ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отпорени брони, вдигнати чистачки и спаднати гуми на мистериозна пловдивска улица!
Автор: Васил Динев 09:13 / 30.01.2019Коментари (16)28427
За VIP-аджиите пътните правила не важат! Това твърди читател на Plovdiv24.bg. Нека му дадем думата сега: "Здравейте, скъпа редакция. Изпращам Ви снимки от едно конфликтно място в центъра на Пловдив в квартал "Капана" само на 150 метра от Дирекцията на полицията. Улицата е "Княз Богориди" и неизвестно как не попада нито в синя, нито в зелена зона, което я превръща в притегателно място за всички желаещи да паркират безплатно и най-вече неправилно. Всяка сутрин и вечер ползвателите на подземните гаражи на блоковете на "Цар Борис III Обединител" се борим да си проправим път между паркиралите против всякакви правила коли от дясно, отляво на тротоара, в градинката, в зелените площи и където още се сетите.

Управата на паркинга и съседната нова кооперация се опитва всячески да осигури достъп, като монтира бетонни тежести, бутилки с вода, колчета и пилончето, но спасение няма! Ще кажете, защо не потърсите за съдействие Общинска полиция! И тук идва най-големият абсурд. На многобройните ни обаждания се отговаря по следния начин - "Паякът не може да стигне до там, а и няма "знаково стопанство" и колегите нямат право да поставят фишове". Разбирайте "няма кой да сложи знаци" и съответно улицата е извън юрисдикцията на полицията. До какво води това може да видите от снимките. Хората са принудени да опират до саморазправа: отпорени брони, вдигнати чистачки, спаднати гуми.

Забележете и форда с пазарджишка регистрация, който е преминал по няколко тротоара, за да кацне в зелената площ! Моля район "Централен" да се самосезира и със съдействието на КАТ да се погрижат паркирането на тази улица да бъде регулирано. Поздрави!"


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
И само да вметна, че наскоро един психопат дойде да ми се кара да не спирам там че преча при условие че бях в колата и се минаваше спокойно и каза че ще ми спука гумите! Само че щангата беше по голяма от джобното му ножче! Хайде стига сте ревали това, че имате апартамент там не означава, че имате парко място ! ОЛИГОФРЕНИ !
+4
 
 
Колата ми е в този подземен гараж. Потвърждавам, че излизането и влизането в подземния гараж често е трудно. А колата ми е малка
+3
 
 
Крайно време е да се направи ограничен достъп до центъра на града и визирам влизането на МПС-та в "Капана". Примерно за живущ в Капана абонамент на година за 1 МПС - 100лв, 2 МПС-та - 200лв. и т.н.
на 30.01.2019 г.
+1
 
 
Проблема с подобни паркиращи е голям и то не само в Пловдив , но имайки предвид как се паркира в Пловдив. Наскоро имах неприятен случай в Кичука - един дъртофелник беше паркирал така , че без да го блъснеш или поне закачиш при преминаване е невъзможно ( беше едно старо умряло Поло) , а да даваш заден е абсурдно.. Та го закачиш леко , като проверих дали не съм нанесъл щети и да видя какво се случило, ония изчака аз да тръгна звъна на полицията и преди онези да дойдат си натроши колата и каза , че аз съм бил му потрошил кола и искаше около 3000 лв. за счупен фар и още някакви козметични проблеми. Година по-късно полицията ми праща акт. И като се видяха двете стана ясно , че подобно щети не може да се случат ,заради различните габарити на колите и няколко други предпоставки. Защо го разказвам това , някой водачи се възползват от подобни хватки да изкрънкват пари... А това бездействие на КАТ и Полицията е неоправдано. За какво им се плаща. А и защо им са паяци , отиват гледат колата , по номера намират собственика и му звънят да дойде да си махне колата , ако не го направи една глоба по-голяма от стойността на кола и ще оправи всичко. И какво общо има шофирането , когато пред теб е лабиринт от коли на еднопосочна улица... Все пак всеки , който си купил кола трябва да се грижи , тя да не пречи на останалите участници в движението , ако пречи е в нарушение и трябва да си понесе съответните санкции
-5
 
 
Още един мрънкач, който изобщо не шофира или шофира лошо, очаква някой да му реши душевното терзание.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: