ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Освен че надуха цените си, А1 лъжат съзнателно клиентите си
Автор: Георги Кирилов 11:57 / 06.06.2019Коментари (16)64568
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се оплака от изключително некоректно отношение от страна на мобилния оператор А1.

Както наскоро ви информирахме от A1 надуха цените за спортните си канали MAX Sport Plus, което бе прието изключително негативно от аудиторията им.

Увеличението на цените на спортните канали е решение, което колкото и негативни емоции да носи у потърпевшите, в крайна сметка е законно.

Не така седят нещата обаче със случая, който наш читател ни разказа. Ето го и него:

"Преди време ми се наложи да си сменя доставчика на телевизионна услуга и интернет. Много държах новият ми оператор да предлага така нареченото "превъртане" на телевизионната програма. Посетих офис на А1, където ме увериха, че в избрания от мен пакет се предлага превъртане. Заплатих си услугата и зачаках инсталиране. След инсталацията повиках техник, тъй като имах проблем с единия телевизор и го помолих да ми разясни как да използвам превъртането. Той ми каза, че на моя адрес не се предлага превъртане. За цялото населено място не се предлага превъртане.

Посетих отново офиса на А1, в който сключих договор, да ги попитам дали знаят, че в населеното място, което "свързахме", не се предлага превъртане. Признаха, че знаят, но ме увериха, че до месец-два ще са с нов софтуер и ще се предлага. Попитах ги дали могат да ме обезщетят за измамата и месеците, в които нямам тази услуга, но ми заявиха, че е невъзможно. След месец пак ги посетих с въпроса кога ще бъде активирана услугата и ми казаха, че гарантирано ще е от първи юни. Днес, понеже все още нямам услугата, отново посетих офис и от там изключително арогантно ми заявиха, че нямам как да имам услугата, преди да ми сменят устройствата. Попитах ги кога ще се случи, като от там ми заявиха, че не могат да се ангажират със срок и ще бъда потърсен.

Моят извод е, че от А1 са изключително некоректни и съзнателно са ме излъгали, за да сключа договор с тях", завършва разказа си нашият читател.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И аз имам проблеми с Виваком Абе на тия не може ли да се вземе лиценз за и да станат държавни mtel разбирай а1 отдавна се славят с мошенически практики за съжаление това става масово явление мисля че е крайно време да се вземат по-строги мерки!!! не само към а1 а към всичките мобилни оператори да не говорим че трябва да плащат неустойки на клиентите за такива практики и да бъдат съдени! мен пък една служителка на vivacom ме измами като преподписвах договора и казвам на този номер интернет не ми трябва-като че ли и казах сложи ми повече интернет номера на майка ми а тя е със стар GSM и въобще не ползва интернет. в момента на стар модел GSM има 15 гигабайта интернет!
+2
 
 
Аз съм абонат на ВИВАКОМ и там имах подобни проблеми.Първо една карта за мобилни данни съм я плащал 2 г. без да знам,че я има- 7 лв/700 МБ.Разбрах за нея чак като преподписах и следващите 2г. си я носих в портфейла (запечатана).На следващите две години от декември 2018, тъкмо се зарадвах, че я закрих, една много отворена служителка ми предостави TV GO "безплатно" само за 8.90 лв.И така 5 месеца от тази компания ми обясняват, че съм леко тъп и малко прост щото видиш ли те ми предлагат нещо безплатно, но аз съм казал:"Не искам да плащам по 8.90лв."Накрая ми я закриха даже и без неустойката, за която подадох молба. Та явно не е само А1.Лошото е, че се възползват от неудобството на всеки да си преглежда договора внимателно и се правят "случайни грешки", които обикновено забелязваме след сметката. Поздрави на всички читатели на plovdiv24
+3
 
 
И аз го получих този смс.. а даже не гледам спортни канали. Като си поднових договора им казах кой пакет канали и интернет искам и те без да ми кажат са включили този спортен пакет, признавам че и аз им се предоверих като си помислих, че каквото искам, това ще е в договора, но не.. Това за мен си е вид измама и мисля, да опшша случката до комисията за защита на потребителя!
на 06.06.2019 г.
+3
 
 
Всеки лъже работодателите лъжат дипотатите лъжат магазините лъжат в БГ. е така всеки лъже някого.
+4
 
 
Мтел не бяха много стока и преди, но след като купиха Близу, взеха на работа най-големите некадърници и блюдолизци, които за друго просто не стават. Читавите служители на Близу просто си напуснаха, не пожелаха да работят в Мтел. Останаха наистина хората без образование, но с големи претенции да растат в службата - погледнете "мениджърите" на магазини, особено в Тракия. Положението е: "Грамофон свири - майка плаче."
+3
 
 
На времето и мен се опитаха да правят на балък, даже не изтърпях да свърши договора, платих им три месечни такси и бай-бай. Не правя реклама, сега съм на друг оператор и проблеми нямам никакви.
+6
 
 
Не знам какво искате от австрийска компания, в която работят само братя и сестри на Кончита Вурст, собственост на мексиканския измамник Карлос Слим...колкото по-бързо се спасиш...толкова по-добре
+3
 
 
Аз също имах сложни отношения с А1? Давам съвет, просто и ясно. Ако сте физическо лице отивате в КЗП, носите си договора, пускате си една жалба и тогава със сигурност ще си решите проблема " по пътя на взаимното разбирателство и добри търговски практики". Щом сте платили за услуга, която не получавате сте си в правото. Освен ако нещо сте пропуснали в описанието на проблема , разбира се.
+5
 
 
Аз имах проблеми с М тел преди 20 години,останали са си същите Измамници...Сменили са името и винаги цакат клиентите си!
+6
 
 
Пълни цървули. Операторите гледат само да те прецакат да подпишеш, не им е важно какво ще ползваш. Решението е само едно - искайте си всичко черно на бяло в договора ! И превъртането също ! Само така имате правно основание да си търсите правата. Иначе кой какво е казал или не е безкраен спор без виновни. И преди някой да е питал - търсил съм си правата по договор, в момента, в който юристите им видят, че има как да спечелиш делото - веднага идват с предложение да те компенсират
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Отварят за посетители сграда "Ирини"
Строеж на AM "Русе-Велико Търново"
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: