ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Известен пловдивски адвокат наточи брадвата за дъщерята на Батаклиев
Автор: Васил Динев 12:58 / 25.06.2019Коментари (10)33950
© Plovdiv24.bg
Дело за клевета и обида заведе пловдивският адвокат Атанас Костов срещу децата на небезизвестния бизнесмен Ангел Батаклиев - Николета и Красимир. То е придружено с иск за неимуществени вреди на стойност 4 000 лева, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

До делото се стигна, след като през април тази година възникна спор между Батаклиеви и Костов за "запушен" от него техен гараж.

"Явяват се на делото, представят медицински, които са предмет на престъпление. Тя (Николета Батаклиева - б.а.) твърди, че е претърпяла лека телесна повреда, че има увредени зъби и т.н. Свидетелите ще докажат, че никога не съм я докосвал. Медицинското й е, за да обслужи делото", заяви след днешното разпоредително заседание тъжителят Атанас Костов.

В съдебна зала стана ясно, че има няколко медицински документа - преглед на 8 април в спешен кабинет на УМБАЛ "Св. Георги". На 9 април има преглед в съдебна медицина.

"Има и трети лекар, който й предписва домашно лечение. Аз твърдя, че тези документи са неистински и смятам да го докажа", допълни Костов.

Той е завел още две дела срещу семейството и е категоричен, че го прави, за да покаже на хората, че трябва да отстояват правата си. Ответната страна чрез адвоката си определиха обвинението като несъстоятелно.

Делото ще тече по общия ред, като следващото съдебно заседание е на 9 септември, когато започва и разпитът на свидетели. Трябва да бъде представена и справка от УМБАЛ "Св. Георги" от 8 април дали и какъв преглед е направен на Николета Батаклиева.



Още по темата: общо новини по темата: 11
02.11.2022 »
12.01.2022 »
28.09.2021 »
17.09.2021 »
20.01.2021 »
25.11.2020 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
НЕКА ПОМИЯРИТЕ БАТАКЛИЕВИ И ГО ПОЛУЧАТ. НАИСТИНА ПРОБЛЕМА Е С НЕЩАСТНИЦИТЕ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ЛЕКАРИ И КОИТО ВЕРНО СРЕЩУ 50 КИНТА ПРАВЯТ ФАЛШИВИ МЕДИЦИНСКИ. ДА ГО ДУХАТ ТАЯ СГАН БАТАКЛИЕВИ И ПОДВЕДЕТЕ И МАЛОУМНИТЕ "ДОКТОРИ" КОИТО СА ИМ ИЗДАЛИ МЕДИЦИНСКИТЕ
+2
 
 
Надявам се адв. Костов да смачка Батаклиеви. Толкова нагли и неприятни хора, като тук изобщо не влагам нотка за това от коя партия са и т.н. Като хора са противни, наглеят, а са кухи като градински лейки.
+1
 
 
На госпожицата не и е за първи път да прави такива циркове ! https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dushteryat
a-na-Batakliev-si-operira-nosleto-iska-Obshtinata-
da-i-go-plati-644784
+9
 
 
Аз мисля, че доктори, които вземат рушвет и пишат медицински, които не отговарят на истината, трябва да им бъде отнеман лиценза. Много невинни го отнесоха заради разни връзкарчете дето бутат 50лв на някой смотаняк и очернят един живот. Смешници.
+5
 
 
Тук коментар от Кмета на НЕта,Зелев,ганджалино и Elestar няма да има. Те в теми дето се оплюват техни червени ШИБЕЦИ не пишат.Сега след моя пост ще се юрнат,като гладни каракуди на захранка. Гледайте! А колкото до Батаклиев.Той е един червен,нагъл боклук.Явно и децата му са такива.Червеногъзи боклучета с връзки навсякъде.Прокуратура,съд,докторчета...Само,че ще си намерят майстора. Това к***е вместо да го съдят ще го яде някъде натурално!
+8
 
 
Типични богати разглезени келеши, които не са свършили за пет пари работа през живота си.
+6
 
 
Както чувам от адвоката -представяли са доста фалшиви документи.Дано да успее да докаже.Нали даже Ал Капоне не са успели да го вкарат в затвора за многото убийства,които е направил а за неплатени данъци.
"I don’t change my style for anybody. Pussies do that." - Michael Bay
на 25.06.2019 г.
+11
 
 
Тоя синковеца на Батаклиев.....Същото келеме за което преди години казваха, че (предпазван от ограда) се е присмивал и дразнел шофьорите, докато те са стояли пред сградата на Градския и са си чакали напразно заплатите. Това изкопаемо с булдозер да го прегазиш ще му е малко. Учудвам се че изобщо фамилията Батаклиеви имат наглостта да продължават да живеят в този град. Едва ли има по-мразени хора от тях. Абсолютни хлебарки. Пожелавам успех на адвоката!
+10
 
 
ГУСТООООО!УСПЕХ НА АДВОКАТА!ТАЗИ Е ТОЛКОВА ГНУСНА както и цялата и фамилия ,че си заслужават поне малко да му гризнат дръвцето!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Волейболен клуб Виктория Волей (Пловдив)
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: