ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Покровителство на съдбата за една зодия днес, опасности за други две
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:32 / 21.02.2019Коментари (0)35222
©
Хороскоп за днес, 21 февруари:

Овен

Щастието е редом с вас, постарайте се да го разпознаете. Старайте се да бъдете по-тактични в отношенията си с членовете на семейството. Днес е възможно да бъдете леко обезпокоени и екзалтирани. Не трябва да се хващате за първата попаднала ви възможност да започнете работа. Възможно е да се даде гласност на някои финансови операции, които бихте искали да запазите в тайна.

Телец

В отношенията си с любимия човек може да встъпите в спор и да станете надменни, особено ако думите и намеренията ви се подложат на съмнение. В семейните спорове днес сте склонни да изпадате в крайност. Възможно е да си намерите работа, позволяваща ви безпрепятствено да общувате с хората, да работите над много проекти едновременно и освен това даваща възможност във всеки момент да споделите мислите си с околните. Възможни са проучвания за купуването на апартамент.

Близнаци

Най-вероятно е да имате достатъчно любовни приключения, а също и проблеми с противоположния пол. Проблеми, свързани с най-близките роднини, могат да помрачат настроението ви. Днес трябва да налагате своите проекти с голямо напрежение, надявайки се само на собствените си сили. Вероятно е да попаднете в съдебен процес, което може да се окаже неблагоприятно за вас.

Рак

Може да се съмнявате в способността си да се харесвате и затова сте склонни към усамотение. Съмненията ви са безпочвени. Разпуснете и използвайте смело всички възможности, които ви предоставя съдбата. Заплашва ви опасност необмислено да разрушите семейството си или доверието на близки ви хора. В дълбината на душата си може да се надявате отново да ви повикат на работа или поне, в краен случай, да ви предложат друга работа. Давате си напълно сметка, че за такива ваши качества като трудолюбието и отговорността знаят не само колегите, но и началството.

Лъв

Изпитвате влечение към хора, които могат да играят решаваща роля в живота и кариерата ви. Възможно е появяването на честолюбие и нужда да доминирате над околните. Не ви достига вяра в себе си и в своите сили, но в края на месеца преодолявате това и решително се придвижвате към своята цел. Възможно е днес да сте жертва на несправедливост, дори на съдебен процес, който може да ви разори.

Дева

Дори когато изборът вече е направен, вие не трябва да забравяте, че трябва постоянно да отличавате истинското от лъжовното. Отпъждайте като мухи дребните желания, които са характерни за ежедневието. Всичко завършва благополучно, ако действате обмислено и внимателно. Върху семейния бюджет влияят внезапни и непредвидени разходи.

Везни

Възможни са крайности в поведението на влюбените, безумна смелост и необоснована плахост. Използвайте таланта си и своите способности при възпитанието на децата. Те трябва да растат в атмосферата на творчество и труд. Всякаква инициатива или активно движение в други сфери на дейност водят до умора и неудовлетвореност. Невъзможността да реализирате своите планове може да доведе до крах на надежди и загуби.

Скорпион

Нуждата от любов и едновременно боязънта, че няма да ви отговорят с взаимност, усложняват отношенията ви с любимия човек. Отчаяните спорове могат да ви провокират към оскърбление и безжалостно отношение към опонента. Успявате да се справите с професионалната задача и да сключите "троен съюз“, където в качеството на първо лице сте вие, след това привличате влиятелни хора от своето обкръжение, а след това протягат ръка и компании от близката и далечна чужбина, получавайки при това всички изгода. Възможно е материалното ви положение да се подобри до известна степен.

Стрелец

Възможно е днес да се появи нова симпатия сред вашите колеги и съкурсници. Не се старайте винаги да изглеждате привлекателно, учете се да създавате хармонична обстановка в семейството и да възприемате красотата на обкръжаващите ви вещи. За да успеете да завършите всичко замислено, ви се препоръчва правилно да разпределите своите сили между работата, ученето и дома. Малко ви вълнуват земните блага – богати или бедни, вие притежавате съкровищата на духа, в които се заключава вашето щастие и затова не се оплаквате от съдбата.

Козирог

Събитията от този ден могат да ви посочат вашите грешки. По-добре е да сдържате емоциите си в отношенията с близките – вероятността от голям скандал е изключително голяма. Възможен е конфликт в работата, което може да постави под съмнение вашата компетентност. Предстоят ви приятни грижи и разходи. Не си струва да рискувате във финансовата дейност.

Водолей

Покровителството на звездите обещава успех в любовните отношения. Могат да се окажат твърде ефективни съветите и посредничеството на приятелите. Ако днес ви предложат ново нещо, съгласявайте се – звездите предвещават успех и процъфтяване на всякакви начинания. Не се стеснявайте да се обръщате за помощ към покровителите, тъй като те, познавайки вашата гордост, няма да ви предложат сами помощ.

Риби

През този ден не планирайте срещи и не изяснявайте отношенията си. Постарайте се да не изпъквате никъде, трябва "да легнете на дъното“. По този начин може да избегнете много негативни въздействия от страна на околните. Възможно е предложение за изгодна работа. Този ден е благоприятен за делови и лични срещи, а също и за оформянето на важни документи. Може да сключвате дълготрайни финансови договори и да взимате важни решения.


Още по темата: общо новини по темата: 595
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: