ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кой ще е кандидат за кмет от ГЕРБ? Славчо с най-големи шансове за победа на балотажа!
Автор: Георги Кирилов 12:57 / 19.07.2019Коментари (18)30337
© Plovdiv24.bg
Кой ще е кандидатът за кмет от ГЕРБ на предстоящите след няколко месеца избори? Този въпрос си задават всички следящи от близо политическият живот в града ни. След като информациите все по-упорито сочат, че настоящият градоначалник Иван Тотев няма намерение да се кандидатира за трети мандат. Голяма социологическа агенция е тествала евентуален балотаж на Славчо Атанасов срещу най-спряганите в партията имена.

За всички е ясно, че ГЕРБ ще спечели категорично първи тур на изборите, но големият проблем пред партията на Бойко Борисов е балотажът. Там никой от спряганите до момента имена - Здравко Димитров, Георги Стаменов и Костадин Димитров, няма сигурен шанс срещу Атанасов, сочат прогнозите.

И ГЕРБ и НФСБ разполагат с тази информация, затова в ГЕРБ се оглеждат по-широко за евентуална кандидатура. Източник на Plovdiv24.bg близък до ГЕРБ ни сподели, че със сигурност на предстоящите номинационни събрания ще бъдат определени поне 6-7, ако не и повече кандидати. Спрягат се имената на Здравко Димитров, Костадин Димитров, Георги Стаменов, Николай Чунчуков, Александър Държиков, дори Розалин Петков. Последният преди около месец имаше намерение да напуска общината, но сега виждането му за бъдещата му кариера в Пловдив се твърди, че е променено. Очаква се и кандидатурата на Иван Тотев да срещне широка подкрепа, но информацията от близките му кръгове е все по-категорична, че той няма намерение да се кандидатира за трети мандат.

Много сериозно се обсъжда и вариант кандидат-кмет жена. Като в ГЕРБ се оглеждат за подходяща дамска кандидатура, като това със сигурност няма да е Менда Стоянова. Тя също ще получи номинация на предстоящите събрания, но се предполага, че ще си даде самоотвод. Единственото сигурно за сега обаче е, че кандидатът ще бъде издигнат от ГЕРБ, а не в коалиционен формат.


Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Така става двама се карат (Тотев и Димитров), третият печели.
0
 
 
Всичко зависи как ще се преброят бюлетините...
+3
 
 
Ако Славчу Карловското ЗКПЧ участва на изборите,това е сигурна победа за другия кандидат.Всички помним,че по негово време в Пловдив не беше направено нищо,освен събота пазара ,дето е на баща му.
+3
 
 
Славчо Селянина никога повече няма да бъде кмет на град Пловдив. А ако по някаква луда случайност наистина бъде избран, то градът ще си заслужава участта.
-1
 
 
АЗ ПЪК ИСКАМ КАКА ЗДРАВКА! ТЯ ДАЛИ ЩЕ ИГРАЕ??? ПОНЕ Е КРАСИВА...
+7
 
 
ХОРА.....,ПЛОВДИВЧАНИ...,за който искате гласувайте САМО,САМО,САМО НЕ ЗА лумпенската мутра на СЛАВЧО....,
+2
 
 
Хахахахаха - на национално ниво плашат с връщане на БСП, а тук Славчо го използват, за втвърдяване на електората на ГЕРБ:))) Явно смятат гласоподавателите за много елементарни хора.
+2
 
 
От ГЕРБ обаче да не се подхлъзват по тия приказки, че техния кандидат ще спечели който и да е той. Същите приказки се говореха и преди президенските избори - преди да са ясни кандидатите. И тогава през ден ни облъчваха с приказки как кандидата на ГЕРБ щял да спечели служебно и т.н. И накрая какво стана?
-2
 
 
Тръпнат в очакване Славчо-Герговите тролчета.И си мислят,че като го няма Тотев и имат шанс :))) Хахахаха.Блаженни са верующите.Политическите трупове нямат шанс.И ,като виждам от кой взимате информация(в.Марица) нищо чудно Тотев да се кандидатира за трети мандат и да го спечели.Защото при двубой между Тотев и Славчо,се вижда разликата в направеното от двамата до сега.Единствения шанс на силите държащи да бутнат Тотев се казва Каназирева,но тя би имала шанс ако се класира втора(за балотаж),а ако Славчо се кандидатира,тя няма как да е втора,защото всички усилия ще са насочени към ЗКПЧто.Тук възниква риска,че при силен вот Тотев може да спечели от първия път.И да не е Тотев...също. Успокоявам тролчетата,че ми е все едно кой е кмета.Важното е да се случват хубави неща на моя град,да се развива и темпото да е ако не по високо,поне по изчистено от съмнения за прозрачност.Съзнавам,че в общество изтъкано от съмнения и алчност,кражби и завист това е невъзможно ,но пък и се надявам кервана да върви ,а кучетата да си лаят.Пловдив има нужда от деен кмет близък до управляващата партия.За избор на БСП не коментираме,там са умрели още при раждане на идеята за кмет. И ако не е Тотев,не ми харесва идеята със Зико.По добре е кмета на район Тракия.
+11
 
 
В един селски вестник през ден пускат платени материали за тоя галфон! Ама и тяк да четем глупостите за тоя идиот-доста в повече ни идва! Ние не сме тъпаци за да изберем най0некадърния кмет на Пловдив закопитил ни на (3-то място в България. Простотиите които тоя изиот сътвори за 4 г. могат да бъдат вписани и в Книгата на Гинес -категорията-най-голям кмет -идиот! То Рендето ли не беше,то Войната на Либия,то идването с каска на работа,то кантарчето,то 700 бона за дръжки на метли ,то незаконен хотел на Гребната,то 4 години неуспешен ремонт на Синдикалния Дом,то резила с боядисания клозет,то ...нищо неправенето...И вие ни рекламирате отново тоя идиот?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: