ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Чешкия за изнасилената пловдивчанка: Изживя 10 оргазма, а сега ме топи!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:00 / 17.04.2019Коментари (4)39347
Апелативният съд в Пловдив отново поряза обвинения от окръжната прокуратура в Пловдив в отвличане и изнасилване Пеньо Мангъров – Сашо Чешкия, да излезе на свобода. Той остава за постоянно в ареста, въпреки че според твърденията му, здравословното му състояние не било никак добро и зад решетките не му давали нито хапчета, нито му осигурявали адекватно лечение, пише "Монитор". В последните си думи пред 3-членния съдийски състав Мангъров обяснява, че красивата пловдивчанка сама е пожелала да отиде с него до софийския му апартамент и че е шофирала луксозното му и струващо над 400 000 лева возило.

"Така, както Р. е преценила да демонстрира подобно поведение, точно така е преценила да изпита повече от 10 оргазма при секс с мен и поради същата причина, че е била "отвлечена“, тя шофираше колата ми с над 260 км/ч както в едната посока, така и в другата. И на другия ден сутринта, според показанията на самата Р. В., аз съм й дал ключовете от джипа, който й се сторил, че не е чисто нов, за да се прибере самичка до Пловдив. Тъй като съм й обещал лично аз да я върна, след като излизаме на улицата, тя отново ме помоли да шофира тя колата ми, която според нея, й е любимата марка", каза пред съда Мангъров.

В последните си думи той отново поиска свобода, защото не бил добре със здравето. Според неговия адвокат двете обвинения срещу Мангъров са изпразнени от съдържание. "Не е случайно, че самият наблюдаващ прокурор вече за втори път в процедури по мярката на Мангъров казва: "Аз до някаква  степен  бих се съгласила със защитата, ако се допусне, че въпросната пострадала е проститутка“. Аз съм много далеч от това да твърдя, че въпросната девствена дама е проститутка. Не бих си го и помислил. Тя е двадесет и няколко годишно момиче, без един час трудова ангажираност", казва в пледоарията си защитникът.

След това той развива фактологията с данни как момичето е шофирало с между 160 и 200 км/час колата на клиента му и как са спирали на бензиностанция, където ако е била отвлечена, е щяла да иска помощ. Не само, че тя не е сторила това, но и в апартамента на Пеньо в София, в който имало камери, се виждало как младата дама стои насред една от стаите към половин час сама с телефона си в ръка. Но отново не се била обадила на никой за помощ, казва адвокатът. Той иска от прокуратурата да изземе записите от бензиностанцията и от центъра на Пловдив, където девойката сама се качила в колата на Мангъров.

"Факт е и тя самата го признава, че тя управлява този автомобил. И г-н  прокурорът я питаше: "Ама защо е необходимо да се ходи в София, не може ли в колата или в Пловдив?“ и т.н. Тук има доказателства. Въпросната дама е казала: "За мен е без значение къде ще прекарам нощта с теб“ - по отношение на Мангъров. "За мен е важно утре  в 9 часа  да се върна в Пловдив, за да си разходя кучето“. На другия ден отново тя, управлявайки автомобила, се връща в Пловдив, за да си разходи кучето, без да има минималното  намерение да сигнализира и да подава оплакване за  изнасилване и за нещо подобно", твърди още адвокатът.

Той сочи за пример и някакво натискане и опипване на входа на столицата, когато при вида на полицейски патрул, младата дама седнала в скута на Мангъров и устроили сцена на полицаите. Според прокурора "в случая е налице едно психическо въздействие, което е продължило във времето, което е предшествало станалото и е довело до там, пострадалата Р. В. да вземе решение да претърпи нещо, което не е желаела да претърпи, но да избегне по-тежки вредни последици за себе си и за семейството си".

По повдигнатите му обвинения Пеньо Мангъров го грози затвор от 10 до 20 години или доживотен. Макар и разследването да е в начален етап, от събраните до момента доказателства може да се направи обосновано предположение Пеньо Мангъров да е съпричастен към престъпленията, в които е обвинен, се мотивират апелативните съдии. Според тях има реална опасност при по-лека мярка от задържане под стража обвиняемият да извърши престъпление. Този извод се обосновава от обремененото му съдебно минало, като всички престъпления, за които е осъждан, с изключение на първото, са за престъпления против личността, изнудване и принуда.

Апелативният съд  прие, че съществува и реална опасност да се укрие. Той бил закопчан на 10 януари в града на тепетата, след като пловдивчанка се оплакала, че Пеньо я е качил в колата си, закарал я е до София, където я е изнасилил. След това я върнал обратно в Пловдив. Последно бе арестуван миналия септември и отново бе обвинен в изнасилване на млада жена. Рано сутринта на 5 септември м.г. в къщата си в столицата той изнасилил друго момиче, като преди това й дал избор, сочейки й че има две възможности.

"Или да те пребия, да те изнасиля и да те изхвърля като куче, или да не се съпротивляваш и да стане по лесния начин". Момичето явно не се съгласило на лесния начин и Пеньо Мангъров бил арестуван в София. Няколко месеца по-късно случката се повтаря, но с пловдивчанка. Името на Сашо Чешкия нашумя в края на миналия и началото на този век. Той бил издирван от прокуратурата в Чехия за две поръчкови убийства. Едното е от декември 1998г. на богатия строителен предприемач Ладислав Цимерман.

Второто покушение е от април 1999г. на осветителя в Народния театър в Прага Иржи Витек. От прокуратурата в Чехия търсили над 2 години Мангъров и го открили в нашенски затвор. Сашо Чешкия излежавал присъда за изнасилване на студентка. В Прага Мангъров получил 30 години затвор при задочно съдене, която присъда била отменена. През септември 2009г. Мангъров получи 20 години затвор за убийството на Цимерман от окръжния съд в Пловдив, който го оправда за второто убийство на Иржи Витек. Определението на Апелативния съд е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.



Още по темата: общо новини по темата: 19
07.11.2023 »
03.10.2023 »
20.04.2023 »
01.11.2022 »
28.06.2022 »
19.03.2022 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
10 пъти секс,а е много болен... Добре,че не е здрав!!
+1
 
 
К**ва! Искала чичак със скъпа кола и много парички и си е намерила майстора..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: