ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любо Пенев недоволен от "Коматево" и съдията за утрешния мач, похвали Ботев!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:14 / 16.04.2019Коментари (9)7113
©
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди първия полуфинал за Купата на България с Ботев (Пловдив). "Армейците" гостуват в "Коматево" утре от 19:00 часа. Пенев отново не подмина темата за съдиите. За двубоя бе назначен Николай Йорданов. От думите на Пенев обаче стана ясно, че той не е доволен от решението на Съдийската комисия.

"Тиаго Родригес е единственият, който няма да бъде в групата. Ще го подготвим за мача в събота (б.р. - дербито с Левски). За утре твърдо отпада. Това са два мача, които трябва да изиграем много разумно. Не мога да кажа как ЦСКА ще излезе утре, не бързаме за никъде. Ботев опитва стрелба отдалеч. Има добър състав с лидери. Техничен отбор, който разчита на домакинските мачове. Съобразяваме се с всички отбори. Познаваме силните и слабите страни на отборите. Ще опитаме да наложим нашия стил на игра. След това имаме дерби, но мислим изцяло за мача в Пловдив", коментира Пенев. 

"От доста години се играят официални мачове в "Коматево". Не достигат трибуни, но това не е въпрос, който аз ще решавам. Трябва да попитате централата. Надявам се скоро Ботев да има добър стадион", каза треньорът на ЦСКА.

"Явно няма други съдии, въртят се едни и същи. Главен, страничен, четвърти - обкръжени сме, но това е. Обкръжени сме от въпросните съдии - не виждате ли, едни и същи са. Как се осмеляват да ни правят едни и същи назначения. Този човек беше безобразен преди 1-2 седмици, жалко, че не се мисли за футбола. Говорят си на ушенце с четвъртия съдия, лекичко, внимателно, усмивки. Искам да мисля за футбол, това правя, футболистите също", добави Пенев.

Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много е нагло, безочливо и гнусно най- подпирания отбор в българската история за всички времена да писка от съдии, федерация, държава , организации и т.н.Любчо Плачльото е долна подлога и когато му се отвори шанс за работа с млади български фуболисти - той избяга, защото нямаше кинти! И сега работи с негърски отбор, който незнайно защо наричат "армейски"!? Може би на габонската армия или на угандийската?
0
 
 
Какво стана с Колежа, времето върви ни вопъл, ни стон?? Тотев беше казал, че ако март не се видят кранове е притеснително, а то април свършва и никой нищо!!! Как ще стане март 2020 г. както обяви Самуилов на онази пресконференция??? А вие плюете по Любо и Илиан. Трябва БФС да забрани да се играят мачове на спортна база, за да се построи стадион, това е единственото решение, иначе така ще си я караме още дълго.
+5
 
 
Любчо, когато беше обявен за треньор на Ботев, нямаше такова мнение. Има хора, които помнят, не всички забравят! И пак захапваш съдиите, за да ги притискаш и да свирят за вас, нали?! Справка - последния кръг.
+3
 
 
Тоя тъпанар на трибуните ли играе или на терена ? Айде да си гледаш терена и маймуните и да не предваш фасони какви са трибуните или капацитета на стадиона.В края на краищата утре ще има повече посетители отколкото на реванша На народната Чорбарница.
+1
 
 
Любо, ти си много проста и долна подлога на Микринският. На ли знаеш, че Литекс не е ЦСКА. Цесекато го заличиха на 09.09.2016г.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.04.2019 г.
+3
 
 
Любчо, какво те сърби г.за или едното м.до - за нашия стадион? Извинявам се за пропуснатата буква ъ. -;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: