ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бесен пловдивчанин от морето: За последно ми е! Няма такъв кенеф! Вижте гаврата!
Автор: Васил Динев 20:55 / 09.07.2019Коментари (33)82764
Прочетете това и добре си помислете. Разказът е на читател на Plovdiv24.bg: "Здравейте. Със съпругата ми за последен път избрахме да почиваме в България. Резервираме хотел в Китен. В първия хотел "Искра" нищо не отговаря на обявите им. Снимал съм какво представлява континентална закуска. За съжаление не се сетих да снимам детската площадка.

Тази "закуска" преля чашата и в 8:00 сутринта си поисках парите за останалите 2 нощувки. Започнаха да ми обясняват, че вече е втори ден и трябва да си платя и втората нощувка. Както и да е, казах, че знам точно къде да се оплача и парите ми се върнаха. 

След това, паркирайки пред хотел "Ариана" (който се води един от хубавите), се откърти дърво и ми потроши колата. Управата на хотела дори и не се извини, а започнаха да се оправдават с Общината и кметството, а реално дървото е в техния двор и е полуизгнило, но никой не го интересува. Да не кажа, че секунди преди да падне, аз бях отдолу и други хора и деца също.

На третия хотел, в който отидохме, храната беше ок, но също е на доизживяване. Изпращам ви снимки на тоалетната в хотел "Кремиковци". На всичко отгоре кучето на собствениците се разхожда свободно и наистина е кротко, но тези, които се страхуват, са постоянно притеснени от него, като например моята дъщеря, а кучето обича да лежи точно пред входа на хотела. Също успях да го снимам. 

И разбира се, накрая, но не на последно място, е фактът, че тези, които нямаме пари за шезлонг или не искаме да плащаме минимум 20 лева на ден за такъв, сме набутани да плажуваме до "кенефа".

Жалко е, че хората бягат да почиват и да харчат пари в чужбина, но за съжаление не можем да сравняваме качество в България и Гърция. За 2 евро за едно фрапе получаваш шезлонг и чадър, водата е чиста, а квартирите и хотелите са чисти и поддържани. Не е пълно със сергии с дребни мошеници, които печелят, лъжейки децата, че за 5 лева ще спечелят голяма играчка или ще хвърлят един ринг и ще спечелят бутилка алкохол. 

А това е тоалетната във фоайето на третия хотел. Представете се германците с какво впечатление остават. Ходил съм неведнъж в Германия и смея да заявя, че магистралните тоалетни се стопанисват по-добре. Дори някои се дезинфекцират автоматично, след като си свършите работата и станете от тоалетната. И същите тези хора идват тук и виждат един кенеф със сезал - дали ще останат впечатлени? 

Настаняването в първото място беше събота, 6 юли, сутринта, напускането и разправиите бяха в неделя, 7 юли сутринта и пак в неделя се случва четата с дървото. Представям си ужасния сценарий - аз или друг да отиде със семейството си за така дълго чаканата почивка и дърво да убие или сериозно да повреди член от семейството, защото сме решили да си дадем парите да почиваме при хора, които не ги интересува нашата безопасност, а само парите ни"



Още по темата: общо новини по темата: 229
31.12.2019 »
26.10.2019 »
12.10.2019 »
09.10.2019 »
07.10.2019 »
04.10.2019 »
предишна страница [ 1/39 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Преди 3 дни се върнахме от хотел Кремиковци в Китен.Наистина е зле ,но за толкова пари не може повече.Кучето е много старо и не пречи на никой.Персонала е изключително любезен,чак ми стана жал ,че такъв персонал работи на такова място.Била съм на хотели с доста звезди,но такова отношение не съм срещала,особено като се има предвид ,че ние създавахме доста проблеми.Дали ще отидем пак-не !!
-1
 
 
В момента съм в хотел "Кремиковци"-Китен и условията са нормални.Преди да пишете някоя статия проверявайте.Или филибареца ви е приятел и му съчувствате като пишете пълните му глупости.За нощувки защо 38 лв с закуска обяд вечеря нямам от какво да се оплаквам.Пък и хотела си има паркинг без дървета!
+3
 
 
Защо се нахвърляте върху човека, споделил условията в споменатите хотели? С такъв бюджет разполага и ще търси нещо по джоба си. Той е наясно, че не го очаква лукс, но това което е заварил, надхвърля границите на всяко търпение. По добре да пишат нощувка без закуска, отколкото да предлагат псевдотакава. От опита ми в Северна Гърция, където почивам от години, мога да кажа, че давам 60Е за хотел без закуска, около 20Е харчим на плажа за питиета, салати и сувлаки, а вечерята ни излиза 50-60 Е за двама с узото.
+1
 
 
Да се изкажа и аз за митичните евтини гръцки плажове.От години почивам със семейството си в Гърция и то по евтините дестинации около Кавала.Плажът на ден ми излиза не по-малко от 60-70 евро(кафе,една,две бири,пица или сладолед за децата,плодова салата и коктеил за жена ми)Друг е въпроса за автобусите с наши сънародници,с торбите от Лидъл и хладилните чанти,които не са съгласни да консумират(защото е много евтино),но в същото време не се и възползват от огромните свободни зони на плажа.Не,те се разполагат и псуват сервитъора на български,че ги притеснява.
на 10.07.2019 г.
0
 
 
Поради една или друга причина, всяка година се озовавам някъде в Гърция. 1во да ви кажа, че техните курорти, даже не могат да си ги позволят повечето Българи. Цени от 6-7000 лв за 6 нощувки са нещо нормално по курортите им. Факт е че има добри оферти по градовете и селата, които имат излаз на море. Обаче, защо не сравнявате Санторини и Закинтос с нашите курорти, а сравнявате Солун, Катерини и прочее...
+4
 
 
Факта,че мнението ти за гръцкия плаж е "За 2 евро за едно фрапе получаваш шезлонг и чадър",значи че изобщо не си за там.Хората там са го направили,за да може да консумираш,а не да си носиш торбите от Билла или да си вземеш една бира и да преливаш от кенчетата цял ден,или да си оставиш нещата на плажа да ти е запазено хубавото мяста и да отидеш да обядваш на терасата,да починеш и да се върнеш след 2 часа.Вече на все повече места в Гърция стават платени тези удобства,заради такива туристи,като този тук с големите претенции,но с малки възможности или може би по-лошо,стиснат бай Ганьо.Проста е сметката,че ако всеки с цялото си семейство седи на плажа за 4-5 евро,концесионера ще фалира,но нашите туристи се радват,че едва ли не са ударили кьоравото и колко било евтино.Не е евтино,защото хората разчитат на нормални туристи,които ще отидат да почиват и да харчат,а не на туристи ,които гледат как да минат по-тънко. Но и те ще се научат.
0
 
 
Брате, трябва да си от специалните части и да се оглеждаш на всеки метър за препятсвия, като ходиш на почивка по морето!
-3
 
 
Догодина като отиде на Гърция на море,ще ви го сложат и за тази годинка на задна прашка, мизерни и!
+6
 
 
да ,те гърците вият от кеф като си вземеш едно фрапе и заемеш чадъра за цял ден.Година с година не си приличат,тази година е така,догодина гърците няма да ни искат,защото не консумираме,друга ще е дъждовна и така ще продължава
0
 
 
Добре, че все пак е бил с Дъстър. Ако беше с Х6 щеше да се прибира с влака.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: