ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Позорът на родния футбол се изниза като мишка след унижението от Косово
Автор: Кирил Налджиев 10:28 / 11.06.2019Коментари (24)26941
©
Трагикомичната загуба на България от Косово насред столицата ни не е нужно дори да бъде коментирана. Тя е следствие от управлението на най-големия мишок в държавата и комичното представяне на тюфлека, който се води негов син и трупата му баджанаци.

Журналистиката изисква да се уважава този, за когото пишеш, да не се издават присъди без съд, да не се използват нецензурни изрази, да се пази самообладание и да не се пише на спортна тематика като фен.

Уважението към Боби Михайлов го загубихме още след първите му години начело на БФС, още тогава си пролича, че става въпрос за тотален некадърник като управленец. Не сме съд, за да издаваме присъди и да даваме оценки на работата му, но след още няколко години начело на БФС, едва ли има трезвен човек в държавата, който да си мисли, че този пропит от алкохол управленец е способен да се справи по задоволителен начин със задълженията си.

Накрая паднаха и последните ни задръжки, когато пишем за мишока Михайлов. След позора от последните дни за него вече могат да се пишат и нецензурни неща в медиите, може да се коментира като фен, защото всеки, който гледа националния отбор, е фен на България и българския футбол.

Затова в прав текст ще го заявим: Господин Михайлов, вие сте мишка и заедно с тюфлека, който се води ваш син, сте може би най-големият позор, който България е виждала през последните години.

Естествено дори пияната тиква на Михайлов осъзнава какво нищожество е в очите на хората в момента и затова реши да забие и последния пирон в ковчега си при тръгването си след мача вчера. Във видеото можете да видите как мишокът, който е начело на родния футбол в момента, се изнася от националния ни стадион.

Още по темата: общо новини по темата: 454
11.10.2021
11.10.2021
09.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Махайлов е просот продукт на системата. Точно такива са удобни - алчни и корумпирани за да може да си правят каквото си искат. Да не мислите, че им пука, че няма публика?! Те точно това искат за да си въртят далаверите по-лесно. И друг да дойде ще е същото докато не се оправи цялата държава.... Кой разбрал, разбрал...
0
 
 
Не знам какво да кажа просто без коментар! Първите два мака ок 1-1 срещу Косово и Черна гора,ама последните два мача бяха пълна трагедия.Докога ще сменят треньорите на националният ни отбор по футбол и включително вратаря. Николай Михайлов явно не е добър наследник като баща си и затова си прави каквото си иска ужас.Да бяхте сложили Владо Стоянов,нали уж той бил най-добрият вратар и можел да бие Кристиано Роналдо на дузпи.Е да имаше играчи на Лудогорец щеше да е различно.
+1
 
 
Оставка,на цялото ръководство на БФС,оставка на Балъков,не става за треньор на националите,да се спре достъпа до националния отбор на малката перука,този некадърник не скочи при нито една центрирана топка,тръгваше като малоумен напред и оголваше вратата,така му вкараха всички голове в досегашните мачове,снощи само късмета ни спаси от разгром,не ми се мисли при гостуването ни на Англия,с тази бездушна игра може да получим и 10 гола,да се назначи Любо Пенев за треньор а за президент на БФС да се избере Бербатов,това е решението ако искаме да имаме футбол!
0
 
 
Изпълкома на БФС е шайка олигарси,мафиоти и ритнитопковци с алкохолна зависимост.
0
 
 
Да си взима сина и дим да го няма,тотални некадърници!
+1
 
 
По най-бързия начин,всички агитки и фракции от цялата страна пред бфс !
+5
 
 
И тази малоумна сган взема на месец колкото няколко ИТ специалиста ? Защо е възможно това, мамицата им тъпа българска !? Защо т.н. компетентни органи не се занимават с тази огромна пералня, наречена бг футбол ?!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.06.2019 г.
+6
 
 
Тоя и Киро гела разсипаха футбола. Сбор на всички агитки - и да изметем Перукан безувний от бфс. Друго не виждам. Какво падение - баща му беше прекрасен вратар, но и прекрасен човек, а тоя е направо изрод!
+5
 
 
Ето, това е главният виновник за дереджето на футбола ни въобще!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: