ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Експресен гол на Лаута! Локо вече с 6 поредни мача без загуба
Автор: Стойчо Генов 21:51 / 05.04.2019Коментари (3)5026
Локомотив Пловдив завърши 1:1 със Славия в двубой от 28-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Словенецът Ален Ожболт вкара още в 20-ата секунда, записвайки най-бързия гол за черно-белите. Бившият "смърф" Димитър Велковски (65) пък бе точен за гостите.

По този начин двата тима продължават борбата за първото място в Група Б на втората осмица. Черно-белите са с актив от 37 точки, докато Славия има 35. Възпитаниците на Бруно Акрапович обаче са в добра серия от 6 поредни мача без загуба (5 в първенството и 1 за Купата на България).

Двубоят започна с експресно попадение буквално при първата атака след началния съдийски сигнал. Парвиз Умарбаев овладя една топка и подаде към Ожболт пред наказателното поле. Словенецът напредна с 2-3 крачки и с шут с левия крак би покрай вратаря Георгиев за 1:0.

Десетина минути по-късно Елитон Жуниор стреля директно от фаул, насочвайки топката под напречната греда. Вратарят на Славия обаче изби в корнер.

Пет минути преди почивката Славия изпусна добра възможност за изравняване. Илко Пиргов се размина с една висока топка и тя стигна до Карабельов на втора греда. Футболистът на Славия се озова на празна врата и насочи топката към мрежата, но притичалият Никола Марич изби пред голлинията.

Гостите все пак успяха да се върнат в мача в 64-ата минута. Бившият играч на Локо Димитър Велковски шутира от фаул, а стената пред него не бе построена добре и топката влезе в близкия ъгъл на Илко Пиргов за 1:1. Велковски прояви уважение към бившия си клуб и не изрази радост при гола, като дори вдигна високо ръката си в знак на извинение.

В 81-ата минута Локо пропусна отличен шанс за втори гол. Бирсент Карагарен комбинира с Посинкович, като последният се озова сам срещу вратаря и шутира, но ударът му бе блокиран от Станисавлевич.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Асен Георгиев, Лукас Масоеро, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Вилим Посинкович, Янко Ангелов, Парвиз Умарбаев (78- Абделхаким Буна), Елитон Жуниор (67- Момчил Цветанов), Ален Ожболт, Никола Марич (62- Милош Петрович).

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.04.2019 г.
0
 
 
Грозен футбол пред празни трибуни! Отново и отново..
+1
 
 
Локото да не са наказани без публика?
0
 
 
При пооожение, че играхме с много твърди резерви и без най-добрите си титуляри, резултата си е повече от приличен. Първи сме си в групата и продължаваме а купата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: