ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Нашият триумф не може да скрие вашия провал!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:39 / 18.05.2019Коментари (21)10517
©
Официалният сайт на фенклуба на Локомотив Пловдив излезе с много остра позиция относно организацията на историческия финал за Купата на България срещу Ботев, спечелен от черно-белите с 1:0.

Plovdiv24.bg публикува позицията от Лаута без редакторска намеса:

Нашият триумф не може да скрие вашия провал!

Въпреки еуфорията от спечелването на Купата на България, което хвърли цял Пловдив в екстаз, няма как да не обърнем внимание на потресаващия непрофесионализъм от страна на органите на реда, който съпътстваше един иначе перфектен ден!

Ние от фенклуб Локомотив Пловдив – най-старият в България, искаме да изразим възмущението си и недоумяваме как е възможно професионалната лига и полицията да претърпи такъв провал в организацията на събитието!

Настояваме отговорните за следните недопустими действия да бъдат своевременно обявени и да поемат нужната отговорност за некадърно свършената  работа! Ако това не беше футболна среща, а концерт, вие господа трябваше да връщате пари за билети обратно!

Защо полицията задържа повече от час тръгването на екскурзията на Локомотив от стадиона?

Защо не беше организирана колона, по правилата за движение по пътищата с ескорт на колоната? Почти през целото пътуване по магистралата скростта беше 60км в час!

Защо се позволи задръстването на бус лентите на входа на София?

Защо отново имаше неадекватност и липса на какъвто и да е било синхрон между полицията в София и Пловдив така, че да има ясни критерии относно това, какви знамена може да се допуснат, колко дълги дръжки и тн?

Защо не се забави започването  на срещата за да могат хилядите фенове да изживеят всеки един момент от този незабравим мач?

Заради вас половината публика на Локомотив изпусна почти цялото първо полувреме!  Настояваме да получим отговор на тези въпроси от отговорните лица – полицията и професионалната футболна лига. Въпреки опитите ви да опорочите събитието и тенденциозното отношение към нашата публика, ние достигнахме нашия триумф, но това не оневинява потресаващата ви некадърност!

Защо ПФЛ като организатори на турнира "Купа на България“ и на самия финал, не осигури сцена и декор за носителя на купата  както се прави всяка друга година?

Не е ли това сериозен признак на неуважение към ПФК Локомотив Пловдив и хилядите му фенове?

Също така искаме да попитаме и господата  Тотев, Титюков и областния управител З. Димитров, защо не излязоха пред избирателите си заедно с Купата на България. Знаем фенските им пристрастия и мъката след загубения, исторически финал, но очаквахме да празнуваме заедно, защото сме преди всичко пловдивчани, а те преди фенове са градоначалници.
Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този финал мирише от всякъде. Мачът прилича на нареден от горе.
-1
 
 
Повечето медиии в България са собственост или на покровителят на ботев Шишо или на Домуса, на чийто отбор ботев е сателит. Всички те истерично раздуха жълтия балон и полицията и организаторите са си мислели, че едва ли не жълтите ще бъдат три пъти повече на стадиона. Видя се, че броят на раздадените билети и броят на присъстващите са различни величини. Но пък от друга страна това необосновано фаворизиране на ботев ни подейства сплотяващо и мотивиращо. В крайна сметка по-достойният отбор спечели купата.
+1
 
 
Белозем,Маноле,Стряма,купата е няма.Затова жълта тишина.
0
 
 
Организацията беше трагична.Защо купата бе вдигната в сектор А с гръб към феновете на Локо ПД.Само Локо пд
-2
 
 
Първо, честита Купа! По добри бяхте на финала победите! Е второ, наистина сте Мангусти, та Вие дори не можете да се радвате на успехите си :) пожелавам Ви повече победи и радост за феновете в ЛЕ !!!
0
 
 
15000 канари успяха да стигнат на време, а 5000 буфери не успяха.Сами си отговорете на въпроса кой е виновен.400-те фена които бат Крюшо беше организирал от Говедарци и Самоков/купени билети и платен транспорт/ в сектор лъвчета как успяха да пристигнат на време?
на 18.05.2019 г.
-1
 
 
Жълтите са виновни! Другия път отидете на мача с личен транспорт а не с платените рейсове на крушарски. Тогава може да отидете и сутринта и по пътя можете вие да дразните когото си искате а за без пари и 60 километра са много.
-2
 
 
Да ги ожалиш гадните цигани,ама за това са виновни тези,дето им дадоха криле да се помислят за велики.Жалки лайнари.
+1
 
 
"Спечелването на Купата на България хвърли цял Пловдив в екстаз". Сериозно ли? Цял Пловдив? Дори и "Ботев" да беше спечелил, пак нямаше да е "цял Пловдив". Надминахте и арменците, чито знаме имало размери метър на метър, а на него била изобразена уста 2/2 метра...
0
 
 
Това е самата истина . Освен за автобусите имаше проблем и с тези , които пътуваха с автомобили . Аз пътувах с автомобил и се влачих малко над 3 часа и половина . Имаше няколко тапи по пътя а полицията въпреки ,че бяха на "всеки километър" се подпираха на колите. Можеше поне за 1 час тировете да спрат . Можеще и друга организация на движение по магистралата да се организира ,ама ...... Можеше ама за тези , които искат да могат ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: