ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Звезда на ЦСКА: Чух странни неща за мача Ботев (Пд) - Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:11 / 22.05.2019Коментари (15)7019
© Plovdiv24.bg
Звездата на ЦСКА-София Рубен Пинто направи доста странно изказване след победата на неговия отбор с 2:0 над Левски. Португалецът се усъмни в коректността на мача Ботев (Пд) - Лудогорец (0:2), но след това не пожела да конкретизира какво точно има предвид.

Пинто бе попитан дали той и съотборниците му са разбрали на полувремето, че резултатът в Коматево е 2:0 за Лудогорец.

"Ние не се интересувахме от другия мач. Дали ще победим Ботев във финалния кръг, дали Лудогорец ще се справи с Черно море - не мога да кажа. Чух странни неща за другия мач в Пловдив. Какви точно? Не знам. Аз съм играч, моята работа е да играя. Не съм гледал другата среща", каза Рубен Пинто, цитиран от Топспорт.
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Победата на Лудогорец беше супер изненада, с оглед развитието на мача. Всички любители на футбола очакваха първо ботев да поведе с 1-2 гола и чак тогава зелените да се развихрят, пък то.... никаква драма!
на 22.05.2019 г.
+3
 
 
Е как си чул странни неща пък не знаеш. Мангал, научи се малко от малко да осмисляш нещата, на български или английски преди да бълваш глупости. Ти кво очакваше Ботев да направят интернационалната ви сбирщина с 3-ма българи шампиони ли?
-4
 
 
По важното е в петък да изкочат селянките пак като дрогирани за да се докажат на резаците.....сатлита си е сатлит.
-2
 
 
И тоя чул! Дето е дошъл от кой знае откъде от майната си... И само коренното население на прериите отвъд Коматевския Ракиджийски Казан нищо не занят по въпроса. Айде поне един път ги бийте тия- ТОГАВА КОГАТО ИМ ТРЯБВАТ ТОЧКИТЕ НА ВСЯКА ЦЕНА. И после може да признаем, че не сте толкова кухи индианци.
+2
 
 
И ние чухме някои странни неща за майка ти и сестра ти, но нищо не казваме. По логиката на великите конспиратори Ботев трябва да бие последния кръг в София, за да се напрегне за Лудогорец:) Впрочем вчера трябва да има доста захлебили от мача, нали всички прогнозираха твърда 2-ка?? Все пак коефициентът беше 1.22.
+5
 
 
Точните думи на Пинто: "Не се интересувахме от Ботев - Лудогорец. Трябваше да спечелим задължително. Дали ще победим Ботев, а Лудогорец Черно море - не знаем. Чувал съм за някои странни мачове и резултати, но не искам да говоря за това. Искам да продължим да следваме нашето темпо и нашата битка", каза Пинто, след което последва логичен въпрос какво има предвид под "странни мачове"."Не мога да ви кажа. Аз съм играч. Най-малкото не съм гледал и другия мач. Най-важното нещо е моят отбор и да се борим докрай. Някои от отборите са по-лежерно настроени. Ние няма какво да губим, а можем да спечелим всичко. Ще оставим сърцата си на терена", отговори португалският полузащитник, допълвайки, че в отбора няма напрежение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: