ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шокиращ разказ на А. от Пловдив за привидно щастливия й семеен живот
Автор: Васил Динев 20:50 / 15.02.2019Коментари (10)90383
©
Илюстрация
Брутален разказ на пловдивчанка пред Plovdiv24.bg. Публикуваме го без редакторска намеса: "Здравейте. Казвам се А. и съм на 40 години. С мъжа ми сме заедно от 9 години и имаме едно прекрасно дете почти на 8 годинки. Моята история предполагам е банална и позната на доста жени. Ще Ви разкажа без ужасяващи подробности за моята споделена красива любов... Преди много години срещнах мъжа ми и се влюбих в него безумно силно, предполагам и той така в мен.

Заживяхме щастливи заедно. И така до първия побой, който ми се случи не много късно в щастливия ни семеен живот. После се повтори и пак, и пак и така до днес... Имало е случаи на доста тежки физически и психически болки... имало е и по-леки шамари и юмруци. В първите случаи ми се насаждаше жестока вина, заради която посинявах, трупах белези и отоци по главата. След няколко години вече си беше бой, бой, независимо дали имах вина. Мълчах, срамувах се и се възстановявах всики път, без да знам къде и от кой да търся помощ. Всеки път си казвах, че няма да се повтори, че ще забравя.

По време на бременността си отново пребита лежах в болница, за да задържа бебенцето си, плод на любовта ни. И тогава изтърпях. И след това, и после пак. Имах чувството или по-скоро се заблуждавах, че прощавам в името на щастливото ни семейство. Имаше период на затишие от юмруците с идеята, че детенцето ни не трябва да става свидетел на грозните скандали и караници. След известно време получих поредния юмрук в лицето и така до днес.

Накратко това е моят щастлив семеен живот.

Молбата ми към Вас е да ми помогнете. Просто ако имате информация към кого да се обърна. Изключвам полицията.Там е смешно. Има ли институции или организации в Пловдив, към коита да се обърна и да говоря. С чиято помощ просто да се излекувам психически, да се събера, да съм здрава, за да отгледам и видя порастнало детето си. Предварително благодаря за вниманието и помощта Ви".

Plovdiv24.bg още утре ще се свърже с въпросната жена, за да й помогнем. Цялото име на дамата не публикуваме от съображения за нейната сигурност...







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Първо,момиче ,поздравления,че не си мълчиш,а си споделила тази трагедия.Просто събери сили и се махни от този изрод.Знам,че отстрани е лесно да ти давам кураж и съвети.Била съм свидетел на такива неща и ми се е искало да крещя и да наказвам,защото е нечовешко,това,което преживяваш и ти.Знам,че хората от сайта ще те насочат към някоя институция в града ни,която да те подкрепи и да ти съдейства.Но най-важното според мен е да събереш всичките си сили и да спасиш теб и детенцето си!Бягай и не се обръщай назад!А Господ си знае работата и ще го накаже този"Мъж".За мен това е един страхливец,нещастник,комплексар,който може би така доказва всичко"мъжко"в себе си! Второ,Plovdiv24.bg,поздравления,че обръщате внимание и на този наболял и наистина сериозен проблем!Поздравления за отделеното внимание за тази нечовешко болна тема.Знам,че ще съдействате на тази жена и всички като нея.Успех. Кураж,момиче!!!
-1
 
 
Искам това комплексирано копеле. Дайте ми го , посочете ми някакви кординати, опишете ми го как изглежда, искам да го намеря. Искам да го сложа на ринга и ще му подаря чисто нови ръкавици за да ме удари , дори сам ще го помоля да ми даде повод за до го направя с пихтиестообразно тяло и за десерт на срещата ни, тъй като съм луд фен на римската история ще му подаря цялата палитра от римски методи за изтезание.
0
 
 
Това е нещо, което никой не трябва да търпи дори и заради дете. Тоя боклук е за затвора, там да види що е бой или нещо друго. Тази жена да си взима детето и да отива при някакви близки било то роднини или приятели. Адвокат ограничителна заповед, молба за развод и разбира се специализирана помощ за да се справи с психическата травма.
0
 
 
просто ужасно е.....а за съжаление България е една от малкото държави които не приеха конвенцията за насилие срещу по слабите....благодарение на гнусните комунисти от бсп и другаря радев!
0
 
 
Трагедия на една незащитена жена.Не знам как е живяла с този човек.тук любов няма а само страх.Веднъж посегнал но след това пак и пак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
БК Локомотив Пловдив
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: