ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев нямаше сили да се опъне на Лудогорец
Автор: Стойчо Генов 19:48 / 21.05.2019Коментари (24)7749
Ботев (Пд) загуби от Лудогорец с 0:2 в мач от предпоследния кръг в Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Клаудиу Кешеру (35) и Якуб Швиерчок (45) се разписаха за гостите. Успехът обаче не бе достатъчен на разградчани да си осигурят титлата още сега, тъй като ЦСКА-София победи Левски с 2:0 и запази разликата от 1 точка между двата отбора.

Двубоят бе последен за "канарчетата" пред тяхна публика. В следващия кръг на 24 май жълто-черните гостуват на ЦСКА-София.

В 29-ата минута бившият капитан на Локо (Пд) Димо Бакалов бе фаулира от Кристиан Димитров в наказателното поле и главният съдия Ивайло Стоянов - Сватбата отсъди дузпа. Даниел Кайзер обаче спаси изстрела от бялата точка на Моци и запази нулевото равенство.

Точно 6 минути по-късно Лудогорец откри резултата. Това стана след грешка на Радослав Апостолов - Щайгата при изнасянето на топката. Той не успя да намери Тодор Неделев, след което Швиерчок подаде към Кешеру и той с плътен удар по земята я прати в мрежата за 0:1.

В самия край на полувремето гостите удвоиха преднината си. След двойно подаване с Димо Бакалов Антон Недялков напредна по левия фланг и центрира към Якуб Швиерчок, който засече с крак под напречната греда за 0:2.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Лазар МаринФилип Филипов, Кристиан Димитров, Костадин НичевЛъчезар Балтанов (77- Феребори Доре), Радослав Апостолов (46- Кристиан Добрев), Васил ШоповТодор НеделевАнтонио ВутовАлександър Тонев (46- Джонатан Перейра).

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лепиларите отново са превъзбудени.Буйната кръв на циганите ще им донесе инфаркт.Болното въображение и омразата им е запазена марка.Малко са но са джуджета мегаломано.Циганска работа.
0
 
 
Гледам, че приятелките ни от лайнут джами, много са се развълнували. То бива, бива Радини вълнения, ама вие се оакахте бре. Казах на няколко места, честито ви купа, заслужихте си я, ама то вашето наистина е прекалено. Кой е очаквал, че ще бием лудогорец ? Особено като се борят за първото място. Нека не забравяме, че финала си беше дерби, на вас ви провървя, на нас не. Иначе си цъкахте със селските отбори в дъното и падахте наред от знайни и незнайни, а ние дори да падахме, беше от големите отбори. Така, че приятелки наши сменяйте превръзките навреме и вълненията ги оставете за Европа, че повече от 2 мача са малко вероятни
-2
 
 
Това да си жълта к***а си е диагноза.....да ги онодиш по най прекрасния начин....във финала на финалите в дербито на дербитата в густото на густотията ооооох ще умра от кеф само какво лято ни предложиха.
-1
 
 
Какви сили бе ? Това е все едно голям човек да се бие с малко дете , два шамара и в леглото !
-1
 
 
Те тези на Локото легнаха:::)))) че на куподателите няма:::))) Най-древната професия е тяхна! Те затова са и в жълто! Да заповяда следващия. Взимат тънко и са щедри.
-1
 
 
Е как само 4 коментара,бе ??? Тия в кома ли са !!!!!???? От всякъде чувам,че още поне 20 години ни са достатъчни за поддържане на огромния Ожболтов кеф !!!! А за мача-е за това сте вечните жълти *урви !!!!!
-1
 
 
Пак ли се надубихте папагали?тая купа ще я плащате десет години.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.05.2019 г.
+2
 
 
Почнаха селекцията с Аргилашки, а един прекрасен вратар не могат да задържат. Смятайте какво ще става..
-1
 
 
Изпълнихте си основната задача, за която бяхте добутани в първата шестица - бихте чорбата и се надупихте се на батковците, помогнахте им за титлата, догодина може пак да ви подхвърлят нещо, а?
0
 
 
Показваш пълно непознаване на историята на Гранда на Пловдив. Ботев е носител на Купата на България и Суперкупата на България през 2017 година. Освен това през пролетта завършихме наравно в Разград и ако им полягахме нямаше да им откраднем две точки. Така че малобройните фенове от гетата да не се занимават с любимия отбор на пловдивчани, който играе в шампионската група и решава титлата, а да си гледат "средняшкия" отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: