ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Соломон Паси поиска ядрени оръжия за България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:55 / 01.03.2019Коментари (39)5731
© bTV
Соломон Паси разкри голяма опасност, която дебне Балканите. "Това, което най-много ме притеснява, е излизането на Русия от ракетния договор със САЩ, което ще наруши баланса на върха в Европа. Атомни бомби, атомни оръжия, как и къде ще бъде разнесени тези оръжия... Но със сигурност това, което ние на Балканите имаме нужда, не е стратегията на Тодор Живков "Балканите без ядрена зона". Имаме нужда от ядрени оръжия, които гарантират мира, както го гарантираха през цялата студена война", каза Паси пред bTV.

Визитата на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг е протоколна и не бива да се шашкаме от нея. Това е рутинна обиколка на държавите-членки на НАТО. Той прави официални посещения по-малко от предшественика си", посочи бившият външен министър. По време на посещението ще стане дума и за приемането на Македония. Присъединяването на Македония към НАТО е част от голямото българско усилие за напредъка на Западните Балкани.

"Заплаха за енергийните проекти винаги има и най-голямата е зависимостта от Русия. Ние сме монополно зависими от енергетиката на Русия“, отбеляза Паси. Според него позицията на президента Радев е само на думи, защото служебното правителство не е направило нищо, за отпадането на санкциите срещу Русия. Той коментира и срещата Тръмп - Ким.

"Влакът на Ким Чен-ун два пъти е идвал до България. Ким Ир Сен не пътуваше със самолет. Имат наследствена параноя, че може руснаците да свалят самолета им с ракета. Влакът е брониран и тежък и се движи с не повече от 60 км в час. Оттам той командва. Жестът Ким да се види с Тръмп е добър, но това е непопулярна дипломация. ЕС е големият отсъстващ от темата "Северна Корея“, каза още Соломон Паси.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.03.2019 г.
+5
 
 
Тоя мръсен боклук е един от предателите на България. Да се заклейми, да се псува публично винаги и навсякъде и по никаква тема да не му се дава възможност за изява. Гаден предател, мръсен.
-5
 
 
трол до трол,мила моя майно льо...боклук до боклука. Всичкото червеногъз нещастник се набутало в тая тема и си слага плюсчета ,а на "врага" минусчета. В темата за Доган и сараите няма никой.Тук им е опорната точка. И да реват и да не реват цъвецки ракети няма.Ще има натовски.Нищо няма да се върне,каквото е било.Свиквайте.Дерзайте.Хващайте рак или пътя към Раша.Ибете си майката и приемете,че сте аутсайдери.Политиката на България е различна от вашата.45 години бяхме сателит на Кочина ,която се срина.Сега 45 години е ред да сме със западния свят.Имате още 15 години да стискате и да скимтите ,ако до тогава не ПУКНЕТЕ от яд,червени мекерета.По добре от сега емигрирайте в Раша и да рахатясате ако тук ви е кофти.
на 01.03.2019 г.
+3
 
 
Един по един агентите на ЦРУ,МОСАД и МИ6 започнаха да ни "облъчват" с инструктажите от молитвените закуски, отчетите и напътствията дадени на срещите с Ерик Рубин, "пътешествията" да Израел,Саудитска арабия и Египет.Забравиха,че нашите приятели по интеграция са на запад,а не там където лижат и слугуват.Затова вече ни бият дузпата и оставаме самотни в Еропа и на изток/Русия и Китай/.Този резак да каже защо нарязаха ракетите,танковете, самолетите и флота, а сега квичи за разполагане на ядрени оръжия у нас?
-3
 
 
Тази статия ще извади наяве интересен психологически и когнитивен казус. ТЕЗИ, които скърбят за ракетите на НРБ и за ядрения им потенциал, са също и ТЕЗИ, които искат изграждане на АЕЦ "Белене", но са и ТЕЗИ, които са против разполагане на ракети с ядрен потенциал в България!
+6
 
 
Нали чифутина ликвидира нашите ракети и на другия ден отиде да целува ръка на големия бял баща!? Нали сме част от НАТО?! Сега кой ще духа супата?
+10
 
 
Точно тоя тъп чифут благодарение на който си нарязахме ракетите СС-23 ( Стандартният модел тактически балистични ракети които имат обсег от 400 километра и освен конвенционална, са в състояние да носят и ядрена бойна глава) и с тяхното притежание никой не можеше да ни каже ГЪК. И сега същия тоя тъпанар иска ракети!?!?
+6
 
 
Само еврейн, може да каже, как ядрените оръжия, "гарантират мира".....изроди.....
+5
 
 
Мунчо пак се произнесе, а Гочето пита защо трябва да се дава думата на разни отрепки от малцинствата?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: