ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо пак гази с 4:1, Митко Илиев с 2 гола в мач №100 за родния си клуб
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 09.03.2019Коментари (12)7167
Локомотив Пловдив победи Дунав с 4:1 в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Два гола за черно-белите вкара капитанът Димитър Илиев (24, 45+2), а веднъж се разписаха Един Бахтич (35) и Игор Банович (90+3), който освен това се отчете и с две асистенции. Точен за русенци пък бе Исмаил Иса (30).

По този начин черно-белите постигнаха втора поредна победа с 4:1 в шампионата и имат вече актив от 32 точки, с който изскочиха на 8-о място във временното класиране. Дунав остана предпоследен с 19 точки.

В 15-ата минута съдията Волен Чинков спести червен картон на Георги Динков. Бранителят на Дунав задържа с ръце откъсващия се сам срещу вратаря Анте Аралица, но получи само жълт картон.

Десет минути по-късно Локо откри резултата. Игор Банович намери Димитър Илиев в наказателното поле, нападателят финтира защитник и с удар по земя насочи топката в долния ляв ъгъл на Благой Макенджиев за 1:0.

В 30-ата минута Дунав изравни. Божидар Васев свали с гърди една топка за Исмаил Иса, който изпревари Милош Петрович и шутира под ръцете на Мартин Луков за 1:1. При попадението останаха съмнения за засада, но такава не бе отсъдена.

Само две минути след това Дунав имаше страхотна възможност да направи пълен обрат. Исаевски проби по фланга и намери във вратарското поле Свилен Щерев. Халфът, който е юноша на Локо (Пд), отправи удар, но на сантиметри от гредата в аут.

Така се стигна до 35-ата минута, когато черно-белите отново поведоха в резултата. Отново Игор Банович пусна идеален пас към Един Бахтич, който с удар по земя прати топката в долния десен ъгъл на противниковата врата за 2:1.

В 42-ата минута Анте Аралица открадна една топка и подаде към Димитър Илиев. Капитанът обаче се засуети и изстрелът му беше избит от защитник пред голлинията.

В добавеното време на първата част обаче Димитър Илиев отбеляза втория си гол в мача. Той бе фаулиран пред наказателното поле и сам изпълни отсъдения пряк свободен удар. Топката прехвърли стената и влезе в горния ляв ъгъл зад Благой Макенджиев - 3:1.  Това беше 21-ия гол за Димитър Илиев в неговия мач №100 за родния Локомотив.

През второто полувреме темпото на игра бе по-бавно. Въпреки това черно-белите имаха добри възможности за нов гол, но Анте Аралица пропусна на два пъти.

Секунди преди края Игор Банович получи една топка в пеналта и със силен шут я оплете в мрежата за 4:1.

Локо (Пд): Мартин ЛуковМилош Петрович (46- Лукас Масоеро), Асен ГеоргиевСтивън Езе, Йосип Томашевич, Абделхаким Буна, Янко Ангелов, Игор Банович, Един Бахтич (67- Ален Ожболт), Анте Аралица (90- Никола Марич), Димитър Илиев.

Дунав: Благой Макенджиев, Александър Исаевски, Георги Динков, Мартин Ковачев, Емин Ахмед, Драгош Фирцулеску (46- Мартин Станкев), Диян Димов, Свилен Щерев (62- Ахмед Ахмедов), Красимир Станоев, Божидар Васев (80- Мухамаду Ндайе), Исмаил Иса.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Отбора играе добър футбол и радващото е че започнаха да вкарват доста голове.Настроението е добро и резултатите не закъсняха,браво на Бруно и на момчетата..Само Локо
-1
 
 
Аз ви разправях, че имаме много силен отбор и ето,че резултатите взеха да го доказват. ще има и издънки от време на време, то е нормално, но като цяло отборът предоби облик и класа. Имаме шанс да се преборим за един финал за купата и за 7 място в първенството, което ще ни даде мач за Лига Европа. Отлична посещаемост за вчерашния мач. Като се има предвид противника близо 1 500 фена. Само вижте примрно, намачовете на Етър, черно море, берое, ЦСКА, като играят срещу примерно, верея, Дунав или Септември, мИ,че те нямат 200-300 души на стадиона, ЖЪЛТИТЕ СЕЛЯНИ СРЕЩУ ВЕРЕЯ БЯХА 150 ЧОВЕКА, и затова казвам, че за съперника сещу който играехме посещаемоста беше отлична. Само Локо.
-3
 
 
Както се казва защо след дъжд качулка.Кому бяха нужни тези ултиматуми и заплахи за да заиграят.Само Локо пд
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.03.2019 г.
0
 
 
Хахахааааа - на централната трибуна са повече от тия отсреща, хахааа. Закриваааай! Отбор без публика е нищо, едно голямо нищо! Докарал ми Клошара мажоретки.:D:D:D Циииирк! Подвижен цирк!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 09.03.2019 г.
-3
 
 
добре чи поне дънните риби бийм . саде Локо ! да са връща Коко и да ги почвами
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: