ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев: Не знам защо в някои мачове сме притеснени
Автор: Стойчо Генов 09:49 / 30.07.2019Коментари (15)5280
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев призна, че той и съотборниците му са играли сковано при загубата от Левски с 1:3 на "Герена" снощи.

Ето какво заяви националът след края на мача:

Левски почна по-добре, поведоха в 10-та минута. Мисля, че след гола се успокоихме, започнахме да играем нашата си игра и закономерно изравнихме в края на полувремето. Изтървахме преди това и още няколко положения.

Второто полувреме не знам защо така се получи, Левски ни вкара втори ранен гол и феновете им дават криле, което прави по-закономерно да се успокоят, а ние да сме по-нервни. За съжаление ни отбелязаха и трети гол и всичко приключи. Видяхте Мариани как ни вкара от пряк свободен удар, хубаво го изпълни, а вратарят ни нямаше какво да направи. 

Не мисля, че новият треньор иска много по-различни неща, опитваме се отново да играем футбол, както и при предишния наставник. Но не знам защо в някои мачове сме така притеснени и не ни се получават нещата. Надявам се занапред да ни се получават и да печелим точки.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Така е като няма цел пред отбора- вижда се, че не се напъват- в началото добре, дисциплинирано, що годе прилично и после при първата трудност се огъваме и лесно отдаваме инициативата! Пак ще попитам - имаме ли ръководство? Този съдия, който се изгаври на миналия мач, сега ни го сложиха пак да се гаври? Ще има ли реакция от ръководството или един кривоглед вампир ще си прави каквото си иска ще назначава свои съдии?
-4
 
 
Срещу Домус Ага е ясно защо сте притеснени, но в другите мачове и за мен е загадка
+2
 
 
На пръв поглед така изглежда, че футболистите си избират в кои мачове да играят. В случая, предпочели са мача срещу Дунав и са загърбили този срещу Левски и затова са загубили. Ако бяха пожелали да играят силно и срещу Левски, щяхме да вземем мача. И това не важи само срещу Левски, а и срещу всеки един от останалите отбори. Това е един твърде оптимистичен поглед, не само върху футбола, а и върху живота, характерен за младите хора, когато морето е до колене!
-2
 
 
Тодор уж го хвалят всички, но точно той е виновника за това, да нямате треньор!Тоя играе, когато поиска. Взе се за голяма звезда и от там идват големите проблеми в клуба ви! Тошо е що годе добър футболист, но нищо повече! Нито психика, нито манталитет, нито ум! Сравнете го с Митко Илиев и направете разликата? След 10 години никой няма да го помни ушко, защото и за легенда не става!Някой ден всички ще го разберат. До тогава, надувайте балона!
на 30.07.2019 г.
-2
 
 
Саде ботив. Видя лекото и векото и ай цял живот в ботев. Да сми забрайли купата, да сме забрайли мача с Левскито и цял живот ще си го караме само с пубеди над дунава и витуша.тоше опропасти си кариерата. Глей буфирите кво праат. Купа, Европа, бият наред. Саде ботев саде ачу.
на 30.07.2019 г.
-1
 
 
Саде ботив. Тодуре, Тодуре, докъто си избираш в кои мачове да играеш ша е така. Ти не изпути фланелкате бре. Цял мач се радхожсаше и си бъркаше у носа. Капитанчето и той същия от тебе гледа. Останахте готвачи, ся да видим и Желю га жа го сготвите. Саде ботев саде Ачу юруууууш канаритие
-2
 
 
Защото сте селски отбор с неградски манталитет!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: