ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Пловдивският дух е жив и винаги ще побеждава пошлостта!
Автор: Стойчо Генов 16:39 / 17.05.2019Коментари (21)8465
© Plovdiv24.bg
Официалният сайт на фенклуба на Локомотив Пловдив публикува интересен материал, озаглавен "Густо, майна!". Темата естествено е спечелената историческа първа Купа на България и тържествата, които приключиха вчера на площада пред Общината.

Ето какво се казва в текста, който Plovdiv24.bg пуска без редакторска намеса:

Вчера Купата на България бе победоносно вдигната над главите на повече от десет хиляди истински майни в сърцето на града! Един момент, който всички ние чакахме от много години. Една радост, една гордост за града ни, която всички ние изстрадахме и заслужихме.

Поздравяваме всички истински пловдивчани с победата на националния стадион и със спечелването на отдавна желаната купа! Показахме на цяла България как традицията, градското начало и пловдивския дух са живи и винаги ще побеждават казионното, силните на деня и пошлостта.

Няма да се впускаме в броене на точки, в преиначаване на бройки и присвояваме на чужди фенове. Цяла България видя един сектор Г, който 90 минути непрестанно подкрепяше отбора си. Една публика, знаеща песните си, публика, истинска, присъстваща на стадиона, защото обича, а не заради безплатен билет, кренвирш и дъждобран.

В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, нямаше нищо по-логично и справедливо от това черно-бялото сърце на града да изпита тази радост! Затова се радвайте, приятели, празнувайте както само истинските майни можем да празнуваме – напук на безвремието, напук на всичко! Пейте, пийте, за приятелите, които се върнаха от всички краища на света, за хората, с които вчера ритахме топка по прашните улици, а днес празнуваха вдигането на купата с жените и децата си, за родителите ни, които дочакаха този славен момент!

Благодарим ви, братя и сестри! Благодарим ви, че ви има и че сърцата ни бият в черно и бяло още по силно от всякога.

САМО ЛОКО!
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Любовта и Купата е Черно-бяла...Локомотив е Шампион на Пловдив 2019..А колкото до феновете бройте си ги,колкото искате и КЦМ,ПИМК детските школи на всички отбори,неутралните фенове седящи в секторите КУПАТА НА България 2019 Е ЧЕРНО-БЯЛА!!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.05.2019 г.
+1
 
 
Тя пошлостта винаги е била на Лаута - от безкрайните тъпи трикове преди, по време и след много дербита, песните на агитката срещу Ботев на други мачове и особено с любовниците ви от Герена и т.н. Стойчо, пошлостта е и в материала ти, където натъртваш, че едва ли вие сте истинските пловдивчани и майни, но всички ви знаят че сте истинските пу..и-майни и затова ви посрещат в България с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ. Защото номерата ви са цигански, както и сега! В деня, в който да се радвате, не пропускаш да споменеш и кръвния ви враг, но в злобата си - объркал си се и написал, че сме силните на деня, за което ти благодаря. Но всичко това произтича от комплекса ви да сте винаги втори, а сте били и трети, да не казвам колко години лакатушихте из Б група. Комплексари като вас не могат да бъдат свободни по дух - на вас все нещо ви е криво, все нещо ви пречи, все гледате в паницата на жълтите и умирате от злоба. Така ще я карате во веков. Защото за всички години имате една купа от онзи ден, другата е в Кюстендил, а тя е на един друг отбор, случайно с вашето име. Та, никога няма да настигнете, камо ли да задмините гранда на Пловдив - БОТЕВ!
-4
 
 
Относно неутралните фенове. Аз бях в сектор А. На първите редове бяха деца от школата на Спартак, с екипите си. Зад мен имаше семейство от София с двете си деца, които сравняваха дербито с "голямото" дерби и бяхо буквално ошашавени от феновете на Ботев, относно количеството им. Със съжаление трябва да кажа, че бащата обясни на децата, че "комуникацията между феновете не е на ниво"! Със сигурност е имало много други неутрални зрители в нашите сектори, и деца от школите, и случайни фенове на футбола от цялата страна. Така беше и в Бургас. Имаше фенове със зелени фланелки в нашите редици, децата от школата на Черноморец, с екипите си, бяха в нашите сектори. Но нека все пак се знае, това е техен СВОБОДЕН избор. В сектор А на националния стадион категорично има повече "препятствия" за добра видимост от сектор В, а цените са еднакви. В сектор А са скамейките на отборите, тунела, които "затъмняват" значителни части от терена!
-1
 
 
Духът на г илев е от друг град на 200км западно от Пловдив
0
 
 
Ето заради това черно-белите винаги ще са в сянката на Ботев.След мача ботевистите поздравиха съперника за успеха и гледат напред,без теории за тото Киро Гела,Бойко и тн.Цяла България видя кой е отбора на Пловдив с 3 пъти повече публика,но комплексарите отново променят цифри,отново не признават поражението,отново мислят всякакви олигофренски теории.Видяхме ви шествието 1500 човека макс,спрете да се излагате с тия абсурдни цифри.Заради такива тъпотии и 7 купи да вземете в Пловдив винаги ще сте втори!
0
 
 
Тая жълта мъка няма свършване... безплатен кренвирши, дъждобран и билет... Хахахахаха
+1
 
 
Честита купа на всички ЛОКОМОТИВЦИ.На всички мои приятели БОТЕВИСТИ им благодаря за признанието че са били надиграни.А за всички севдо фенове да ми ядът х.я.
0
 
 
Пловдивският дух е жив и винаги ще побеждава пошлостта, прекрасно заглавие! И това е факт! Пловдивчани показаха на цяла България какво значи любов, отдаденост към роден клуб. Над 20 хиляди пловдивчани посетиха мача в работен ден, при очаквани валежи, при скъпи билети. За сравнение, зрителите на шампионския мач ЦСКА - Лудогорец, в почивен ден, при двойно по-евтини билети, бяха 12 хиляди. Това са факти, от които можем да се гордеем всички пловдивчани, и победители, и победени. Но оттам нататък, дали самите автори не затъват в пошлостта? В спорта е така, не могат всички да спечелят. Локо спечели заслужено финала, отборът триумфира малко неочаквано и затова феновете заслужават своята огромна радост. Празнувайте! Но не се ли усещате, че обезценямайки противника във финала, обезценявате собствената си победа? Локомотивци като "истински пловдивчани" едва ли не спечелили срещу пловдивчаните менте, нещо като втора ръка пловдивчани! Ами нали ако това е истина, победата ви няма да е толкова сладка! Ами нали нашият отбор не е създаден извън Пловдив, нито след вашия отбор! Ами нали този отбор е станал шампион още преди 1944 година! Досега се мерихме количествено, е, измерихме се! Сега започнете "качественото измерване", ама не кои повече или по-силно викат, а какво викат! Засега нямаме качество, нямаме класа като фенове, за съжаление! Сега най-ясно и най-силно се вика, когато буквално се псува и се обижда противника!
-4
 
 
Първа версия на г-н Стойчо Генов-"близо 4 000",втора версия на г-н Стойчо Генов -"повече от 5 000",трета версия на фенклуба -"повече от 10 000"!Да сте живи и здрави и добро представяне в ЛЕ ,но тези неистови опити да се променят реалните цифри и на самия мач и при въпросното събитие са меко казано жалки!Както е казано една лъжа и 1000 пъти да се повтори ИСТИНА НЯМА ДА СТАНЕ!Иначе в интерес на истината по "главната","Капитан Райчо","Отец Паисий","Иван Вазов",бул."Руски",бул"Мария Луиза","Капана","Цар Симеоновата градина" и "Стария град" е напълно възможно да е имало "повече от 10 000"...Има резон!Приятна вечер.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: