ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тотев: Основният проблем с транспортния проект е, че градския транспорт не е общински
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 22.08.2019Коментари (43)13593
© Plovdiv24.bg
Един от най-сериозните си проекти коментира кметът Иван Тотев пред репортер на Plovdiv24.bg. По време на мандата му доста проекти бяха започнати и завършени, много от тях срещнаха сериозен отзвук във обществото, но факт е, че транспортният проект предизвиква реакция у всеки гражданин на Пловдив. Мненията са разнопосочни у всеки, а ето какво мисли по темата градоначалникът:

"Транспортния проект на град Пловдив се превърна в отдушник на всички. Отдушник за политическо говорене, за цялата ни негативна енергия, за всичко лошо. Факт е, че всеки има мнение по транспортния проект.

Нека обаче не забравяме, че и велоалеите, модерните светофари, които поставихме, таблата по спирките - те също са транспортния проект.

Проблемът на Пловдив е, че през 2005г. градския транспорт на града беше продаден. Ние реално не управляваме транспорта си. Нашия транспорт контролираме чрез договори, които за съжаление доста често не се изпълняват. Мисля, че вече в новия мандат би било време да се прекратяват договорите на някои от превозвачите.

Много е скъпо да направиш общински транспорт. В Пловдив цената на билета е 1лв. - най-евтиният в България, абонаментна карта струва 16лв. - също най-евтината в България. Стараем се да поддържаме ниска цена на услугата за гражданите.

Премахването на кондукторите за момента е невъзможно, просто защото не всички автобуси са оборудвани – няма друга причина, системата работи.



Още по темата: общо новини по темата: 993
21.03.2024 »
20.03.2024 »
16.03.2024 »
13.03.2024 »
13.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/166 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вместо да се пише едно и също и да се говори едно и също 100-те да се върне назад и да се види грешките относно транспорта и да се види кои са виновниците за за съсипването на градския транспорт говоря общинското дружество Гошо от времето на Иван чомаков умишлено това общинско дружество се съсипваше в полза на един от превозвачите за да има далавери умишлено го съсипаха и на тези хора трябва да им се търси отговорност на чомаков на Славов аз не знам защо не се търси отговорност на тези лица Каменов Стоянов да им се търси отговорност и защо го продадоха
0
 
 
Чопс, основния проблем е че изпраха едни 20 милиона и напълниха гуша, а пловдивчани да го духат. Оправдания бол, свършена работа никаква. Тотев не бил виновен. Пич, който е взел властта той е ОТГОВОРЕН И ВИНОВЕН, няма оправдания. Да си властимащ и да се оправдаваш за НЕСВЪРШЕНАТА работа си е абсолютен комунизъм.....ми да върнат парите тогава!
0
 
 
Основния проблем е,че тролчетата окупират само една тема вече и се втурват в нея,като на рубеж.То не са плюсчета и минусчета,то не са дъвки,колко е крадлив кмета.Истината е,че за нещастния ви живот не е виновен кмета. Градския транспорт обслужва предимно възрастни и ученици. А затова,че не е общински не е виновен Тотев.Проекта по който се ВЗЕХА парите ,ако не се беше случил,щеше да има голям рев,защо не е кандидатствал Пловдив. Проблемите са свързани с превозвачите!И няма законова форма да ги накараш докато НЕ ИМ ИЗТЕКАТ Договорите.Това ще е топката на следващия кмет.Изберете си го и го натоварете да оправи бакиите на този.Ако не можете да изберете друг кмет,яжте ми х*я :)
+2
 
 
Думата "Умен" прилепена към светофарна уредба е вкарана в употреба незнайно от кого. И при функционалности като местно адаптивно управление (по детектори за превозни средства), координиран режим (зелена вълна) и приоритет за (закъсняващите) автобуси от градски транспорт ??? Как искаш да бъде наречен такъв светофар ? Тъп ? Като теб хейтърче "apiq" ?
-1
 
 
Тотев, още си на власт.Защо не им резнеш договорите докато си на работа? Или вече само ще ходиш да си вземаш заплатата? Сам казваш, че има договор. Няма ли такава клауза, която да каже, че като не си върши работата да отговаря?????
+2
 
 
Основният проблем е че този кмет попадна във време на големи харчове с лъжливата си уста и простата си кратуна
+1
 
 
Сега е 2019. Да се върнем 10 години назад- през 2009 беше ли транспорта по-добре? Преди 20 години- през 1999? Преди 30? Интересно ми е мнението Ви.... А някъде из града още стърчат ръждивите пилони от предишната състема за управление, ламповите и табла така и не светнаха...Поне 40-45 години...
+4
 
 
Абе човека ви направи велоалеи-купете си по едно колело и забравете за градския транспорт, толкова ли е сложно.
+1
 
 
Общински или не - ПАРИТЕ СА ПРИБРАНИ! ПРЕДИ ГОДИНИ! ВИНАГИ ОПРАВДАНИЯ! Кой си напълни гушата и КОГА ЩЕ СЕ ПУСНЕ ВСИЧКО? ИМА СРОКОВЕ, КОЙ ПЛАЩА ЗАБАВЯНЕТО???
+3
 
 
Ако можеха да прочетат какви революционери са писали по-долу, Ботев, Левски, Волов, Захари Стоянов и всички останали борци за свобода щяха да се изчервят от срам, че не могат колкото тях... :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: