ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Четири години срам! Докога?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 25.02.2019Коментари (41)11244
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив отправи чрез официалната си страница във Фейсбук остра критика към начина, по който се ръководи любимия им клуб.

Ето какво публикуваха от Лаута:

10 мача, 1 победа, 3 равни, 6 загуби!!! Безброй треньори, съветници, директори, "ръководители"!!! 4 години срам!!! Докога??? Треньорската смяна няма да ни замаже очите!!!
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Сериозно учатите в темата за отбора на Пловдив! Това значи, че Локомотив е жив, а феновете са на прав път, щом толкова много паплач от селата се е изсипала тук!?
+3
 
 
Палячовци кво занимавате медийти с ващи деклараций. Що не блокирате пак входа на стадиона и изгоните Клошаря. Не ви стиска щото знаете че отивате в небитието където сте били в по- голяма част от вашата измислена история манговци
+5
 
 
Алоо,извънземните-вие кой очаквате да дойде? Кой да ви купи-Бил Гейтс, Руски олигарх или арабски шейх? За толкова време толкова ли не разбрахте,че никой сериозен човек не ви иска? Я кажете с ръка на сърцето-поне един почтен човек,който да не е бил мутра, чернототовец,бандит,мошеник и далавераджия,който да ви е бил президент? Мартеницата ли, Тото Динев ли, Галка ли,кюстендилския черешов бос ли,Висаджията ли? Я си трайте и се радвайте,че Крюшо ви кътурка из А група,та поне да гледате доста по-добри отбори на живо.Ама вие и това не оценявате и на мачове не ходите...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 25.02.2019 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Що срам бе? Такава забава,такава веселба е с Хъмпи-да е жив и здрав още дълги години като президент ! А с Тото Динев кво не ви хареса ? А с предишните дето ги гърмяха като зайци? Долу ръцете от Хъмпи!
-3
 
 
Само жълтури в тема за Локомотив.Така е с истинските отбори,с кризи и с възходи.Не измислини във времето Ботев,Тракия,Ботевъ,Сопот,Коматево.А за локомотивци всеки дава акъл,ама пари не дава.Да махнат Акрапович и да стане Сашо Станков,ужас спомняме си го.Мауриньо няма да дойде.Оставете момчетата и на тях им е по тежко,а и шампиони няма да ставаме.
-3
 
 
Локомотив е бил и ще бъде!!!Нека само Крушарски,който издържа клуба се обвърже с хора,които могат да му помагат,а не с подлизурки и лапачи.Крушарски-помисли си и крайно време е да вземеш точното решение.А фен клуба макар и да има точна статистика,нека да бъде по-близо до футболистите и да им помага в тези трудни времена за отбора!!!
+4
 
 
Тоэи дебил Акрапович ще ва мъчи още 4 год. Докарва баберици от Хърватска разби отбора изгони българите сега да духа супата. Но нали се харесва на разбирача Куршарски нека си го държи.Щял да гони 6-то място. Да но отзат на пред.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 25.02.2019 г.
+2
 
 
знаих си чи нащи ше пуснат декларацийка. е как бес дикларация ,ний да ни сме ..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: