ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Известна българска дизайнерка - жертва на голяма измама
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:10 / 11.02.2019Коментари (0)6080
© Фейсбук
Дизайнерката Евгения Борисова разказа как е станала жертва на голяма измама. В личния си профил във фейсбук тя описа как поне 30 души от цял свят са преметнати от световна организация за организиране на събития.

Ето какво пише тя:

Преди две години бях измамена от световна организация за организиране на събития и на мен заедно с поне 30 участника от целия свят ни бяха откраднати големи суми пари, които не ни бяха върнати и се наложи всеки да се обърне към правовите органи и полицията на своите държави.Тези от Европа не успяха да потърсят помощ от своите държави, защото се оказва, че в цяла Европа мирише еднакво на развалено,От Русия се отказаха да търсят правата си , защото решиха, че нямат шанс с тези обтегнати отношения с Европа.

От Нова Зеландия и Уганда разговорът ни приключи след като ми пожелаха успех и изразиха съчувствие.От моята държава имаше още едно измамено лице, което в момента ще оставя само да избере иска ли да постави името си под този пост и да се обяви като потърпевшо в публичното пространство.

Обърнах се към ГДБОП или по точно към отдел за борба с кибер престъпленията, защото това от началото до края се оказа добре работеща и планирана девет годишна схема без да се налага срещата ни с въпросните престъпници. Те имат история и си служат с лица от световния моден свят открито и непритеснявани.

Накратко нашата полиция, от която толкова се страхуваме и на която толкова разчитаме не ми обърна никакво внимание и реши, че тези изроди не са измамници, а просто според тях били изпаднали в затруднено положение, взеха всички доказателства и материали, които бях подготвила, сложиха ги в един джоб и си измиха ръцете със СДВР-София като не си направиха трудът за НИЩО.

Започнаха едни призовки и едни глупости да отида да им обясня какво се е случило и защо се оплаквам.

Отидох един път и на вратата чаках с крадци, джебчий, цигани и т.н .Обяснявах се два часа и накрая ми казаха, че нямат ксерокс в сградата и ще се наложа да си го напиша в къщи и пак да ходя при тях да им предам оплакването си. Отказах, защото нямам никакво излишно време за да се разправям с каквото и да е при условие, че разбрах веднага, че никой никога от българска страна няма да ме защити, държаха се така все едно аз съм престъпникът и ме заплашиха с арест ако откажа да им разкажа повторно всичко. Попитах ги те какво ще направят ако отида втори път да им повторя всичко, което съм научила сама за схемата им и отговорът беше: – Нищо не можем да направим ние, защото нямаме такава юрисдикция, но такъв е редът.

Започнаха призовки и издирвания , при което ме прехвърлиха към седмо РПУ София и там отказах да отида и дори полицията дойде да ме разпита на място в цеха , защото бях със счупен крак.

Естествено никакво движение няма по моя въпрос и никога няма да има. Полиция няма. Тя действа избирателно само ако някой има интерес. Направих собствено разследване, чатове, имейли, телефонни номера, признания , но никой не се поинтересува да ме защити и да потърси сметка на престъпниците при условие, че те все още се рекламират и набират нови кандидати за събитията си.

СПЯТ и нехаят нашите полицаи, но виждаш ли такива сложни неща "разкриват“, когато пожелаят за два часа.

Аз съм публична личност и няма кой да ми обърне внимание, а какво да кажем за обикновения човек. Циркът е пълен в тая държава!!! Всеки ден пускайки новините гледам минимум две лъжи и две лоши новини и после ми казват колко добре живеем за да не забравя. Започвам да губя всякаква надежда. Знам, че на никой не му пука за нищо и за никой в тази държава. Няма самосъзнание и самочувствие българинът. Не вярвам в Европейско единство и морал, защото няма такъв.Няма такива ценности, измислени са от управляващите за контрол на масите както преди това е бил измислен комунизмът и всички злини на земята.Всяка вечер гледам политици които ми обясняват кое било по- зло и кое по добро, но аз като дете на прехода видях и единия и другия живот и смело мога да кажа, че в основата на всичко е интересът. към пари, към чуждото, алчност за власт, низки страсти и извратеност, догми които ни налагат и ни забраняват да мислим без страх и свободно.

Това е то Българино, но нищо……ти си спи спокоен и облъчен докато не заспиш вечен сън!“, пише тя.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: