ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (24)
Киров: Днес нашата игра не се получи
Автор: Георги Кирилов 21:24 / 15.05.2019Коментари (32)9764
"Двубоят си личеше, че ще се реши от една грешка, за съжаление, ние я направихме. Влязохме лошо в мача, през второто полувреме точно когато започнахме да влизаме в ритъм и Локо ни удариха след наша грешка.

Имахме проблеми по десния фланг, но сега не искам да анализирам в детайли играта ни, ще го направя след мача. 

Една такава загуба няма как да не натежи. Ние обаче трябва да намерим начин да излезем от ситуацията. Днес нашата игра не се получи, това е в основата на нашата загуба. Личеше си, яе има напрежение у нашите състезатели.

Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Изобщо не можах да се ядосам на Белия и вчера на стадиона, и днес като се събудих. Той допуска грешки като всеки треньор. Понякога повече от някои, но вчера имаше нещо друго. Играчи, които нямаха желание да играят и не можеха да го скрият. Не само играта, а въобще езикът на тялото, което няма как човек играл футбол поне пет-шест пъти да не види. Имаше отигравания напук, бягане от свободни пространства, умишлено затормозяващи пасове и какво ли не. И с Черно море имаше грешки, с ЦСКА още повече, но имаше борба, желание и самочувствие. Нищо няма да се направи срещу треньора, защото няма как в клуба да не са наясно какво точно се случва. Киров с голям футболен усет даже ни каза какво ще се случи, когато заедно с Тошо пророкуваха, че един финт може да реши мача. Ами ето - познаха. Дали Крушарски позна за дългата заря снощи е друг въпрос. Абе, между другото нашата заря къде точно на базата щеше да бъде? Или никой от клуба не намери за нужно да спомене на прибиращите се за празненства в случай на победа?
+1
 
 
Стига сте повтаряли неверни неща като това, че всяка година Белия сглобявал нов отбор.Смениха се няколко играчи, но никой от тях не беше нито Меси, нито Роналдо, нито Неймар.Във всеки отбор това се случва.На Локото играчите да не играят от 5 години заедно? Но ни надиграха вчера.Белия вече е вреден за Ботев.Той свърши чудесна работа в даден момент, но вече не може.Гледайте фактите.А те са, че след 2017 отбора бележи постоянен спад в играта, а и в резултатите и класирането.
+1
 
 
Сгрешен състав , никаква тактика и липса на ходове по време на мача да промени нещо . И децата знаеха как ще играе Локомотив и те така си и играха . При положение , че тази мач вече се игра на Коматево , какво беше научил , какви мерки взе да се противопостави на тази дърводелска тактика? Никакви . Белият вече е история и не знам какво чака още , че не е хвърлил оставка ? Знае че, това ръководство няма топки да го уволни и си натиска парцалите .
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.05.2019 г.
-2
 
 
Какво им каза преди мача? Какво им каза на почивката? Боклук, за нищо не ставаш. Мишка, без сърце, впрочем - ти никога не си бил истински ботевист! Теб те довлече от Марица онова пиянде Юли.
+1
 
 
Какво само пишете глупости,какво е виновен Белия,играта наистина не се получи,все едно бяха наляли олово в краката на нашите ,как едно чисто положение не направиха после треньора виновен,жал ми е за тези малки дечица където като някакви малки канарчета пърхаха по магистралата с рейсовете,за хилядите хора на стадиона,за разочарованието от тази игра която показаха от отбора на Пловдив.Сега няма да се сърдите като ни базикат следващите 20 години от Локото,това ще им е за последно явно.
-1
 
 
Ти некадърнико, никога нямаш вина за нищо. Ти си най-измисления треньор в историята на Ботев. По страхлив и нещастен никога не е имало. Ти донесе най- големия срам за Ботев. Знаем, че си човек без достойнство, знаем че си подлец и интригант, знаем, че няма да си подадеш оставка защото ти липсва смелост и че не си човек на честта. Жалко за Ботев с този измислен герой. Вън от Ботев !!!
-1
 
 
Поздрави на тошко от центъра,от Ален петичката
+2
 
 
Киров, когато следващия ти сезон зависи от един мач със съперник, който по принцип е по-слаб от теб и отбора да не играе нищо, няма оправдания! Аз се чувствам обиден от играта на отбора ни! Дори не можем да коментираме пропуски, защото нямахме такива!
на 16.05.2019 г.
+2
 
 
За нашите фенове , ботевистите. Ай спрете се ! Стига с това "Киров вън" , ставаме смешни. Все едно Реал или Челси , опропастил сезона , че да го сменяме... Киров ли ни е проблема като клуб , или другаде по-високо ни е проблема ? С каква селекция разполага Киров ? Веднага припомням - с ПОСРЕДСТВЕНА селекция , плюс къса скамейка. С тази селекция - толкова ! Даже е много. Киров прави от нищо нещо , с бабереци гради отбор. Да , вчера оплеска финала , но само преди 24 месеца ни донесе Купа и Суперкупа ! За пръв път в историята ни - трофеи от 36 години насам ! ба*ти късопаметни трябва сте да викате "Разпни го !" , до вчера викахте "Осана !" ... Първостепенни проблеми пред "БОТЕВ" са 1 - Липсата на Стадион ! 2 - Липсата на Ръководство ! 3 - Назначен собственик ! ... и чак след това състоянието на представителния отбор. И още по-след това кой е треньор...
0
 
 
Бял некадърник. Излизаш да печелиш финал с два леви бека и да обръщаш резултат с недоразумението Шопов.А този Тонев що не си го вземеш у вас?С теб Ботев върви надолу и ще затъва още повече.Ти стигна максимума си преди 2 години.От тогава насам-едно голямо НИЩО.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Спартак се готви усилено за дербито със Саяна
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Юношите на Марица мачкат с 9 гола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: