ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Смърфовете" готови за битка! Може ли да има чудо днес в Страсбург?
Автор: Стойчо Генов 10:21 / 15.08.2019Коментари (55)6125
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) проведе снощи официалната си тренировка преди реванша със Страсбург тази вечер. Срещата е от 20:30 часа местно време (21:30 българско) на 29-хилядния "Стад дьо ла Мюино“. В първия двубой на Лаута пловдивчани отстъпиха с 0:1, но играха 85 минути с човек по-малко.

Точно в часа на двубоя черно-белите излязоха за своето занимание. То протече в отлично настроение, като личеше, че футболистите са изключително мотивирани да се представят на ниво срещу французите.

Както вече Plovdiv24.bg информира читателите си, от групата отпадна Един Бахтич, който има камъни в бъбреците. С тима не летя и Стивън Езе заради визови проблеми. Наказан за срещата е Йосип Томашевич.

Групата на Локомотив:

Мартин Луков, Илко Пиргов, Милош Петрович, Лукас Масоеро, Дейвид Малембана, Николай Николаев, Архан Исуф, Петър Витанов, Уирис Густаво, Парвизджон Умарбаев, Елитон Жуниор, Георги Илиев, Момчил Цветанов, Бирсент Карагарен, Димитър Илиев, Анте Аралица, Ален Ожболт.
Още по темата: общо новини по темата: 933
24.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
14.07.2020
13.07.2020
предишна страница [ 1/156 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 15.08.2019 г.
0
 
 
ава нас кой ни бръсни за сливи , довечира ше ни убият тия елзасци . пфуууу . Яд ма е, чи нито един локомотивски рейс не замина за Срасбурк и не можах да заведа мойто Айше на Европата
+1
 
 
И да няма,важно е да ни напълнат душата с игра,както го правят в последните мачове.
-1
 
 
Успех а Локомотив днес,а Чудото вече е факт щом всички жълтици са се наредили по клавиатурите и щракат:)) САМО ЛОКООООО!!!!!
0
 
 
Защо жълтата пасмина пак е в Локомотивските теми ? Нямате ли нещо по добро за правене ами само си чешете пръстите , никой не го е еня за вас камо ли да ви иска мнението? Като сте отворени като на китайски кенеф вратата защо вашия отбор "подари" купата , защо си изгонихте треньорите , защо нищо не правите за да се върнете в уж "дома" си , ако бяхте големи мъже щяхте да сте всеки ден на площада и да протестиратв против статуквото и червейте които ни управляват. Пълни смешници сте
0
 
 
Малеее, представям си ги индианците довечера, свити в някой ъгъл, надничат отвреме - навреме диема спорт 2, и се молят да не вземем да бием, хахахахахахаха
+2
 
 
Когато Ботев стана шампион, не знам Локомотив на кое място е бил. Не знам и кой е изпаднал. Защо го пиша това? Защото това показва, че тези два факта нямат отношение за моята радост и гордост от титлата. Въобще, гледната точка на тези наши фенове, на които логиката е следната: Колкото по-слаб е Локомотив, толкова по-добре за нас, според мен е грешна! Те си мислят, че така ние и да не сме много силни, няма да е фатално и пак ние ще сме най-добрите в града. Така ние ще имаме повече шансове в дербитата за победа, балансът ще е в наша полза, съответно популярността на нашия отбор ще е най-голяма в града и нашият отбор ще привлича повече деца в своята школа, ще имаме по-добър избор при селекцията! Всичко това изглежда, че е така, но то е ИЛЮЗОРНО! С какво силната игра на Локомотив, добрата селекция в клуба и високите резултати са полезни за Ботев? Мотивацията в клуба, породена от конкуренция на Локомотив е различна от мотивацията при конкуренцията с Лудогорец, Левски, ЦСКА, Берое и останалите клубове. Липсата на конкуренция специално с Локомотив само може да понижи качеството на работа в клуба във всички аспекти. Това неминуемо ще доведе до понижаване на класата на отбора и на мястото му на футболната карта на България и Европа. Вижте политиката на Лудогорец как дърпа всички клубове напред! Клубовете се принудиха да променят политиката си. В противен случай нямаше да са конкурентноспособни. Много добри футболисти започнаха да привличат и отбори като Берое, Черно море, вече и Арда, Царско село. Т.е. както силен Лудогорец е полезен за всички български отбори, за да вървят напред те самите, така и силен Локомотив е полезен специално за Ботев, за да върви напред!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 15.08.2019 г.
-3
 
 
Представям си да паднете само с 1:0 - лелелееее, то ще е ПОБЕДА, велик мач, няма по-големи от нас, Арапович - завинаги един от нас, бай Клошарски - най-великият, само Локо - отбор от великани, ако бяхме с Томашевич - тия ги убивахме, разтресохме Европа с това участие, вън френското посолство от България, Макрон опорочи един грандиозен български отбор, долу Европейския съюз! Хахаххахааа!
+3
 
 
Днес Локомотив Пловдив, носителя на най-ценната купа в историята на пловдивския футбол ще играе мач в ЕКТ, в който според мен няма шансове да продължи?! Това обаче не означава нищо лошо, нито за клуба нито за прекрасните му привърженици. През тази година пловдивчани изживяхме толкова много радост и гордост, въпреки скромните , финансово възможности на клубът ни, че няма какво да ни развали настроението! Играем с отбор от друга класа, играещ в голямо, европейско първенство с огромен бюджет и селекция, затова единственото което можем да си пожелаем е, да излезем с чест от този двубой и после да продължим да подкрепяме Локото в първенството, защото треньора и играчите ни го заслужават, повече отвсякога! САМО ЛОКО!
-1
 
 
Ще стане чудо, ако Страсбург реши да играе на 100%. Ще им се припомнят едни спомени от недалечното минало.
-1
 
 
Ако е рекъл Господ, може и да стане чудо на този светъл ден днес. Но каквото и да се случи тази вечер, този отбо с този треньор и с този президент записаха поредната златна страница в историята на Локомотив Пловдив. Герои завинаги!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: