ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бесни сте заради неработещия прелез: Тъпанарщина, олигофрения и дебилност!
Автор: Васил Динев 11:52 / 07.05.2019Коментари (10)16205
Пловдивчани се разгневиха от факта, че за пореден път един от прелезите в града ни в час пик отново се оказа развален. Както Plovdiv24.bg вече ви информира, неприятна изненада тази сутрин очакваше шофьорите, преминаващи през кръстовището на бул. "Копривщица" и "Пещерско шосе". Сега публикуваме две от мненията на наши читатели:

"Не са виновни хората за това, че са изнервени! Този прелез, а и другите два са пълен ад! Какво значи "механизмът не работи"??? Може ли баш в час пик да не работи? Кога се е развалил точно и колко време им трябва на дебилите от БДЖ да го оправят? Къде са другите дебили от КАТ, които са длъжни с регулировчици да нормализират ситуацията? Абсолютна тъпанарщина! Тия прелези тровят живота на хората десетки години. Дори и да работят, пак са ужас. Чакат стотици хора в колите си, за да мине влак с 5 човека вътре! Или пък само една машина. И любимото им е това да се случва в час пик! Хората няма как да не се ядосат и да правят тъпотии, когато сутринта им започва по този начин, благодарение на всеобщата некадърност на БДЖ и КАТ!!!"

"Ситуацията беше адска. Не знам как няма ударени коли и сбили се шофьори. Отвратена съм от дебилността на 90% от участниците в този кошмар. Призовавам тези, които бяха на знак "Стоп", да си опреснят правилника, най-вече елементарното понятие "път с предимство". Пълна олигофрения и дебилност!!! Подигравате се на хората от провинцията и начина им на шофиране, но вие тази сутрин доказахте, че сте същите, че и нагли!"...







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Само на 600 метра в южна посока има коматевски транспортен възел и не е нужно да чакате. Стига сте плакали
0
 
 
Чета и се чудя на някои хора... Явно те са специалисти и знаят кога у тях ще се счупи телевизорът, хладилникът и кога ще изпрегне бойлера. Това е техника бе хора - троши се.
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 07.05.2019 г.
0
 
 
Личеше, че някой е изкривил двете бариери в посока Смирненски. Този път вината не е на БДЖ. А ония пишкодръпи с жълтите жилетки не регулираха нищо, а просто забраняваха преминаването през прелеза. В резултат на работата на пътните полицаи, се беше заформило страхотно задръстване и неразбория. Не знам какъв е подбора за назначаване на "катаджии" , но май най-главното условие е да си идиот и да ти идва отръки пишкодръпието (без значение чий орган дърпаш).
+1
 
 
Защо трябва точно да се блъскаме или сбиваме, като не работят бариерите, не мога да разбера ?! И как успявате де преброите хората в преминаващ влак !? Тези двамата читателя, явно не наясно с принципите на движение на превозните средства или просто не са се качвали на такива.
+1
 
 
Не трябва да сме бесни. Това е нормална културна проява в разкопаната, потънала в прах и боклук европейска столица на културата...Така че напред културно, дори физкултурно...
+3
 
 
В 7:30 сутринта ясно се виждаше, че някой малоумник е минал през двете десни бариери (посока Пещера). Как да не се развали механизмът...
+8
 
 
как може да не знаят кога ще се развали механизма? няма ли график за това? как може точно в час "пик" да се развали, много несериозно от страна на механизма..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: