ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Вътрешен потрес за една зодия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:16 / 24.01.2019Коментари (0)6112
©
Хороскоп за днес, 24 януари:

Овен

Днес романтичните ви отношения минават на втори план. Но общуването ви с жени, независимо от вашия пол, е успешно и спокойно. Днес може да ви дразни ежедневието в семейните отношения. Следете цялата ви дейност да е в строго съответствие със закона. Дръжте се по-далеч от криминогенни зони и съмнителни компании. Може да ви поискат връщане на дълг.

Телец

Днес е трудно да бъдете прелъстени или учудени. Можете да сте упорити и непреклонни дори по отношение на близките си. Днес познанията и сръчността ви могат да предизвикат доверието на началството и уважението на колегите. Колкото и добре да се развиват събитията, кесията ви може забележимо да олекне.

Близнаци

Може да сте неуверени в себе си, раздразнителни, което да се отрази на любовните отношения по най-отрицателен начин. Нужна ви е симпатия, одобрение и милувки за развитие на най-добрите черти от характера ви и постигане на успех в дейността. Можете да се проявите като новатор. Възможно е да измислите оригинален подход към решаването на сложни проблеми.

Рак

Раците – съдии може да се отличават с голяма справедливост, а юристите, занимаващи се с разработката на закони, са точни, макар и до известна степен консервативни. Любовните ви отношения през този период могат да бъдат малко напрегнати. Не се опитвайте да се разтоварите с алкохол.

Лъв

В любовните отношения е възможно прекрасна сексуална съвместимост и взаимни избухвания на страстта. Не е изключено днес Лъвовете да са повече ориентирани към работата и кариерата си и да изместят семейните проблеми на заден план. Демонстрирайки топлина и демократичност в отношенията с хората, Лъвовете – ръководители, дори без да се напъват, като че ли автоматично стават уважавани хора.

Дева

Ако дълго време е липсвал контакт с избраника, сега е времето да го възстановите. Вашето щастие е в ръцете ви. Благоприятни са покупката на дом, апартамент или смяна на жилището с по-подходящо. Деловите хора, родени под този знак, могат успешно да проведат редица организационни и реорганизационни мероприятия, да разрешат насъщните въпроси, касаещи бита, кадрите и оборудването.

Везни

Личното яи обаяние помага да предразположите към себе си поклонниците. Може да очаквате голяма помощ от стари, проверени приятели, живеещи далеч или в чужбина. Деловият ви живот обещава да е доста наситен и затова се постарайте да не се разсейвате и да положите максимум усилия в най-значимото за вас направление. По финансовите въпроси трябва да сте пестеливи и предвидливи.

Скорпион

Днес се чувствате щастливи от срещата с любимия човек. Свързвате с децата си повече надежди и не напразно. Любимият ви човек има висок творчески потенциал и е настроен към победа, което ви дава увереност в утрешния ден и ви помага да се справите с нещата. Възможни са непланирани разходи, свързани с покана за празнични мероприятия.

Стрелец

У вас се пробужда поетичният талант. Не се сдържайте. Първият ви слушател е вашият възлюбен. Не предприемайте никакви промени в семейството. Нека всичко върви по реда си. През този ден избягвайте кардиналните промени във всички области на вашата дейност.

Козирог

Планетите ви предсказват ново познанство, което започва с вътрешен потрес. В приятелския кръг настъпват промени – някой се отдалечава, а друг излиза на преден план. Опитайте се да закрепите съществуващите договорености, не започвайте нещо ново.

Водолей

Този ден е благоприятен за любов и работа. Не трябва да има никакви препятствия в личния живот. Вероятно неприятностите заобикалят семействата на Водолеите. През първата половина на деня може да се проявите в различни сфери на дейност. Не се отказвайте от рисковани предприятия, тъй като те може да се окажат успешни.

Риби

В любовните си отношения много Риби искат от партньора си достатъчно обезпечения и подаръци. Имате много приятели, страстни сте в любовта, но ревността се заселва за дълго в семейния ви живот. Кариерата ви е успешна във всяка от областите, свързани с обществени, служебни и административни функции.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: