ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Само с жонглиране не става! Локо май приключи в първенството, рефер също помогна
Автор: Стойчо Генов 21:23 / 07.05.2019Коментари (21)11441
Локомотив Пловдив загуби от Етър с 0:2 в първия полуфинален плейоф в борбата за 7-ото място в Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят се игра пред малко публика на Лаута, а реваншът е в петък във Велико Търново.

Даниел Младенов (24) и Георги Сърмов (39-дузпа) се разписаха за "болярите". Близо час черно-белите играха с човек по-малко заради изгонването на вратаря Мартин Луков, който направи дузпа и получи директен червен картон. При ситуацията обаче съдийската бригада направи голям гаф, като пусна еднометрова засада на гостите.

След предишната загуба срещу Септември треньорът на Локо Бруно Акрапович заяви, че тимът му не е загубил форма, а това е само "жонглиране със ситуацията".

Етър загатна за това какво ще се случи в мача още в 6-ата минута, когато стигна до голова ситуация. Крум Стоянов центрира в наказателното поле на домакините, където Даниел Младенов засече с крак, но топката се отби в напречната греда.

В 24-ата минута при подобна ситуация "болярите" откриха резултата. Отново Крум Стоянов напредна по лявото крило и центрира по земя към малкия пеналт. Там вратарят Мартин Луков направи грешка и не успя да пресече подаването, а Йосип Томашевич остани непокрит Даниел Младенов. Той засече от близо топката в мрежата за 0:1.

35-ата минута се оказа решаваща, но за съжаление съдийската бригада опорочи двубоя. Даниел Младенов бе изведен сам срещу Мартин Луков, преодоля го и бе съборен от него. Реферът Стефан Апостолов отсъди дузпа и вдигна директен червен картон за вратаря на Локо. При подаването обаче Младенов бе почти с един метър в засада, но страничният съдия учудващо не я маркира. Илко Пиргов замени Умарбаев, но не успя да спаси удара на Георги Сърмов за 0:2.

Локо стигна до чиста ситуация за гол чак в 87-ата минута. Бирсент Карагарен изведе Ален Ожболт сам срещу вратаря на Етър, но ударът му бе избит от Христо Иванов. Минута след това Карагарен също опита да преодолее стража, но той се справи отлично и изби.

Локо игра в състав:

Мартин ЛуковМилош ПетровичАсен ГеоргиевДимитър Везалов, Йосип Томашевич, Парвиз Умарбаев (36- Илко Пиргов), Един Бахтич (79- Вилим Посинкович), Бирсент КарагаренДимитър ИлиевИгор БановичАнте Аралица (66- Ален Ожболт).

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Жълтия селяк много активен нещо а онзи ден след мача с уефски що така даваха заето.
+1
 
 
Ако се надявате съдийството на финала да е друго,забравете.Тенденцията е ясна .Дузпи и червени и жълти картони във вреда на Крушарски или го връщат на Узунов, не знам .То не беше с Черно море ,Дунав ,Славия ,Етър и кой ли не ,за това и хората не ходят на стадиона ,някакви чернодрешковци да им играят по нервите.За закупените билети да попитат общината ,колко билети са купили за сектор А и защо ги раздават само на жълти привърженици,колко автобуси са поръчали и кои фенове ще карат с тях.То е ясно пристрастия на Тотев,Зехтински ,Тютюков ,Бухалов и т.н,но и целия Общински съвет ще трябва задължително да подкрепят "техния" отбор.Все едно Локомотив не е от Пловдив.Затова публиката на Локомотив ще е по малобройна ,но по качествена и по интелигентна .Дано и някой лумпени не развалят празника.
0
 
 
Жонглиране е, разбира се. Целта е да се приспи бдителността на "Ботев" и да бъде убеден жълто-черният отбор, че "Локомотив" се намира в дълбока криза, за да си помисли, че на 15 май ще посрещне едно умряло куче. Пък и защо му трябва на Локото 7-мо място, след като Купата вече е купена?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.05.2019 г.
0
 
 
Пак ли вие бе? Скъсахте се от това тото.. и Славия не може да ви стигне - бай Венци търбуха вече ви завижда.
-4
 
 
Истината е, че Локомотив не играе нищо! Та те дори нямат победа за първенство тази пролет! Затова стадиона е празен! Затова никой не ще да си купува билет за финала, защото реалността за Локото е трагична, а хората резонно демотивирани. Локото го бие, който го хване и то в Пловдив! Акрапович? Има желание човека, но толкова си може. Защо се пропуска и факта, каква селекция направи или какво успя да му осигури ръководството??? Група аматьори от долните дивизии на различни страни и резултатите са налице! Затова на 15-ти Локомотив има само един път, а той е спечелването на трофея! Не го ли стори, феновете ще имат всички аргументи да правят каквото искат, за да спрат тази жалка визия на любимия си клуб! САМО ЛОКО!
0
 
 
Играете го "умрялата " лисица. Но това няма да ви помогне. Подценяване няма да има. Ще ви разкрием и на терена и на трибуните. Между другото, вчера колко билети бяха продадени за финала??? Все пак на стадиона имаше около 8-10 хиляди човека.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 08.05.2019 г.
0
 
 
а уе ний са пазим за финала ! ама и с такъв триньор -толкова
-3
 
 
Що бе играем финал за купата!Те пък неградските индианци полягат наред!!!
-1
 
 
Важното е да разцепим жълтите разпоретини
-1
 
 
Вжното е да разпорим жълтите разпоретини
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: