ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Много грозни сцени в Пловдив с участието на печално известна бизнес фамилия!
Автор: Васил Динев 09:01 / 09.04.2019Коментари (37)55377
© Plovdiv24.bg
За изключително грозни сцени научи Plovdiv24.bg. Ето какво разказа Атанас Костов, пловдивски адвокат: "Вчера имах чудна случка със семейство Батаклиеви. Те са "видни" пловдивски “автобизнесмени", обявени в несъстоятелност заради сагата "градски транспорт" (“тарикати по дефолт" и “любимци на институциите"). Опитах се да извикам “паяк", за да вдигне черната кола (тяхна собственост), просто беше спряна така, че да не мога да изляза нарочно - мисля, че е очевидно!

След 17,00 часа обаче, “паякът" не работи! Последва улична свада, отваряне на вратата на колата ми в движение (от сестрата), последвано от нападки от Батаклиеви, заплахи за побой (от Красимир Батаклиев - син), чудо... заради неправилно спрялата черна кола (тяхната)....

Семейството дружно тормози един цял квартал (този зад “Четвъртък пазара") с присъствието си, с арогантността си! В разгара на разпрата всеки затвори кепенците и изчезна, въпреки че е бил жертва на простащината им! Наведената глава сабя нe я сече! Затова те си агресират безнаказано от години. За десерт получих акт от КАТ, “че аз съм ударил тяхната кола", тази черната, която е опряла в бронята ми (“случайно", “без да иска"), а пред нея няма нищо.... Справедливо е!. Предстои срещата ни в съда! Чакам я с нетърпение!".

Редакцията ни е готова да даде думата и на отсрещната страна, ако, разбира се, тя изяви подобно желание.


Още по темата: общо новини по темата: 2363
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
16.03.2024 »
16.03.2024 »
15.03.2024 »
предишна страница [ 1/394 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 10.04.2019 г.
+1
 
 
С чобани не можеш да се разбереш... държава няма и едва ли, ще присъди нещо справедливо... трябва с техните методи да се работи, но по тарикатски начин! Иначе безхаберието на останала част от обществото в случая твоите съседи, комшии и други е потресаващо, но камъка ще падне и в тяхната градина... пожелавам ти УСПЕХ... аз бих го преместил без да се занимавам с КАТ и разни такива институцийки.... често минавам от там, ще го мерна някой път този тарикат, който се мисли за повече от нормален гражданин! Аман от селски тарикати трябва да се лекуват вече.
на 09.04.2019 г.
0
 
 
Тия и двамата са за бой! Оня пък хората ме виновни че не се мешали в селските им изпълнения. За комуниста какво да кажа запали стотици хора и цяло дружество но за сметка на това си дерибейства по улиците...такива в Камбоджа направо ги убивахме както казва Антон Радичев
+4
 
 
Така са всички червени боклуци от БСП като почнеш от президента ИМ другаря радев минеш през йончева корнела та свършиш до наглите им издънки!Странно защо има "хора" които продължават да гласуват за тази червена измет!
+7
 
 
alexandaralexandrov и с разказа на очевидеца ли не си съгласен? Друга информация ли имаш? Разкажи. Или си на заплата при Батаклиеви и са те пратили да цъкаш минуси...? :)
+6
 
 
Бях там, още 20 души бяха. Човекът си излезе без да закача колата на Батаклиев, тъпакът наистина беше спрял така, че не можеше да излезе. В момента, в който тръргна лудата изкочи от сградата и му отвори врата в движение. Адвокатът не я е удрял - крещеше като ненормална истеричка! После малкия Батаклиев дойде и взе да се репчи, да заплашва, искаше да се бие, да вкарва адвоката в гаража да се бият, цирк, правеше се на мъж. Човекът му отговаряше супер спокойно...Беше изключително грозно! Батаклиеви са за панделата! Цялата фамилия. Вдигат скандал всеки ден за колите им на някой, нали са автджии, акъл нула. Сигурен съм, че ще си го получат! Аз лично ще дам показания. Вече си дадох телефона на полицията!
-2
 
 
Адвоката представляваше пасторите от пирамидата Сейвуей, че ги били обиждали по фейсбук. Сега същия се оплаква по фейсбук. Заслуажава тези батаклии ли са какви са до го осъдят за уронване на престиж, защото не е начина по медиите да се решават тези работи. Ама той не е умен този да се сети, че сам си прави мръсно.
на 09.04.2019 г.
0
 
 
Аз не мога да разбера как така някой си решава, слиза, заплашва - точно ми казваш една дума накриво, и утре колата изгаря, както бая такива из града в последно време :) .. А вие пишете на онлайн издания.. няма такъв филм - палиш и си готов.
-2
 
 
Той да каже как удари шамар на момиче , че с цялата си наглост беше запушил 3 гаража , аз също живея там , и да ви кажа въпросният адвокат , най редовно запушва гаражите и се разправя с хората !
на 09.04.2019 г.
+3
 
 
И отгоре на това черният мерцедес е застъпил тротоара, друго нарушение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Почина патриарх Неофит
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: