ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кошмарът за Ботев Камбуров прати Берое на върха в Първа лига
Автор: Стойчо Генов 19:53 / 17.08.2019Коментари (38)15976
©
Ботев (Пд) загуби от Берое с 0:2 като гост в мач от 6-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Стара Загора. Повторен дебют за жълто-черните записа привлеченият миналата седмица Фернандо Виана. След този мач зелените оглавиха класирането в родния елит, най-вероятно временно преди останалите срещи днес, утре и в понеделник.

Мартин Камбуров (53-дузпа) и Иван Минчев от пряк свободен удар (83) вкараха за старозагорци, а гостите играха близо 40 минути с човек по-малко заради червен картон на Костадин Ничев. Така възпитаниците на треньора Желко Петрович записаха четвърти пореден мач без успех и останаха с актив от 5 точки.

Първата по-сериозна ситуация за гол бе пред вратата на домакините. В 3-ата минута Фернандо Виана бе фаулиран пред наказателното поле, а Тодор Неделев изпълни отсъдения пряк свободен удар. Топката прехвърли стената, но Душан Перниш се намеси и изби в корнер.

Осем минути по-късно Василев изведе отлично Педро Еуженио пред накзателното поле. Португалецът пое и стреля, но топката срещна напречната греда.

В 26-ата минута след грешно отиграване футболистите на Ботев организираха бърза атака, при която Еберт Кардосо проби, навлезе в пеналта и центрира по земя. Там се получи сериозно разбъркване, но вратарят на Берое се намеси.

В 52-ата минута съдията Стефан Апостолов отсъди дузпа за Берое и червен картон за Костадин Ничев. Защитникът на "канарите" събори Иван Минчев в пеналта и за нарушението получи втория си жълт картон в мача. Зад топката застана Мартин Камбуров, който бе безпощаден и я прати в мрежата зад Георги Аргилашки за 1:0. Десетина минути преди края последва и втори гол за домакините.

Ботев игра в състав:

Георги АргилашкиФилип ФилиповКристиан ДимитровКостадин Ничев, Еберт Кардосо, Лъчезар Балтанов, Филип Ван Арнем, Лазар МаринТодор Неделев, Антонио Вутов (55- Радослав Терзиев), Фернандо Виана.

Още по темата: общо новини по темата: 745
21.07.2020
21.07.2020
20.07.2020
20.07.2020
19.07.2020
19.07.2020
предишна страница [ 1/125 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много слаб мач от наша страна, може би най-слабият от началото на сезона. Дузпата и червеният картон пък вече ни довършиха, както казва Желко, ни убиха. Дотогава играехме, макар и слабо, а след това въобще не играхме. Набива се на очи, че футболистите не са във форма. Някои коментират, че подготовката им не е била на ниво. Грешките може би също се дължат на слабата подготовка. Непредизвикана грешка на Кардосо доведе до гол на Етър, тази грешка на Ничев до дузпа. Не съм сигурен, че имаше нарушение, Ничев не протестира, но мисля, че нападателят на Берое преигра ситуацията. Жълтият картон затова положение съответно също не биваше да се дава. Без дузпата и картона обаче пак вероятно щяхме да загубим, поне щеше да е логично. Да се коментира обаче Белия, да се вглеждаме назад няма да е продуктивно. Това са реалностите. Според мен ръководството трябваше да извърши промяна след загубения финал, да се отпуши недоволството от загубата, а най-безболезнената промяна е отстраняването на треньора, треньорите са без права. Промяната беше задължителна не заради нулевата година, а заради свръхочакванията на нашата публика, бяхме изпаднали в еуфория след двете победи над ЦСКА и очакванията ни бяха за безпроблемна победа! И накрая, наздраве на "локомотивци", честита им радост и , ... празнувайте! Имате повод за радост, нашият отбор наистина е зле!
0
 
 
Сомалиеца от Скобата, се е скатал от 9 села в 10-то!Дума не обелваш,Сомалиец скапан? Изгонихте Белия, единствения свестен в катуна от Сопот! Август ще бъде май, а септември идва!? Нали така скапан, Сокотренски бек ?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.08.2019 г.
+1
 
 
Малцинството не е спало заради БОТЕВ. Браво, така ви искам, комплексари! Не е важно, че приключихте трагично в ЛЕ и точка не прибавихте към коефициента на страната - важно е че Ботев не върви. Е, не върви - но ще тръгне. Спешни мерки от ръководството, но не от това а от ново. Вън Йотков, Зафира, Молива, ще трябва да се освободят редица футболисти, вижда се кои - трасферния прозорец още е отворен. Желко остава, най-малко пък той има вина за тия мързеливци и саботьори, защото същото правиха и при Белия - от ръководството и от футболистите.
0
 
 
Сомалиеца от Скобата, дето кълнеше по Белия, се е сврял през 9 села в 10-то! Имахте един полунормален в катуна ви, и него изгонихте ! Чуми мръсни !
на 18.08.2019 г.
0
 
 
Имало е доста случаи и когато сме имали по малко от 5 спечелени точки за 6 кръга тъй,че веселбите ще трябва да се поотложат...завинаги! Човек който наблюдава Ботев два месеца не би използвал хора като Тонев, Ничев и Вутов и изобщо не би ги държал в отбора си,но не аз обявих години приключили в шестицата и с финали и купи за нулеви! Проблема на футболистите е чисто психологически и неможе който години е показвал качества изведнъж да се събуди и да ги е изгубил така,че моля спестете си изказванията за играчи като: Тошо,Балтанов,Виана,Пиргов,Крисовете,Еберт и Тайлон защото това са играчите които могат да изведат Ботев на верния път просто трябва да бъдат мотивирани,разтоварени психически и натоварени в тренировките защото досега всички отбори с които играхме ни мачкаха не с качество и финес а с преса,единоборства и физика.Пилците се броят на есен :)
+5
 
 
Тук е пълно с превъзбудени мангали. Един е направо превъртял. Скоро ще млъкнат.
Сподели какво ново....
на 17.08.2019 г.
-3
 
 
ВСИЧКИ ЖАЛТИ СЕЛЯНКИ ЕДИН ПО ЕДИН ДА ИЗДУХАТ ЧЕРНАТА МАМБА НА ЕЗЕ !
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.08.2019 г.
+1
 
 
Чернжбелите помияри начело със Стикса стоте ника - ДГД! До вчера го лапахте на Търнава и Страсбург - днес пак навирили лилавите усти и на велики се правят! Боклуци!
-3
 
 
ЧЕСТИТО ИЗПАДАНЕ ЖЪЛТИ КОМПЛЕКСИРАНИ МЪРШИ!!НА 31 НИЕ ВИ ДОВЪРШВАМЕ!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: