ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев застанаха зад треньора, обърнаха се с важни думи и към собственика
Автор: Стойчо Генов 12:46 / 21.05.2019Коментари (49)10598
© Plovdiv24.bg
Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас застанаха твърдо зад треньора на отбора Николай Киров. Освен това "жълто-черните" привърженици се обърнаха със съществени думи и към собственика на клуба Георги Самуилов.

Plovdiv24.bg публикува официалния текст на КПБП без редакторска намеса:

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас Ви благодарим за невероятната подкрепа, която получи нашият любим тим на финала за Купата на България!

За пореден път доказахме кой е най-обичаният отбор в Пловдив. За жалост, резултатът от мача е негативен, но това не променя нашата любов към Ботев! 

Категорично заявяваме безрезервната си подкрепа към старши треньора Николай Киров, треньорския и медицинския щаб, както и към футболистите в отбора! През последните години всички те ни донесоха много радости, незабравими мачове и трофеи, чакани десетилетия, осмислили любовта към Ботев на поколения ботевисти, което няма да забравим! Никой не е безгрешен и се надяваме всеки от тях да си е взел поука и в бъдеще всички заедно да продължават да ни радват с нови успехи.

Същевременно уверяваме г-н Георги Самуилов, че може да разчита на нашето пълно съдействие в своите усилия по довършването на Колежа, което ние очакваме с огромно нетърпение, както и по цялостното развитие на ПФК Ботев Пловдив!

Г-н Самуилов, вярваме, че човек с Вашето положение няма да допусне странични фактори да провалят осъществяването на мечтата на всички ботевисти. А недоброжелателите, които се опитват да разединят жълто-черната общественост, нека знаят, че опитите им са обречени на провал!

21 май 2019 год., гр. Пловдив,

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами...аз съм от БОТЕВ Пд,още преди,да стане Тракия...и к'во... Само БОТЕВ!!!
на 21.05.2019 г.
-2
 
 
Като защитник на Николай Киров,човекът който ни изкачи трайно в групата на майсторите и ни класира трайно в първата четворка минимум всяка година за купата прочетох заглавието и си помислих,че ще прочета една достойна декларация,но уви излъгах се! Голямо лизане и мазане и да кажем да има защо а то няма. Не отбора ни нищо не струва защото половината са на ниво Б група и без колебание цитирам: Ничев,Марин,Терзиев,Карачанаков,Зехиров,Пиргов,Шоп
ов,Чворович... За всичко това обаче вината не е на Николай Киров а на бедния ни собственик който спестява от трансфери по 1 милион на година и след 20 години ще ни строи стадион а на него защо се мазним това вече наистина незная при положение че му дреме на патката за този натресен му отбор!
на 21.05.2019 г.
-1
 
 
Какви са тия мазни декларации към Селския Самуилов ??? Какво още чакат ботевистите от този непукист парашутист ? Колко години трябва да минат , за да се осъзнае че на инса-джията въобще не му пука за БОТЕВ , нито има намерения да даде и една стотинка за Колежа ??? Самият факт ,че като собственик на Клуба допусна ОТГОРЕ да бъде наредено на отбора ДА НЕ ИГРАЕ , и след това да излиза с разни тъпашки декларации... бах ти търпеливото племе сме ! Инсаджията вън ! Подлогите на мафията , ачовци и платените им лидери - ВЪН ! Нов БОТЕВ , почване на чисто , ако ще от селските групи. Порното от 15-ти няма да ви простим ! Пустеенето на Колежа няма да ви простим !
-5
 
 
Докато чакате трофеи, които да осмислят любовта ви към Ботевь, никога няма да сте истински фенове, нито отборът ви ще е най-обичаният в Пловдив. Колкото и да се мъчите да се доказвате.
+2
 
 
Няма как някаква декларация да обединява мненията и чувствата на всички ботевисти. Това не е сбирка на няколко човека край скара с кебапчета или сергия с потници. Отделно декларацията е написана неясно. Почва с нещо като обръщение към феновете с благодарности, после към Самуилов. Нещо набирано набързо изглежда. Някой много иска да завърти нещата към за или срещу треньора. Пак бушонни схеми като в политиката с някой незначителен по веригата. А какво става с разследването, със странното поведение на целия отбор и щаб, с липсата на ръководители и собственици около финала? Когато играеш срещу посредствен отбор колкото и да ти е объркана схемата се настройваш. Не сме получили гол в първата минута, че да не е имало какво да се прави. Айде стига глупости. Не гледаме футбол от вчера. То всъщност за много хора тук и за деклараторите не съм и сигурен де.
+2
 
 
Аман от дрипави недоносчета с лилави венци под статии за Ботев.Гледайте си катуна,радвайте се на "триумфа" и си злобейте седнали на дедокрушовия,потници бездарни.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.05.2019 г.
+2
 
 
Ей, Сдружението, КПБП и Bultras - по вашите думи излиза - дайте да плеснем с ръце и да се прегърнем?! Каквото било - било. Така ли? Излиза, че нито треньора, нито футболистите са виновни за тоя срам, дето браха 15 000 на стадиона и хиляди пред телевизорите. Тогава кой ще излезе да каже кой е виновен за този провал? Вие, няколкото човека смятате ли, че всичко е било наред и случайността ни е попречила да вземем победата? Или тая загуба е плод на други неща? Вие, защо продължавате да се подигравате на тия 15 000 на стадиона и още хиляди пред телевизорите с такава мазна декларация? Вие, до кога смятате да замазвате нелицеприятните неща в клуба?
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Киров сам си го е казал:по нов път щял да върви-борил се е само за влизане в 6та и финала...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: