ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски давал 30 хиляди евро месечна заплата на Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:22 / 16.08.2019Коментари (23)9098
©
В последните дни се прокара информацията, че Левски е преустановил интереса си към звездата на Ботев Пловдив – Тодор Неделев, и до трансфер на №8 към "Герена" няма да се стигне. Все пак "Тема спорт" потвърждава, че от "Георги Аспарухов" са били готови да прескочат тавана си на заплати и Неделев е щял да сложи подпис под 30 хиляди евро месечно. Сумата за възнаграждението му е щяла да варира в замисимост от това каква откупна клауза щеше да бъде записана в контракта му.

Един от новите футболисти в селекцията на Петър Хубчев – Франко Мазурек, се разписва срещу малко над 22 хиляди евро, а трансферираният Давиде Мариани е получавал почти двойно повече. Най-добре платеният футболист сега при "сините" е Холмар Ейолфсон.
Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
ще си изгние тоя в Коматево.. явно си му харесва тука.
+1
 
 
Във връзка с намеренията на Гунди да остане за постоянно в Ботев след уволнението му е публикувано открито писмо на БФФ във в-к "Народен спорт" (бр. от 31.08.1963), в което Георги Аспарухов е заплашен със спиране на състезателни права за две години, ако не се завърне в Левски София. Това става десет дни преди финала за купата на Ботев срещу Славия.
+1
 
 
Във връзка с намеренията на Гунди да остане в Ботев, десет дни преди финала за купата Ботев срещу Славия е публикувано открито писмо на БФФ във в-к "Народен спорт" (бр. от 31.08.1963), в което Георги Аспарухов е заплашен със спиране на състезателни права за две години, ако не се завърне в Левски София.
+2
 
 
През соца футболистите, родени в София, не напускаха града за постоянно, за да играят в провинциален отбор. Тогава софийското жителство беше като манна небесна и процесът беше обратен, всички футболисти се стремяха да играят в софийските отбори. Но всяко правило си има изключение и такова в случая беше отбора на Ботев. Добри Ненов и Виден Апостолов, и двамата кореняк софиянци, юноши на Локомотив Сф, избраха да играят постоянно за Ботев. Юношата на Левски Мики Костадинов, който е по-малко известен, също. Не знам дали е имало и други. Големият куриоз е, че самият Гунди е бил пред дилема, дали да не остане в Ботев!
+1
 
 
Ботев е магия, а Неделев че е омагьосан е известен вече факт и не би трябвало да изненадва никого. Когато го питаха, дали е вярно, че има интерес от китайски отбор към него, той категорично отрече: Това е чиста лъжа. Няма никаква оферта от Китай, искат да ни разконцентрират! Това показва, че той самият предпочита да няма оферта от Китай. Приятно ни изненада обаче Виана. След загубата ни от Царско село на 10.08.2019 г., събота, решават да го поканят да се завърне и му предлагат договор за 4 месеца с опция за удължаване. Той междувременно играе във втора бразилска лига за отбора на Гуарани. Във вторник, на 13.08.2019. вече тренира в Коматево и качва клип, как "лети" към базата. Това е за чудене! Магия!
+1
 
 
Левски "давал"? А Пепеляшка заживяла дълго и щстливо. Само дето това е просто приказка и нищо повече.
-3
 
 
абе на тоя агроманяк кой ще му даде 30 хилки бре.да не е случайно 30 и не евро ами монголски тугрици
0
 
 
Кой ще даде толкова пари на тоя некадърник бе ХАХАХАХАХАХ
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.08.2019 г.
0
 
 
Циганки, много ви знаят лилавите усти, ама кажете на кой от вашите дават 30 хилки заплата? Дават, но за 1 година, хахаххаа! Бай Клоши - йок финанс.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: