ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Край на сагата! Неделев подписал предварителен договор с ЦСКА
Автор: Стойчо Генов 19:28 / 05.05.2019Коментари (40)30541
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев кара последните дни в любимия си клуб. След точно 26 дни националът вече ще е футболист на друг клуб. Неделев вече е подписал предварителен договор с ЦСКА-София, който влиза в сила от 1 юни и е за срок от 3 години.

При следващ трансфер в чужбина ПФК Ботев ще получи 20 процента от парите, твърди "24 часа". Тодор Неделев е желан на “Армията" от миналото лято, но така и отлагаше преминаването си в Борисовата градина. Преди седмица халфът вкара втория гол на ЦСКА в шампионатния мач в “Коматево", спечелен с 2:0 от домакините, но не се зарадва на попадението.

Поведението му тогава породи слухове, че Неделев е реагирал така, защото е сигурен за “червените". Така и се оказа. Другият спряган за ЦСКА от Ботев - Кристиан Димитров, все още обмисля офертата от “Армията". 22-годишният защитник, който съкруши “червените" в реванша от полуфиналите за купата на България с гол за 3:3 минута преди края, е силно желан и от Левски. Димитров обаче най-вероятно ще последва Неделев в Борисовата градина, като юношата на Локо (Пд) е гласен за заместник на Николай Бодуров.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Засхто Аз като един локомотивец ми стана гадно засхто Неделев се подигравасх с феновете(бих играл само за ботев) много йалко запомни го нкма да видисх никаква топлина при цхорбарите както тук в пловдив и един пит намразатлите тук и крака немойе да ти стипне отиди и се.провалкы НЕГОДНИК
-2
 
 
Това е партенка, за това са прави папагалите, ама си е тяхна жълтурска партенка.
-1
 
 
Тошко е един лъжец,в България само в Ботев така беше обещал и на големият бог да го прости Чико.
+1
 
 
Едито-патката,отявлен буферляк и още по-отявлен човек на пеевски,пак е напълнил гащите от шубе!И има защо!
+6
 
 
Едуард Ераносян направил фалшива банкнота от 13 /тринадесет/лева и отишъл при Едуард Папазян. - Адаш, можеш ли да ми развалиш тази банкнота, че ми трябват дребни. Папазян взел банкнотата, прибрал си я в портфейла, извадил от там две банкноти, едната от 6/шест/ лева и една от 7/седем/ и му ги дал!?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Имаме ли ръководство? Имаме ли собственик? Някакви жалки отрепки се гаврят с нашия отбор, а няма никаква реакция!Станаха 4-5 директора, а дейност- никаква! Оранжевите припознавачи ореваха орталъка, а ние си мълчим! До кога? толкова много директори каква дейност извъшват? Оня изгубения директор намери ли се? Защо футболисти с доказани качества не са с договори и всеки си тръгва, кой когато поиска- и дали това е така или продължава играта под масата? Докога ще разчитаме на магията на Белия всяка година да прави нов отбор? Докога ще ни лъжат за стадиона? Докога господа фенове ще търпим тази подигравка с любимия ни отбор? Докога ще спим?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Удар от буферите чрез техния човек папазян от 24 часа по Ботев преди финала Ясно е че това е невъзможно да се случи след като Неделев има договор до 2020 Буферчетата са луднали от продажбите на билетите в съотношение много на малко в полза на Ботев и се чудят кви лайна да изсерат
+4
 
 
24 чаши решиха категорично.Понеже Неделев не се радвал достатъчно при 2:0! И сигурно ще разправят ,че в сделката с Неделев влиза и отпадането на Цеца на полуфиналите.Да и*а мамито ви шопско селяндурско.Списвачи фенове на говеда и чорбари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: