ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Вижте извинението на циганина, който заплаши българите със саморазправа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:26 / 10.01.2019Коментари (12)102733
По-рано днес цяла България бе потресена от лютите закани на освирепял циганин от Войводиново, който сипеше заплахи към българите. И не само това. Той ги наричаше "гяури“, на които "ще разкажат играта и ще горят и страдат“. Оказа се, че Салхо Кисимов има куп профили в социалните мрежи. За сметка на това повечето са заключени, но има и редица достъпни снимки. Малко след това евродепутатът Ангел Джамбазки изригна заради Салхо. Съпругата на вицепремиера Томислв Дончев - Светлана, пък предупреди, че съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава. В един от тях скандалните профили на Салхо има ново видео, което той си е пуснал само преди няколко часа.

Този път той не сипе никакви закани, а напротив само повтаря колко съжалява и се извинява. "Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи – не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Не знаех къде, к`во е, що е, не знам за вас дали е нормално, но за мене беше нещо ужас. Бягат, тичат, не знам къде са, рева, ревем, притесняваме се. Пак се извинявам на всички, които съм обидил, ако съм обидил някой, който… мисля, че да – много хора се обидиха. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб.

Доста години съм живял. Затова се извинявам пак. Извинявайте хора, пак се извинявам. Не знам просто какво да кажа – съжалявам, ако сте се обидили. Така е, и мен обиждате, псувате ме, и жена, и деца, всичко – цигани, мангали и така нататък. Пак се извинявам. Съжалявам много хора. Вече си открих жената и децата къде са, благодарение на някои хора“, е малка част от излиянието на Салхо Кисимов.



Източник: Блиц


Още по темата: общо новини по темата: 78
05.10.2022 »
14.06.2021 »
12.05.2020 »
28.08.2019 »
27.08.2019 »
17.07.2019 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В края на 2013г се върнах от чужбина, където бях живял няколко години, където и бях завършил образование. Харесвам си родния град. Харесва ми къде е разположен, харесва ми природата, харесват ми приятелите тук. Харесвам си работата. Предпочитам да си жиевя и работя в България. Но вече сериозно се замислям перманентно да се махам. И причината е една и единствена - циганизацията...
0
 
 
Ако имаше държава каквато имаше тоя мангал щеше да е изселен в Делиормана.
+1
 
 
Салхо Кисимов (Салих Касъмов) работи каруцар, но без да знае да говори, чете и пише на български език, следователно си няма и понятие от ЗДП, камо ли от другите закони. Такива като него трябва да бъдат заличавани с лазер от лицето на българската земя (и не само българската, а цялата Земя)...
+4
 
 
Само ти ли имаш жена И деца,този човек който беше пребит няма ли жена И деца извинението не се приема прокуратурата да си свърши работата ,защото ако продължават тези безчинства на тези така културно наречени Роми,Българите ще вземем власта в свой ръце то бива бива наглост ама чак толкова вече е банално,не стига че живеят на наш гръб ами и много отворени първо се прави на Мафиот а сега е по нисък даже от тревата.Затвор или изселване.
Сподели какво ново....
на 11.01.2019 г.
+1
 
 
Мерките са следните: "Бат Салхо, на следващите избори за теб само едно кебапче, щото се изложи по фейса, ама нали пак си с нас, разчитаме на теб!"
+7
 
 
АКО ИМА ДЪРЖАВА И АДЕКВАТНИ УПРАВНИЦИ В НЕЯ ТОЯ МАНГАЛ И ТАКИВА КАТО НЕГО МОМЕНТАЛНО В ПАНДЕЛА! МОМЕНТАЛНО! Този, в предишното си видео откровено заплашва с тероризъм, говори за Българите, че ги нямало....говори за 500 годишното робство, говори за това, как турция за 24ч. ни завземала и как трябвало да се съобразяваме с това...!? Каза и че, ще организира цигани от цяла Европа и дори турция, които да пристигнат в България, като подкрепление...!? След такива тежки и откровени думи на мангала и мангалката на видето му, където наричаше българите, "гяури", сега след 24ч. цинго да излиза с извинения??? Ако тоя не бъде арестуван и не лежи в затвора, това ще още един факт, че държавата се "дупи" на "малцинството", което реално е мнозинство и което просто ще бъде поредната предпоставка за това, чиганските издевателства да продължат!??? Дано медиите и институциите да проследят този случай???
+7
 
 
До кога ще чакаме прокуратурата да си свърши работата?В случая кой ще защити българите?Ами ако не беше се свързал със семейството си - значи заплахите остават!Време е тази пасмина да си научи задълженията!Изобщо не е искрен!
+11
 
 
Искам официална информация какви мерки са взети срещу циганина/не ром/, който сипе заплахи към цял народ. Извинението не се приема.
+12
 
 
Извинението не се приема,поне от мен! Прокуратурата,да се самосезира!!! Не може,да заплашваш цял един народ и после...извинявам се
+12
 
 
Типично за циганите като видят дебелия и почват да се извиняват,правят на жертви...и т.н. Не им вярвайте,това е типично за тази измамна сган.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: