ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Лили Иванова заговори за истинската си възраст в национален ефир
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:04 / 28.04.2019Коментари (16)30915
©
Аз съм на толкова години, на колкото съм. Колкото и да кажа, все ще има някой, който ще е недоволен и да каже, че лъжа. Това заяви примата на българската естрада Лили Иванова. "Никога в живота си не лъжа", подчерта тя в специално интервю за БНТ.

"Рожденият ден мина прекрасно. Домът ми е пълен с цветя", сподели примата. На празника си изключила телефона, но на следващия ден побързала да се свърже с всички и да им благодари за пожеланията. Тя се похвали и с последния си закъснял подарък – страхотен букет с рози, който й подарил новият й съсед Радосвет Радев.

"Аз съм винаги във форма. Моята форма се поддържа от почитателите ми, от моята публика. Радвам се, че концертите ми бързо се разпродават и това ме стимулира. Радва ме, че хората искат още и още. Това означава, че всичко, което са видяли, им е харесало", добави тя.

"Аз съм смел човек, обичам да рискувам. Рискувам, но съм го премислила. Не отивам с голи ръце в огъня. Зная какво мога и какво мога да направя. И дали е възможно да го направя. Човек трябва да знае накъде е тръгнал. Не съм самотен бегач на дълги разстояния. Успехите си съм ги постигнала благодарение на моите автори и на моята публика. Ако нямам музиканти, ако нямам автори, аз съм една нула. Човек сам не може да направи нищо", каза още естрадната прима. "Старая се да не правя грешки, това е много важно. Да не се главозамайваме", добави изпълнителката.  

Лили Иванова сподели и интересна случка от концерта си в Ямбол. Там била поставена на истинско изпитание, защото всички били атакувани от големи черни буболечки.   А на публиката, която ще присъства на концертите й в София, обеща много изненади.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво ви боли бе боклуци -donHuan и Frozioni,че търсите годините на Л.Иванова.Може баба да ви бъде!И какъв ви е проблема на колко е навръх Великден ?Толкова ли НЕ ви е светъл този ден ,"латино" педелвайси с червени задници ? Или другаря чичо Жоро ви е опнал да дежурите и по празници.Нещастни душици.Сакати пе**ли.
на 28.04.2019 г.
+3
 
 
Много ли е важно на колко години е .На толкова е на колкото се чувства.Има жени са млади ,а изглеждат на по- възрастни и обратно.
+2
 
 
Лили е голяма певица,но има отвратителен характер и изглежда на толкова,коото е-82 годишна баба.Ако я видите отблизо е страшно.
на 28.04.2019 г.
+2
 
 
Лиляно, в Ямбол тия големи черни буболечки дето са ви нападнали се наричат житни бегачи, нахални но безобидни, пъркат се лятото и то по полските райони какъвто е ямболския. Но ти друго кажи, каква е тая ти комплексарщина за възрастта ти и то от много години. Голяма певица си ама тоя комплекс ти срива имиджа и дава повод на много хейтъри да те бъзикат. Нали твърдиш че си смела, като си такава излез и веднъж за винаги запуши устите на всички. Кажи родена съм на тая и тая дата в толкова часа еди къде си, еди коя си година и край. Ама ти и до сега продължаваш да шикалкавиш а твърдиш че си смела, не това е комплекс от който не си се отърсила и и просто да се чуди човек защо. И не мисли че като хитруваш хората не знаят истината за реалната ти възраст. Лиляна Иванова Петрова.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: