ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изгряващата звезда Ияд Хамуд: Първо отидох в Ботев, но ме върнаха и така почнах в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 28.03.2019Коментари (12)8448
©
Една от новите надежди на българския футбол - Ияд Хамуд даде интервю за "Домът на футбола" в ефира на Диема спорт. "Баща ми е ливанец, майка ми е българка. Роден съм там, живял съм в Ливан, обичам да си ходя в Ливан да се виждам с роднини, хубава страна е", коментира 17-годишният Хамуд.

"Винаги играех в Ливан в квартала с приятелите и братовчедите ми, подписах с Локомотив Пловдив, първо бях на стадиона на Ботев, но те ми казаха да дойда след седмица. Отидох в Локо и те ме приеха, оттам ми тръгна кариерата", добави той.

"Седмица преди дербито имахме контрола с мъжете, играх в контролата, представих се добре, не очаквах, че ще бъда в групата, викнаха ме за дербито, исках да играя, да вляза в края, но започнах титуляр, беше неописуемо. Имам 3 мача в А група и 3 победи, предложиха ми договор, но имаше предложение за мен от Англия нямаше как да играя, останах на скамейката, исках да отида в чужбина и се получи. Бях на проби в Арсенал в Гърция, също в Стоук Сити и Шефилд Уензди, подписах с тях", спомня си той участието в дербито на Пловдив между Локо и Ботев.

"Беше ми доста трудно, нова среда, нови хора, нов футбол, тренировките са много по-трудни, първите месеци ми бяха трудни, но от клуба ми помогнаха, всичко е наред там, нищо общо с тук, вкарвам голове. В свободното си време играя на плейстейшън с приятелите", добави Ияд Хамуд.

"Събират ни с мъжете, тренираме заедно, надявам се, да започна да играя там. В първенството ни остават 5 мача, имам 13 гола в първенството и 1 за Купата, надявам се да стана голмайстор там, както и да станем шампиони", коментира Хамуд амбициите си в първенството.

"Радвам се, че започнахме с две победи, във втория мач беше повече на битка, доволен съм от работата с Ангел Стойков, надявам се, да се класираме за Европейското. Гледам да се развивам, работя всеки ден", добави националът.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Звезда ...? Хамиджи яко блести, много титли и медали, браво на момчето, направо в Реал да го взимат и ще стане шампион с тях :) хи хи хи разсмяхте ме с тези звезди :)
-4
 
 
Селските едно време са върнали Стоичков! После освободиха и М. Камбуров....сега и Хамуд, който ще стане футболист от световна класа! Големи спецове са там:::))))Е, сега взимат Еролин Кючуков . Те това е звидЪ:::)))
-1
 
 
Ами те Бутяфъ приемат само завършени звезди като Роналдо Меси Марадона.....
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 28.03.2019 г.
-1
 
 
те Ботев Стоичков върнаха та теб ли няма да върнат .съде Локо !
+2
 
 
Дерзай Ияд догодина ще те пуснат и при мъжете на Уензди,а оттам пътища много:)Успех
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: