ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
До 2 седмици известна компания дава оферта за довършването на стадион "Христо Ботев"
Автор: Стойчо Генов 10:02 / 26.06.2019Коментари (43)16601
© Plovdiv24.bg
Шефовете на Ботев (Пд) се събраха на редовно заседание на Борда на директорите. Това стана вчера в Коматево, като началниците дискутираха и ситуацията със стадион "Христо Ботев". Съоръжението бе посетено от представители на строителната фирма "Главболгарстрой".

Очаква се най-късно до 2 седмици от компанията да дадат своята оферта за довършването на стадиона, съобщава "Меридиан мач". Както Plovdiv24.bg вече информира читателите си, притежаващият 60 процента от акциите на ПФК Ботев Георги Самуилов обеща до 1 септември крановете да влязат в обекта. След довършването стадионът вече ще носи името "Инса Арена".
Още по темата: общо новини по темата: 792
29.03.2024
29.03.2024
25.03.2024
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Заключението е едно- с шапка и хот-дог стигнахте до Националният стадион, за да видите най-голямото Унижение на века ! Сьщата работа и със стадиона - "Не казвай хоп, преди да скочиш " ! Лаладжии големи сте ... Цирк дьо Солей пасти да ядат !
на 26.06.2019 г.
+2
 
 
При Христолов сме били 300 при тоя еди колко си и при оня незнам си колко. През годините двата отбора са изживявали и възход и падение.Били са и в различни нива на футбола.Били са и бедни и богати. Едно нещо обаче никога не се е променило в нито една единствена година и това е статистиката за броя на привържениците посетили мачовете от редовния сезон! Винаги винаги и винаги без нито едно изключение включая и шампионския сезон на локо винаги сме били повече и няма значение какво говорят интелигентите от жп-депото защото статистиката е безкомпромисна. Ние сме не повече,не и два пъти повече а над три пъти повече!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Пловдивският Гранд "Ботев"Пловдив заиграе ли отново на стадиона си, категорично ще бъде отново отбора с най-голяма посещаемост в А ПФГ.Това е основния преоритет на най-стария футболен тим - завръщане на "Колежа",на един съвременен,нов стадион за 18-19 000 зрители.Този сезон софийските"колоси на глинени крака "Левски"и "Цска София"имат съответно 5813 и 5229 зрители средно на мач-показатели които "Ботев"Пловдив без проблеми ще надмине.В момента положението е следното,"Ботев"играещ на базата си в кв.Коматево е на 5 място с 1942 зрители средно на мач а "Локомотив"играещ на "Лаута"девети с 1122 зрители .Изводите оставям на нормалните ,умерени футболни фенове, другите с голяма отдалеченост от мозъчните си ценрове нито искам да ги коментирам нито да влизам в полемика с тях,Само "Ботев"!
+2
 
 
До две седмици ще се представи оферта. Това не е новина, за да вдигаме наздравици. Но пък коментарите на комплексарите впечатляват. Един такъв не разбрал, защо "сравняваха БУРОВ с ЦЕЦО ВАСИЛЕВ и ги бяха окичили на трансперант на село с надпис " НЕ ПРОСТО БАНКЕРИ А РОДОЛЮБЦИ !!!!!!!!!" Причината е, че и двамата са големи банкери, и двамата са имали обществени каузи, и двамата са били репресирани от властта! Не за натягане, а за противопоставяне става въпрос!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
До тук-нито един нормален коментар от ботевист.Само завистливи и миризливи в темата.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: