ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Александра Сърчаджиева се сблъска с нова житейска драма!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:26 / 14.02.2019Коментари (19)177599
©
Александра Сърчаджиева се сблъска с нова житейска драма. След като на 6 януари, навръх Богоявление, актрисата бе споходена от най-лошото – смъртта на любимия ѝ Иван Ласкин, сега ще трябва да се бори и за апартамента в столичния кв. "Сухата река", в който двамата гледаха дъщеря си София. 

Оказа се, че бившата съпруга на Васко да Гама от сeло Рупча – актрисата Мирослава Гоговска, възнамерява да си върне жилището, купено преди двайсетина години по времето, когато още били семейство. Лошото е, че през последните месеци от живота си Ласкин не се сетил да прехвърли дома на Александра чрез фиктивна продажба или дарение. Затова пред закона Алекс не е наследница на Иван Ласкин, с когото дори няма брак.

Справка с юрист, експерт по семейно право, обаче показа, че имотът няма лесно да се върне обратно в ръцете на Мирослава Гоговска. Причината е, че Мира, както я наричат нейните колеги в Театрална работилница "Сфумато", няма пряко правоприемство върху собствеността на Ласкин, а и не се знае каква част от жилището е изплатила тя, и каква – покойният вече актьор. Въпросът е спорен дори според семейното и наследственото право, коментира пред "Уикенд" столичен адвокат.

В помощ на Александра е и фактът, че дъщеря ѝ София е прекалено малка – една на 8, за да бъде оставена без дом, докато щерката от брака му с Мира – Люба, е вече на 22 години. Близки до Алекс разправят, че поради недомислие Ласкин оставил без ясен наследник и няколко банкови сметки, в които имало скромни суми.

"Истината е, че през 2006-а Иван брутално изостави Мирослава, за да свие семейно гнездо с Алекс. Това съсипа бившата му съпруга, която бе принудена да се справя сама с живота без никаква подкрепа от Иван. Затова и сега е така настървена да си отмъсти", коментират запознати с драмата.

Красавицата дотолкова се обидила на мъжа си, че дори не присъствала на погребението. Иван Ласкин бе изпратен в последния си път на 8 януари. Опелото бе в храм "Свети Седмочисленици", а по-късно бе положен в Алеята на творците на Централните софийски гробища. Преди време изоставената Мирослава изригна с репликата, че Ласкин не е платил и лев издръжка на нея или на дъщеря им Люба. 

"Сама съм я отгледала, издържала съм я в училище и в университета", ядоса се Гоговска. Мира разказала пред приятелки, че само за три години благоверният ѝ изпил до стотинка всички пари, получени от продажбата на нейна наследствена гарсониера в центъра на София. Именно зависимостта от чашката покоси Иван Ласкин една на 48 години. Официалната диагноза е тежка чернодробна недостатъчност, причинена от годините алкохолна злоупотреба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Добре е направил Ласкин. Тия жилища няма да ги носи на небето със себе си. По-добрият вариант е да ги изпие.
Aнонимен
на 15.02.2019 г.
+1
 
 
Алекс не е съпруга на ванката. Не трябва да да има никакви претенции.
Aнонимен
на 15.02.2019 г.
0
 
 
Алекс трябва да да излезе от жилището и да наеме квартира докъто се уточнят нещата. НЕКА бъде по смела, и да предприеме следващата стъпка. Колко беше хонорара от биг брадърс за два часа работа? Алекс даже няма право да живее в апартамента. Живяла е там когато са били с ванката. Сега мира е на ход може мира да пожелае да живее в апартамента на който по закон притежава половината. Сега Алекс трябва да да излезе от жилището и да го предостави на собствениците. Мира трябваше по рано да се заеме с уточняване то а най добре да беше го продала още ещата около през2008година. Можеше след като е семейна собственост да се дава под наем и да си делят наема с ванката. Интересно тогава ванката и Алекс къде щяха да живеят?
Aнонимен
на 15.02.2019 г.
+1
 
 
АЛЕКС няма ли никакъв имот от майка си. На квартира ли са живели? Къде са хонорарите нали много е работила? Да изтегли заем и да си закупи жилище. Най добре да се продаде имота и парите да се разделят, или да се дава под наем.
Aнонимен
на 15.02.2019 г.
+1
 
 
Е, явно си го е получил затова, че е постъпил така с първата си дъщеря. Баща ми постъпи така с мен и всичко дължа на майка си. Нямате представа какво е. Надявам се и той да си го получи :)
Aнонимен
на 15.02.2019 г.
0
 
 
"Големия" Ласкин - безотговорен пияница. Мислел е преди всичко за себе си..., а сега близките му страдат.
Aнонимен
на 14.02.2019 г.
+2
 
 
Курволяците наизлязоха за плячката.
Aнонимен
на 14.02.2019 г.
+3
 
 
Безотговорен човек към жените си и децата си. Не съм учудена , че първата му съпруга не е пожелала да присъства на погребението му.
Aнонимен
на 14.02.2019 г.
+2
 
 
Безотговорен към себе си и най близките си.....
Aнонимен
на 14.02.2019 г.
+1
 
 
Починал и войник се жалят 40 дни.След това ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: