ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Такава дръзка наглост Пловдив не помни! Вижте какво направи шофьор на турска кола на Главната!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 19.08.2019Коментари (25)124789
И това доживяхме - лек автомобил по Главната в Пловдив. Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже на какво е станал свидетел вчера следобед: "Привет, надявам се с Ваша помощ този нарушител да понесе полагаемото му се наказание.

В неделя малко преди 15,00 часа пред изумените погледи на пешеходци, деца и чужди туристи по ул. "Патриарх Евтимий", от площада пред Радио-телевизионния център в посока ул. "Отец Паисий" профуча автомобил "Ситроен С3" с турски регистрационен номер 34 КЕ 8110, като с това създаде реална опасност за живота и здравето на нищо неподозиращите хора в сърцето на пешеходната зона пред самата община Пловдив.

Ако си помислите, че това е заблудил се чужденец, то не е така. В събота по същото време, същият автомобил, премина съвсем уверено по същия маршрут. Тъй като премина много бързо, не успях да го заснема при пресичането на ул. "Княз Александър Батенберг", но направих това на кръстовището с ул. "Отец Паисий", където водачът спря, за да се качи пътник. При направената от мен забележка, той се държа предизвикателно и сами може да се убедите в това от снимка 2"...


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Такава ни е държавата! Може да се глобяват само папагали като нас.. На тоя анадолски манаф нищо няма да му направят.. Ако чужденец направи подобно провинение в Турция, Гърция, ще му нашият една яка глоба и при следващо влизане/излизане в/от държавата, на границата го спират и докато не плати - не минава.. Ако ще да плаща. За магистрралите да не говорим - у нас масово се шофира с доста над разрешената скорост. За участъка с 90 км/час в посока Сара Загора да не говорим.. Една камера да сложат, за 1 месец ще избият разходите за 1 година напред. Ама няма заинтересуваност, няма и желание. Ако тоя лешпер беше убил някой, докато преминава с ман*фския си г*з през пешеходната зона, сигурно щяха да го пуснат, щото нали да сме толерасти със съседите...
на 19.08.2019 г.
0
 
 
Ако не сте виждали джендяр е товае
+5
 
 
Предлагам да го намерим и да му строшим тиквата на смотания резняк и да му наврем пръста в пе*ераския турски задник до лакътя, че да не може да си го извади от там, защото няма да му трябва повече.
+6
 
 
Мдаааа, иначе "юнаците" от Общинска охрана са големи герои, когато ми лепнаха няколко стикера за по 50 лв. за това, че съм си спрял колата пред гаража с двете гуми на 2 педи на тротоара, на тиха уличка, без да преча на никого....Ама такива като тея не смеят с пръст да ги пипнат....както и тези, дето спират на Васил Априлов, на Шести септември, на Христо Ботев....
+11
 
 
Общинска полиция и Общинска охрана не вършат никаква превантивна дейност, а при подаден сигнал действат неадекватно. В пешеходната зона на Капана има изпочупени десетки колчета и автомобили навлизат в пешеходните зони. Патрулите ги прескачат и буквално се спъват в падналите колчета, но няма кой да сигнализира да ги оправят, а на навлезлите в пешеходна зона коли дори не пишат фишове. Освен това пийват кафенца и получават почерпки от собственици на заведения срещу което си затварят очите за неправилно паркирани техни автомобили. На сигнал за питбул без повод и намордник по главната един пенсионер се отзова и вървя 15 минути със собственика молейки му се да си върже кучето, а оня го пъдеше като просяк. Падение и унижение! Закривайте ги тези ОП-та няма смисъл от тях.
+10
 
 
Турчин- мурчин , много важно. Да му праснат една солена глоба и да му свалят номерата, да разгледат провинението като опит за атентат , а през това време затворниците ще го превъзпитат и като излезе няма да му е толкова корава , китката.
+11
 
 
Ако има държава , веднага голяма глоба /но наистина голяма както за преминаване през забранена зона и за неприлично държание и жестове на обществено место / ,изпращане номера на гранична полиция и ненапускане на държавата без заплащане глобата. А за жестовете му , късмет има ,че е намерил на кои да ги показва , в противен случаи щеше да му се случи случка , та да помни България за цял живот , но късметлия е !
+9
 
 
Не е виновен той. Виновна е държавата ни, контролните органи и съдът. Нека някой направи подобно нещо в Турция. Ела да видиш какво става. А тук знаят, че са безнаказани, че служителите на ОП-то са гола водя и едва ходят и изобщо не им дреме.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.08.2019 г.
+10
 
 
Абе, мангал, ако си в ТурКия, нали знаеш къде ще ти го наврат тоя пръст?! Но, като гледам, скоро и тук може да ти се случи..
+12
 
 
Има го номера му.Ако сме нормална държава няма да излезе неНаказан.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: