убитата.

Съдът обаче прие изцяло доводите на прокуратурата и го остави за постоянно в ареста. Тепърва предстои да бъдат изготвени множество експертизи, включително съдебно-психиатрични, но нараняванията по тялото на мъжа били съвсем повърхностни и не било изключено той да се е самонаранил с цел изграждане на защитна теза.

От местопрестъплението, коридор в ползван под наем апартамент на улица "Младост“ №23 в старозагорския квартал "Железник“, са били иззети два ножа- единият джобно ножче, а другия, който бил забит в гърдите на Юлияна е с 20-сантиметрово острие. Ножът е пробол смъртоносно сърцето на жената, като е преминал през палтото и роклята, с която е била облечена. Това говорело за особена агресивност и можело да се мисли в посока за убийство с особена жестокост, коментират психолозите.

Съдия Красимира Дончева припомни в залата, че 8-месечната Християна, за която Симеонов иска да се грижи, е била в съседната стая по време на убийството.

Трупът на жертвата продължава да бъде моргата на катедра Съдебна медицина, защото все още никой не е представил документ за освобождаване и погребения, установи репортерска проверка.

Майката на Юлияна, 41-годишната Иринка Йорданова е настанена в ямболската МБАЛ "Свети Пантелеймон“ след тежка катастрофа на автомагистрала Тракия, станала вечерта на 8 януари. Автомобилът БМВ, с който е пътувала Иринка, 18-годишният й син Гюндоан и 21-годишният племенник е изгорял. Шестмесечен мъртъв плод е извадили при спешната операция от утробата на ранената хирурзите. Тепърва предстои да й бъде направена и операция заради счупени шийни прешлени. Състоянието е тежко, но стабилно, на този етап тя не е в състояние да се погрижи за погребението на дъщеря си, категорични са ямболските лекари.

Тялото не може да бъде освободено от пастрока Ереджеб, който живее в Долно ново село, община Братя Даскалови. Братът Гюндоан пък е непълнолетен, а сестра й Сдувремен е извън страната.

Междувременно стана ясно, че дъщеричката Християна е настанена временно в приемно семейство от град Гълъбово, след като синът Павлин и дъщерята Даниела на Митко Симеонов отказали да поемат грижите за него, пише "Монитор".

Неофициално се коментира, че яростта на възрастния съпруг се отключила след като прочел в профила на Юлияна в социалните мрежи признанието й за любов към 28-годишният Николай Иванов от Попово. Постът е от 31 декември, като в отговор на негово пожелание за успешна Нова Година, младата жена е написала, че е два пъти по-влюбена от него.

Убийството е станало най-вероятно спонтанно след скандал за взаимоотношения й, коментират разследващите. Те не изключват  Симеонов преди това да я е заплашвал с отнемане на дъщеричката. Запознати напомнят, че преди около година семейната двойка погребала първата си рожба, деветмесечно момченце и трагедията до голяма степен влошила взаимоотношенията. Не било изключено малката Християна да е плод на греховна връзка, шепнат съседи. Детето се родило след като  Юлияна се дипломирала като бакалавър в специалността Социални грижи при Медицинския факултет на Тракийския университет. При случайни срещи с колеги-състуденти тя представяла съпруга си като татко, припомнят университетски преподаватели.


Още по темата: общо новини по темата: 5
14.01.2019 »
09.01.2019 »
08.01.2019 »
08.01.2019 »
08.01.2019 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Братя Цигани! Вижте - българин уби красива, интелигентна и непорочна циганка! Използвайте този случай във вашите защити пред съда! Майтап, бе Уили, както се изразяваше познатият герой от АЛФ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: